لابد پروژه های بومیشون به یه دردی میخوره؟ موقعی که خود فایر فاکس هست و نیاز ها رو براورده میکنه دیگه چرا باید این همه هزینه بشه؟
تازه 400 میلیون کمه بازم پول میخوان.
به نظر شما 400 میلیون زیاده؟؟!!
پروژه ی نرم افزاریه !بادبادک که نمیسازی!
مهندسا و مدیرای پروژه ها و درکل کسایی که تو توسعه ی یه نرم افزار و یه پروژه کار میکنن حمایت و دستمزد میخوان!
فتوسنتز که نمیکنن.باید شکمشونو سیر کنن!
موقعی که openoffice هست دیگه چه نیازی به libreoffice هست؟
وقتی پژو 405 هست دیگه 206 میخواییم چیکار؟
همه ی پروژه های ملی نرم افزاری ما چون پشتیبانی خوبی ازشون نمیشه معمولا خوب از آب درنمیان.ولی وقتی بحث توسعه ی میدان گازی و یا موشک سوخت جامد میشه چون حمایت و پول زیاده میبینین که پیشرفتا واقعا عالی میشه.
مگه مهندس خوب کم داریم؟
من خودم دوره ی کارشناسی یه نفرو میشناختم که رفت پیش اون کله گنده های دانشگاه گفت که من میتونم 10 دیقه ای همه ی نمرات دانشجوا رو صفر کنم یا معدل همه رو 20 کنم.
درخواستشم این بود که حمایتش کنن تا یه تیمی تشکیل بده و با یه شرکتی همکاری کنن تا بتونن کامل سما رو بندازن دور و سرورای دانشگاهم بروز کنن اما جوابی که شنید فقط تهدید بود.ازش تعهد گرفتن که موضوعو علنی نکنه(که البته شد) و بهش هشدار دادن که از الان تا 10 سال دیگه هر بلایی سر سما بیاد از چشم اون میبینن!
خب الان به نظر شما وقتی با همه ی این مشکلات یه گروهی پا میشن و با چنرغاز(400 میلیون رو میگم) یه طرح توسعه ی نرم افزاری رو شروع میکنن جای تقدیر نداره؟!
یادمه یه جایی حمیدرضا صدر(کارشناس فوتبال) که کارش خیلی درسته گفت که وقتی میشینم بازی تیم های دسته دوم ایرانو روی زمین خاکی میبینم خیلی بیشتر لذت میبرم از اینکه بشینم بازی اروپایی هارو ببینم.
عرض کردم که یه پروژه ی نرم افزاری حداقل 4تا فاز داره (اصولی و استانداردش هشت فازه) که توی هر فاز شاید 30 نفر و حتی بیشتر کار میکنن.ببین از این 400 میلیون چقدش به هر نفر میرسه!
من نمیدونم این تیم چند نفر بودن و چند نفرم پشت صحنه داشتن اما واقعا دم همه شون گرم هرچند که میدونم امیدی به آینده ش نیست