این خوندنش از " تصمیم کبری " هم سخت تر بود
اینو خوب اومدی اما این متن خیلی چیزا به من یاد داد دستت درد نکنه که این همه متن اموزنده نوشتی باید از شما تشکر بشه اما تو این فروم دکمه تشکر نداریم
2ساعت نشستم متنت را بالا پایین کردم .تشکر
تبلیغ دیدی نگرفتی شما از متن بالا چی گرفتی اینجا شما داری راجع به سیستم عامل نظر میدی تخصصی اینکه تو ایران به قیمتی میفروشن چه ارتباطی به اینجا داره
نگاه کن بابا خیلی جدی شدی شوخی بود
.خوب منم گفتم دلیل امتحان کردنم اینه نتونستم بخرم
این محصول تو مرحله ازمایشی هست و دانلود و تست و استفاده از اون رایگان و قانونیه کاری که اولین باره تو تاریخ مایکروسافت شده و این یعنی تاثیر لینوکس که باعث شده این محصول با لایسنس اون به رایگان به دانلود گذاشته شد ولی اینا مهم نیست مسله خوده سیستم عامل هست مهم این نیست که بدرد من میخوره و یا تو و ایا برای تو چه سیستم عاملی کافیه و یا اینکه شما چطوری تهیش کنی اینجا تاپیک تهیه ویندوز نیست جریان بررسی خوده سیستم عامل هست و نحوه واکنش جامعه اوپن سورس به اون نه علائق شخصی ما
منم برای ازمایشیش گفتم یعنی نسخه کاملتر را نداده مثل ویستا.
منظور م دلیل گیر نیاوردن ویندوز 7 بود ما چطوری تهیش کنی اینجا تاپیک تهیه ویندوز نیست .
بریم سر اصل مطلب :
1مهم هدف لینوکسه شاید ما اصلا نتونییم ویندوز7 اورجینال بگیریم به خاطر قیمت زیاد فکر کنم کمک کمک قیمتش را 200دلار بگذارند.که ما از پی این قیمت بر نمیاییم
2درسته البته اگر با اجازه صاحب فناوری ان فناوری را دیگران در سیستم خودشان قرار دهند در این گفته شما معلوم میشه همه ازادنند فناوری دیگری را در سیستم خود قرار دهند.البته اگر مهم اجازه قار دادن فناوری خود را به دیگرن بدهند.که میتونه باعث پیشرفت چشمگیری باشه
3عملکرد متمرکز.
این حرف کاملا درسته .این حرف را قبول دارم.
مثلا یکی تازه کار مث من بخواد بلینوکس یاد بگیره باید پارسیکس یاد بگیره یا فدورا یا ابنتو . اگر بخواد لینوکس یا د بگیره باید گنوم یاد بگیر یا کی دی یا ایکس اف سی...
اگر بخواد نرم افزاری را نصب کنه که بر پایه دب یباشه و سیستم او بر پایه پکینک ار پی ام...اگر بخواد لینوکس یاد بگیر باید بره فروم فدورا کاران یا انجمن ابنتو .................
یکی از مهمترین دلایل استفاده از ویندوز ساده بودن بدون مشکل بودنه اگر یک نفرم افزار بخوای نصب کنی راحت نصب میشه{فورمت همه فایل های نصبی exe }هستش . که اینم باعث ضعف ویندوز شده فورمت ویروس ها هم اینه. یک میز کار داره یک یک یک یک...
خوب حالا من میگم. همه میز کار ها یکی بشن یا پیش فرض همه سیستم ها یک میز کار بشه .پکینگ rpm va deb یک بشن و هر دوشون را در همه سیستم عامل های لینوکس نصب بشه .خیلی لینوکس بهتر و راحتر میشه
الانه اختلافات پنهان و بعضا اشکاری بالاخص تو رده کاربرای توزیعها و دسکتاپها و تا حدی بین شرکتهای حامی وجود داره و این اختلافات داره ضربه بزرگی به کل جنبش اوپن سورس میزنه
این اختلافات با عث هدر رفتن نیروی جنبش اوپن سورس میشه . در کل ضعف...
***********{یک برای همه همه برای یکی }یک اینجوری باعث پیشرفت حاعض اهمیت لینوکس میشه ...
ودر کل بهتر همه روی یک کار کنند تا x تا
ممنون پاینده باشید مش حسن