انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: VirtualBox 2.1 منتشر شد  (دفعات بازدید: 12485 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: VirtualBox 2.1 منتشر شد
« پاسخ #15 : 04 بهمن 1387، 11:14 ب‌ظ »
با سلام
با سلام
شاید جاش اینجا نباشه ولی کل فروم رو گشتم این مشکل رو کسی نداشت
برای من همچی درسته ولی وقتی Vbox2.1 رو استارت میکنم و از روی cd می‌خوام یه سیستم مجازی نصب کنم فقط یه صفحه سیاه میاد. چیکار کنم؟ یعنی از روی cd و iso بوت نمیشه یا میشه و چیزی دیده نمیشه.
یا علی

آیا موقع نصب از صفحه ای که اومد تیک مربوط به کامپایل کرنل رو برداشتی؟
نه ، تیک خورده بود منم دستش نزدم.
در مورد سئوالت
به خاطر کرنل و dkms و پکیج هایی که در ۸.۱۰ هست و در ۸.۰۴ نیست
اونها رو از نسخه که برای ۸.۱۰ هست کم می کنند( و همینطور برای کامپایل و..... dkms )
یعنی مشکل من از اینه ، برای من هم ۸.۰۴ است و اگر است چیکار باید بکنم؟
ممنون
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #16 : 05 بهمن 1387، 08:36 ق‌ظ »
درود
با هاردی بودم :)

با مشکل شما بر نخوردم
از نسخه آزاد که در منابع هست استفاده می کنید یا نسخه غیر آزاد ( همین که هاردی لینک داده :) )
و وقتی تو setting ودر قسمت CD/DVD گزینه Mount CD/DVD ..... و ISO image رو انتخاب می کنم و در قسمت زیرش یک iso رو انتخاب می کنم و ok
با استارت درست هست

اگر چیزی هم درست نکنم و جدید بسازم و استارت کنم خودش می پرسه که چون چیزی برای بوت کردن نداره یا dvd فیزیکی ( واقعی ) رو مونت کنه یا iso
این عکسی که ضمیمیه کردم
من مشکلی ندارم
گزینه ها روو یه بار با دقت نگاه کنید شاید چیز کوچیکی از قلم افتاده :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #17 : 05 بهمن 1387، 12:46 ب‌ظ »
با سلام
من قبلا از ose استفاده میکردم ولی الان از ۲.۱ میخوام استفاده کنم مراحل رو هم درست رفتم اما موقع استارت صفحه سیاه می‌مونه . با iso و خود cd هر دو  رو تست کردم همین جواب رو میده ، تیک کامپایل کرنل رو هم موقع نصب گذاشتم . سیستمم هم ۸.۰۴ است (از اون سایتی چینی هم که گذاشتم دانلود کردم ، هم نسخه‌ی عادی و هم نسخه‌ی dbgش رو).
در ضمن همیشه لوگوی sun اول بوت باید بیاد ولی برای من اونم نشون نمیده. من برای قابلیت 3d کارت گرافیک در اسمشو نبر میخوام از این نسخه استفاده کنم.
از  اینکه مشکلم در پست خبری  مطرح شده شرمندم ، شاید بهتر باشه در یک پست جدید ادامه بدیم که این پست هم بیشتر از این منحرف نشه.
پ.ن: کسی ۲.۱ رو تاحالا نصب کرده؟
ممنون کرگدن جان
یا علی
یا علی

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 05 بهمن 1387، 01:26 ب‌ظ »
این دو تا رو امتحان کن

اگر نصب نیست نصب کن
aptitude install libsdl1.2debian
اگر کار نکرد
تمام تنظیمات تون رو بکنید و یک vm برای os جدید بسازید
اسمش مثلاً test
ایمیجتون رو هم بگیرید و همونطور که در پست قبلی گفتم در تنظیمات اضافه کنید

VirtualBox -startvm test -rmode image

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #19 : 05 بهمن 1387، 07:41 ب‌ظ »
با سلام
من اینو نصب کردم ؛ aptitude install libsdl1.2debian :
اینم راستش نفهمیدم خیلی حرفه‌ای بود ???
تمام تنظیمات تون رو بکنید و یک vm برای os جدید بسازید
اسمش مثلاً test
ایمیجتون رو هم بگیرید و همونطور که در پست قبلی گفتم در تنظیمات اضافه کنید

کد:

VirtualBox -startvm test -rmode image
نکته: برای من فقط تصویر نداره یعنی وقتی برنامه رو اجرا می‌کنم cpu و ram کار میکنه ، cdram هم همینطور فقط تصویر سیاه است.
یا علی

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #20 : 12 بهمن 1387، 01:40 ب‌ظ »
سلام

همیشه دنبال یه آپلود سنتر بودم که با wget راحت بتونم ازش دانلود کنم  ;)

