با سلام
پینوشت : دارم یه کارای جالبی با این vb میکنم توی آخرین تستم xp رو زیر ۴۰ مگ بالا اوردم Wink یعنی عملا با ۶۴ مگ که بهش اختصاص بدین راحت xp رو اجرا میکنین ( با cpu usag اپسیلن Grin )ولی فعلا به مشکل شبکه خوردم که اونم دارم حل میکنم ، اگر دوستان علاقه داشتند اعلام کنند تا بحثش رو شروع کنیم
نیکی و پرسش .
یا علی
سلام انقلابی جان
حال قصه اینجوریه که ما یسری امکانات توی لینوکس داریم یسری امکانات تکراری هم توی ویندوز مثلا وب برازینگ و یک سری سرویس که توی xp عملا ازشون استفاده نمیکنیم اگر اونها رو متوقف کنیم حجم ویندوز یه شدت افت میکنه
من ۲ روز کشتی گرفتم با این ، الان یه xp دارم که ۱۲-۱۳ ثانیه بوت میشه و ۳۳ مگ رم میگره ( لحظه صفر ) . بعد از نصب گوست و آماده شدنش میشه ۳۶ مگ اینم یه عکس ازش الان آماده به کاره و دارم ازش استفاده میکنم
میخواستم در باره ساختش توضیح بدم که استاد حبیبی فرمودند طبق یکی از بندهای لایسنس میکروسافت این کار غیر قانونیه
خیلی حیف شد که نمیتونم در مورد nlite و ساختن ایزو مورد نظر از روی سی دی ویندوز توضیح بدم
واقعا فیلمیه ها این ماکروسافت ، نرم افزار هم میخری ازش حق نداری یه قسمتشو پاک کنی
حالا اگر باز ناظرین سایت با این توضیحات که ما از سی دی خودمون برای نصب استفاده میکنیم مشکلی ندارند بفرمایند تا اینو توضیح بدم
چون خدائی بد جور دارم فعلا باهاش حال میکنم تقریبا تمام مشکلاتی که توی لینوکس داشتم رو مرتفع کرده خیلی بیشتر از حد انتظارم ( سرعت اجرای برنامه ها خیلی بالاتر از اجرای اونها توی ویندوز استاندارده )
موفق باشید