انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برنامه نویسی سی شارپ در اوبونتو ؟؟؟  (دفعات بازدید: 5249 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mamad55

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام میخواستم بدونم توی محیط اوبونتو میتونم برنامه نویسی سی شارپ انجام بدم یا نه و آیا برنامه های نوشته شده با سی شارپ روی اوبونتو اجرا میشه یا نه. و کلا رابطش با دات نیت فریم ورک چطوره ؟ و آیا برنامه ویژال استدیو روی اوبونتو نصب میشه یا نه ممنون میشم این سوالات منو جواب بدید

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : برنامه نویسی سی شارپ در اوبونتو ؟؟؟
« پاسخ #1 : 16 مهر 1392، 01:31 ق‌ظ »
میتونید پروژه mono رو دنبال کنید.

کلیک

کلیک

اگر میخواهید از خود vs استفاده کنید بهتره اون رو در سیستم عامل مربوط به خودش یعنی ویندوز استفاده کنید.

میتونید با استفاده از VirtualBox یه ماشین مجازی ویندوزی ایجاد کنید و در آن vs رو نصب و ازش استفاده کنید ;)
« آخرین ویرایش: 16 مهر 1392، 01:54 ق‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
« پاسخ #2 : 16 مهر 1392، 09:06 ق‌ظ »
اگه از اوبونتو استفاده میکنی میتونی از software Center نرم افزار mono develop رو نصب کنی تا همه چی به صورت اتوماتیک نصب بشه و پیش نیازاش رعایت بشه.
mono Develop یک محیط برنامه نویسی شبیه visual studio ست که به نظر من تا حدود زیادی قابلیت های زیبای اونو به دنیای گنو لینوکس آورده اما از لحاظ رابط گرافیکی با vs خیلی فرق داره و به نظر من تو این زمینه خیلی ضعیف عمل کرده و برای اونایی که به vs عادت کردن زیاد دلچسب و فریبا نیست اما مشکل اصلی تعداد کامپوننت هاست که واقعا باید بگم یه مشکل جدی این پروژه تبدیل شده و بنابر قول هایی که داده شده قراره از نسخه های بعد تعداد کامپوننت های رایگانش خیلی بیشتر بشه اما چون استقبال خوبی از سوی جامعه ی کاربری لینوکس ازش به عمل نیومده به نظر میرسه که عملی شدن این وعده ها و برنامه ها برای بهبود عملکرد پروژه سخت باشه و مطمین باشیم که به این زودیا چیز واقعا خوبی نخواهیم دید.
اما باید بگم از لحاظ ساختاری تمامی نیازهای برنامه نویسان #C در این محیط برآورده میشه و مشکلی با کامپایل کدها و CLR نخواهی داشت و حتی از سرعت فوق العاده ی اون شگفت زده میشی.
درکل چون به نظر من #C از لحاظ گرامر و امکانت زبان خیلی خوبیه اما به دلیل نداشتن چیزی مث دات نت واقعی باید بیخیالش بشیم و حالا حالا ها منتظر معجزه نباشیم هرچند که معتقدم افراد زیادی انتظار این معجزه رو نمیکشن.
پس پیشنهاد من رفتن سراغ گزینه های دیگه ست.البته باز به خودت برمیگرده و شاید با شرایط کنونی زیاد مشکلی نداشته باشی!
من از آنچه تو میگویی بیزارم ولی تا پای مرگ از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 مهر 1392، 09:10 ق‌ظ »
اما در مورد برنامه های نوشته شده به #C هم بگم که در صورت  داشتن mono روی کامپیورت به صورت exe. قابل اجرا شدن هستن اما برنامه هایی که به صورت گرافیکی نوشته شدن ( یعنی فرم و باتن و تکست باکس و از این جور چیزا دارن) اصلا خوب اجرا نمیشن و باید بی تعرف بگم که افتضاحن اما برنامه کنسولی حقیقتا مشکلی ندارن.

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *