انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه کارکرد دستور host در لینوکس  (دفعات بازدید: 1428 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین -Question-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
نحوه کارکرد دستور host در لینوکس
« : 24 مهر 1392، 02:25 ب‌ظ »
سلام. خسته نباشید. شاید جاش نبود که این سوال رو اینجا بکنم، ولی شما به بزرگی خودتون ندید بگیرید.
پرسش من اینه که دستور host در لینوکس بچه شکل کار میکند، از کدوم پروتکل استفاده میکند و به چ نحوی ؟
راستش توی گوگل کمی جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم، بخاطر اینکه دقیقا نمیدونم باید چی بپرسم از گوگل (لطفا این رو هم راهنمایی کنید)

چرا این سوال رو دارم ؟
من به سایت رو پینگ کردم و یه آیپی بهم داد، ولی وقتی آیپی رو با host میزنم که باید reverse lookup کنه، نمیکنه و میزنه همچین هاستی نیست. خاستم بدونم از چ پروتکلی که آیا فایروال سیستم هدف داره بسته رو میگیره یا نه !

با تشکر.
(((بازهم بخاطر سوال نابجا عذرخاهی میکنم، چون احساس میکنم بچه های اینجا سواد خوبی دارند و جواب من رو دارند)

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
پاسخ : نحوه کارکرد دستور host در لینوکس
« پاسخ #1 : 24 مهر 1392، 05:15 ب‌ظ »
به جای host  از dig استفاده کن .
http://30li.ir/bash/commands/dig
از پرت 53 و پرتکل tcp یا udp استفاده میکند.

روش کار یکم طولانی هستش ولی کلیاتش به این صورت هست :
 معمولا به dns سرور root مراجعه میکنن میگن ایپی این دامین چی هست بعد dns سرور های روت هم ایپی dns server که برای اون دامنه پاسخ گو هست رو میدن و بعد به اون dns server مراجعه میکنن و ایپی دامنه رو ازش میگیرن.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : نحوه کارکرد دستور host در لینوکس
« پاسخ #2 : 24 مهر 1392، 05:46 ب‌ظ »
آقا علی جواب دادن ولی در مورد گوگل نگفتن، منم در مورد گوگل نمی گم چون با اضافه کردن کلمه ی man قبل از هر دستور می تونی در مورد اون دستور بیشتر بدونی!:
man host