مسعود جان! الان فکر می کنم یک مقداری زود قضاوت کردید
چون این طوری نیست!
ابتدای امر خدمت ات عرض کنم که این کرنل ویندوز هستش که به صورت کد شده است! و کلا این خود ویندوز هست! نه تنها کرنل اش! که تا paint ا(همون نقاشی) ای اش هم به صورت کامپایل شده عرضه می شه و شما به سورس کد اش دسترسی نداری.
در گنو/لینوکس که سورس کد برنامه های گنو و چه سورس کد کرنل به صورت کامل در اختبار شماست.
در ویندوز شما هر چقدر هم متبحر باشید و از برنامه های مدیریت و مونیتور شبکه استفاده کنی! چون به سورس کد هسته دسترسی ندارید! واقعا نمی دونید آنچه که داره از داخل سیستم شما ارسال میشه! چی هستش!
ی مثال بزنم برات
مثلا شما می خواهی Update ویندوز رو انجام بده! حداقل چیزی در حدود صد کیلو بایت دیتا باید از سیستم شما خارج بشه که شامل اطلاعات مربوط به آخرین به روز رسانی های مورد نیاز سیستم شماست ! بسته هایی که نصب دارید و نسخه ها درخواستی برای نصب شون رو شامل میشه!
آیا فکر می کنی امکان نداره که بشه در داخل همین حجم کم (صد کیلو) ی چند خط اسم و رمز عبور و اینا رو انکریپت کرد و از سیستم خارج کرد؟!
(((می شه در داخل یک تصویر یک متن نوشتاری رو رمز کرد و ارسال کرد! بدونه اینکه در محتوای تصویر کوچکترین تغییر یی مشاهده باشه)))
خب حالا راه حل چی هستش؟ اینا که همه اشکالات بود...
شاید بشه گفت که تنها راه حل اینه که شما سورس کد رو داشته باشی و بتونی الگوریتمی که بسته های رو تولید می کنه رو مورد بررسی قرار بدی! ***خط به خط
حالا هر چقدر هم که به ویندوز مسلط باشی!و اصلا بیایی یک مونیتور بگذاری... کل دیتا هایی که خارج میشه رو بسته به بسته بازیابی کنی و سرهم کنی
بعد آخرش برسی به یک تصویر و یا عکس پس زمینه ی زیبا ((سعی کردم مثال ام ملموس باشه، با توجه به موردی که بالاتر ذکر کردم))
خب:: نتیجه گیری چی هستش!ی لوگو و یا یک عکس ارسال شده و از نظر امنیتی مشکلی نداره!
درسته؟ چون هر فرستند و هم گیرنده معتبر بوده
اما آیا می دانید که این تصویر حاوی چه اطلاعاتی بوده؟! اصلا چطوری ساخته شده و در مراحل ارسال به روی شبکه! آیا چیزی در اون ادقام شده یا نه؟!
شما به عنوان یک کاربر سیستم تصویری رو برای بالاگذاری انتخاب کرده و تحویل سیستم عامل امین ایی دادی! که همه ی پنجره ها رو بسته و شما نمی تونی ببینی که این امین و مورد اعتماد ات! داره چه بالایی سر فایل تو می یاره! فقط چشم بسته بهش اعتماد کردی....
سوال:: آیا در لینوکس اینگونه هستش؟! آیا شما نمی تونی ماژول بخش شبکه ی لینوکس ات رو باز کنی و خط به خط مورد بررسی انجام بدی؟ آیا اصلا نمی تونی خودت روش کار کنی و بهینه اش کنی!؟
پاسخ::چرا می تونی.
هستند مراکزی که خط به خط کرنل لینوکس رو خوانده و بررسی کردند! حتی در ایران
از قدیم ی مثل یی داشتیم:: طلا که پاکه! چه منت ش به خاکه....
من زمانی باید چیزی رو مخفی کنم که بدونی خلل یی توش هستش....
در اوپن-سورس ==> سورس باز است به روی همگان و چیزی برای مخفی کردن وجود ندارد.
@};-
پس به تبلیغ خود با شدت و قدرت بیشتر ادامه دهید. نقطه سر خط ((یکساعت دیگه پوووم داره))