سلام.
مشکل من با حالت لایو اوبنتو هستش و می دونم که به مانیتور گیر میده ، کل ماجرا از موقعی شروع شد که :
از موقعی شروع شد که سی دی های اوینتو ۶.۰۶ بدستم رسید (از طرف شیپ ایت) ُ با خوشحالی و ذوق شوق پریدم سر کامپیوتر و سی دی رو بوت کردم و و گذاشتم به حالت گرافیکی یا همون زنده بیاد بالا ، ناگهان می دونید چی شد ؟ یک دفعه مانیتور خاموش شد ! وای ددم وای ! حالا چیکار کنم ! من کوبونتو رو هم امتحان کردم باز همین مشکل بود، تا اینکه یکی از دوستام سی دی اوبونتو ۶.۱۰ رو برام دانلود کرد ُ، این دفعه کار کرد ! چراشو نمی دونم ! تا الان مشکلی نداشتم که دوباره شیپ ایت سی دی های کوبنتو و اوینتو ۷.۰۴ رو اورد ، رفتم گذاشتم رو لایو دوبار روز از نوع روزی از نوع ! اه ! چرا اینجوری میشه ، شک کردم ، گفتم نکنه مشکل از سی دی ها باشه ، سی دی ها رو بردم ( هم ۷.۴ و هم ۶.۶ رو ) رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم ا! کار کرد ! مثل بلبل داره آهنگ می زنه (منظورم اوگین بود و من داشتم حالت لایو رو می دیدم
) این دفعه رفتم رو یه کامپیوتر دیگه که مانیتورش مثل مانیتور خودم بود رو امتحان کردم ، وا چرا ؟ این بار هم مثل روی کامپیوتر خودم ماکنیتور خاموش شد ، تا اینکه فهمیدم مشکل از اوبنتو/... که مانتور رو خاموش می کنه
من دی وی دی اونتو رو گیر اوردم ( جدیده رو میگم ) و رفتم دیدم با حالت لایو اجرا نمیشه ، خوشبختان این دی وی دی حالت نصب بصروت غیر گرافیکی رو داشت ولی نمی دونم از کجا اورده بوده ؟!
خوب امیدوارم بتونید به من کمک کنید ، خیلی ممنون
مدل مانیتر من :F700B LG هستش:)