فایل ویرچوال باکس نسخه ۳۲ بیتی برای اوبنتو 8.10 رو براتون آپلود کردم ، بعد از ورود لینک مستقم دانلود براتون میسازه کپی کنید و با wget عزیز حالشو ببرید

virtualbox-2.1_2.1.2-41885_Ubuntu_intrepid_i386.deb - 31.2 Mb

موفق باشید

پینوشت : چون فقط همین نسخه روی رپید شیر  استقبال شده بود بقیه رو آپلود نکردم اگر دوستان نسخه های دیگه رو نیاز داشتند بفرمایند تا سریع آپلود کنم

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 29 بهمن 1387، 05:55 ب‌ظ »
سلام

مبارکه 2.1.4 هم اومد  ;)

http://www.virtualbox.org/wiki/Changelog

طبق روال برنامه

برای 8.10 نسخه ۳۲ بیتی

virtualbox-2.1_2.1.4-42893_Ubuntu_intrepid_i386.deb - 31.7 Mb

برای 8.10 نسخه ۶۴ بیتی

virtualbox-2.1_2.1.4-42893_Ubuntu_intrepid_amd64.deb - 32.1 Mb

موفق باشید

پینوشت : دوستان چون برای 8.04 توی نسخه قبلی هیچ دانلودی نداشتیم آپلود نکردم ، اگر دوستان نیاز داشتن بفرمایند تا آپلود کنم

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
« پاسخ #22 : 29 بهمن 1387، 06:22 ب‌ظ »
متشکرم دوست عزیز، تا داغه برم نصبش کنم.;)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 29 بهمن 1387، 11:15 ب‌ظ »
ممنون :)

دستت درد نکنه

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 03 اسفند 1387، 05:10 ق‌ظ »
سلام

مبارکه 2.1.4 هم اومد  ;)

http://www.virtualbox.org/wiki/Changelog

طبق روال برنامه

برای 8.10 نسخه ۳۲ بیتی

virtualbox-2.1_2.1.4-42893_Ubuntu_intrepid_i386.deb - 31.7 Mb

برای 8.10 نسخه ۶۴ بیتی

virtualbox-2.1_2.1.4-42893_Ubuntu_intrepid_amd64.deb - 32.1 Mb

موفق باشید

پینوشت : دوستان چون برای 8.04 توی نسخه قبلی هیچ دانلودی نداشتیم آپلود نکردم ، اگر دوستان نیاز داشتن بفرمایند تا آپلود کنم

سلام

تا حالا دیده بودید کسی به پست خودش نقل قول بده  :D

من یکم روی گوست حساسیت دارم نمیدونم شما هم وقتی میخواهید با خود vb گوست رو بگیرید مشکل دارید یا نه ؟ ( من که دارم  :( )

به هر روی اینم تقدیم به دوستائی که گوست این ورژن رو نیاز دارند

VBoxGuestAdditions_2.1.4.iso - 18.5 Mb

موفق باشید

پینوشت : دارم یه کارای جالبی با این vb میکنم توی آخرین تستم xp رو زیر ۴۰ مگ بالا اوردم  ;) یعنی عملا با ۶۴ مگ که بهش اختصاص بدین راحت xp رو اجرا میکنین ( با cpu usag اپسیلن  ;D )ولی فعلا به مشکل شبکه خوردم که اونم دارم حل میکنم ، اگر دوستان علاقه داشتند اعلام کنند تا بحثش رو شروع کنیم

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #25 : 03 اسفند 1387، 11:55 ق‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
پینوشت : دارم یه کارای جالبی با این vb میکنم توی آخرین تستم xp رو زیر ۴۰ مگ بالا اوردم  Wink یعنی عملا با ۶۴ مگ که بهش اختصاص بدین راحت xp رو اجرا میکنین ( با cpu usag اپسیلن  Grin )ولی فعلا به مشکل شبکه خوردم که اونم دارم حل میکنم ، اگر دوستان علاقه داشتند اعلام کنند تا بحثش رو شروع کنیم
نیکی و پرسش .
یا علی
یا علی

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 04 اسفند 1387، 02:24 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
پینوشت : دارم یه کارای جالبی با این vb میکنم توی آخرین تستم xp رو زیر ۴۰ مگ بالا اوردم  Wink یعنی عملا با ۶۴ مگ که بهش اختصاص بدین راحت xp رو اجرا میکنین ( با cpu usag اپسیلن  Grin )ولی فعلا به مشکل شبکه خوردم که اونم دارم حل میکنم ، اگر دوستان علاقه داشتند اعلام کنند تا بحثش رو شروع کنیم
نیکی و پرسش .
یا علی

سلام انقلابی جان

حال قصه اینجوریه که ما یسری امکانات توی لینوکس داریم یسری امکانات تکراری هم توی ویندوز مثلا وب برازینگ و یک سری سرویس که توی xp عملا ازشون استفاده نمیکنیم اگر اونها رو متوقف کنیم حجم ویندوز یه شدت افت میکنه  ;)

من ۲ روز کشتی گرفتم با این ، الان یه xp دارم که ۱۲-۱۳ ثانیه بوت میشه و ۳۳ مگ رم میگره ( لحظه صفر ) . بعد از نصب گوست و آماده شدنش میشه ۳۶ مگ اینم یه عکس ازش الان آماده به کاره و دارم ازش استفاده میکنم

میخواستم در باره ساختش توضیح بدم که استاد حبیبی فرمودند طبق یکی از بندهای لایسنس میکروسافت این کار غیر قانونیه  :(

خیلی حیف شد که نمیتونم در مورد nlite و ساختن ایزو مورد نظر از روی سی دی ویندوز توضیح بدم

واقعا فیلمیه ها این ماکروسافت ، نرم افزار هم میخری ازش حق نداری یه قسمتشو  پاک کنی  :'(

حالا اگر باز ناظرین سایت با این توضیحات که ما از سی دی خودمون برای نصب استفاده میکنیم مشکلی ندارند بفرمایند تا اینو توضیح بدم

چون خدائی بد جور دارم فعلا باهاش حال میکنم تقریبا تمام مشکلاتی که توی لینوکس داشتم رو مرتفع کرده خیلی بیشتر از حد انتظارم ( سرعت اجرای برنامه ها خیلی بالاتر از اجرای اونها توی ویندوز استاندارده )

موفق باشید

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #27 : 04 اسفند 1387، 03:52 ب‌ظ »
سلام جناب HardyLaity

ببینید در صورتی که ویندوز شما قانونی باشه و صرفا بخواهید برای استفاده شخصی و نه توزیع بین افراد تغییرش بدید مشگلی نداره و این قانونیه و خلاف مقررات نه مایکروسافت نه این فروم و نه جای دیگه ای نیست چون تخلفی صورت نگرفته ولی حالا اگه شما بخواهید اون چیزی رو که ساختید اینجا برای دانلود بزارید و یا فروش و یا هر شکل توزیع کردن  این جرمه و اما اموزش اینکه چگونه افرادی که لایسنس قانونی ویندوز رو دارند و بخوان صرفا جهت اسفاده شخصی اون رو هر گونه تغییری بدن و برای ویرچوال باکس و یا هر قصدی .. بهینه کنن نه مشگلی نیست و خلاف قوانین هم نیست ولی گفتم یک ویندوز قانونی و دوم بدون اینکه برای کسی کپی بشه و یا لینک دانلود براش تهیه بشه برای استفاده مطلقا شخصی استفاده از nlite مجازه و همچنین میشه کانفیگ خودتون رو در اختیار همه افراد بزارید اینم مخالف قوانین نیست چون فقط برای استفاده شخصی و قانونیه

موفق باشید

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #28 : 05 اسفند 1387، 04:57 ب‌ظ »
با سلام
ق.ن : منم فکر می‌کنم که اجازه بستن یا اجرای یک برنامه رو در win  داشته باشیم . پس من فکر می‌کنم میشه آموزش اینکار رو هم داد . اگر کسی دلیلی برای اشتباه بودن داره لطفا بگه.
HardyLaity جان شروع کن که بسی انسان گرسنه و درمانده منتظر خوراک علمیه شما هستند . \\:D/ \\:D/ \\:D/ :) :) :)
یا علی
یا علی

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 05 اسفند 1387، 09:57 ب‌ظ »
با سلام
ق.ن : منم فکر می‌کنم که اجازه بستن یا اجرای یک برنامه رو در win  داشته باشیم . پس من فکر می‌کنم میشه آموزش اینکار رو هم داد . اگر کسی دلیلی برای اشتباه بودن داره لطفا بگه.
HardyLaity جان شروع کن که بسی انسان گرسنه و درمانده منتظر خوراک علمیه شما هستند . \\:D/ \\:D/ \\:D/ :) :) :)
یا علی

سلام

بابا چوبکاریمون نکون بار علمی کجا بوده  :P

الان بیشتر از ۵۰ مرتبه ویندوز رو کانفیگ کردم و نصب کردم . و بیشتر از ۳۰ تا باگ رو برطرف کردم ( سلاخی ویندوز به روش لینوکسی  :D ) الان کیبورد فارسی و ۹۰ ٪ مشکلات رو بر طرف کردم

به زودی یه چند تا باگ دیگش رو هم رفع میکنم و فایل کانفیگ و توضیحات رو کامل میزارم تا با کمک دوستان و تست نرم افزارهای مختلف یه کانفیک مینیمم و عالی داشته باشیم

الان وضعیت اینه که ایزو در حدود ۱۰۰ مگ شده ، حدود ۳۲ مگ رم میگیره و ۱۰ ثانیه بالا میاد.  :D 

پلت فرم متا تریدر ( یک پلت فرم اختصاصی برای بورس هستش ) به صورت ۲۰۰ ٪  ;) روش اجرا شده .

یاهو مسنجر ۸ رو اجرا کردم صدا هیچ مشکلی نداره ولی تکستش مشکل داره که دارم روش کار میکنم .

اگر برنامه های بخصوص دیگه ای هم مد نظرتون هست ، که البته عمومی باشه و داشته باشم بفرمائید تا تست کنم .

موفق باشید