انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ویندوز ۷!  (دفعات بازدید: 17033 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
پاسخ به: ویندوز ۷!
« پاسخ #45 : 10 اسفند 1387، 07:44 ب‌ظ »
این خوندنش از " تصمیم کبری " هم سخت تر بود    :o ;D :o ;) اینو خوب اومدی اما این متن خیلی چیزا به من یاد داد دستت درد نکنه که این همه متن اموزنده نوشتی باید از شما تشکر بشه  اما تو این فروم دکمه تشکر نداریم ](*,)

2ساعت نشستم متنت را بالا پایین کردم .تشکر

تبلیغ دیدی نگرفتی   شما از متن بالا چی گرفتی اینجا شما داری راجع به سیستم عامل نظر میدی تخصصی اینکه تو ایران به قیمتی میفروشن چه ارتباطی به اینجا داره

نگاه کن بابا خیلی جدی شدی شوخی بود :D.خوب منم گفتم دلیل امتحان کردنم اینه نتونستم بخرم

این محصول تو مرحله ازمایشی هست و دانلود و تست و استفاده از اون رایگان و قانونیه کاری که اولین باره تو تاریخ مایکروسافت شده و این یعنی تاثیر لینوکس که باعث شده این محصول با لایسنس اون به رایگان به دانلود گذاشته شد  ولی اینا مهم نیست مسله خوده سیستم عامل هست مهم این نیست که بدرد من میخوره و یا تو و ایا برای تو چه سیستم عاملی کافیه و یا اینکه شما چطوری تهیش کنی اینجا تاپیک تهیه ویندوز نیست جریان بررسی خوده سیستم عامل هست و نحوه واکنش جامعه اوپن سورس به اون نه علائق شخصی ما

منم برای ازمایشیش گفتم  یعنی نسخه کاملتر را نداده مثل ویستا.
منظور م  دلیل گیر نیاوردن ویندوز 7 بود ما چطوری تهیش کنی اینجا تاپیک تهیه ویندوز نیست .

بریم سر اصل مطلب :
1مهم هدف لینوکسه شاید ما اصلا نتونییم ویندوز7 اورجینال بگیریم به خاطر قیمت زیاد فکر کنم کمک کمک قیمتش را 200دلار بگذارند.که ما از پی این قیمت بر نمیاییم

2درسته البته اگر با اجازه صاحب فناوری ان فناوری را دیگران در سیستم خودشان قرار دهند  در این گفته شما معلوم میشه همه ازادنند فناوری دیگری را در سیستم خود قرار دهند.البته اگر مهم اجازه قار دادن فناوری خود را به دیگرن بدهند.که میتونه باعث پیشرفت چشمگیری باشه

3عملکرد متمرکز.
این حرف کاملا درسته .این حرف را قبول دارم.
مثلا یکی تازه کار مث من  بخواد بلینوکس یاد بگیره باید پارسیکس یاد بگیره یا فدورا یا ابنتو . اگر بخواد لینوکس یا د بگیره باید گنوم یاد بگیر یا کی دی یا ایکس اف سی...
اگر بخواد نرم افزاری را نصب کنه که بر   پایه دب یباشه  و سیستم او بر پایه پکینک ار  پی ام...اگر بخواد لینوکس یاد بگیر باید بره فروم فدورا کاران یا انجمن ابنتو  .................

یکی از مهمترین دلایل استفاده از ویندوز ساده بودن بدون مشکل بودنه اگر یک نفرم افزار بخوای نصب کنی راحت نصب میشه{فورمت همه فایل های نصبی exe }هستش . که اینم باعث ضعف ویندوز شده فورمت ویروس ها هم اینه. یک میز کار داره یک یک یک یک...

خوب حالا من میگم. همه میز کار ها یکی بشن یا پیش فرض همه سیستم ها یک میز کار بشه  .پکینگ rpm   va  deb   یک بشن و هر دوشون را در همه سیستم عامل های لینوکس نصب بشه .خیلی لینوکس بهتر و راحتر میشه

الانه اختلافات پنهان و بعضا اشکاری بالاخص تو رده کاربرای توزیعها و دسکتاپها و تا حدی بین شرکتهای حامی وجود داره و این اختلافات داره ضربه بزرگی به کل جنبش اوپن سورس میزنه
این اختلافات با عث هدر رفتن نیروی  جنبش اوپن سورس میشه  . در کل ضعف...

***********{یک برای همه  همه برای یکی }یک  اینجوری باعث پیشرفت حاعض اهمیت لینوکس میشه ...
ودر کل بهتر همه روی یک کار کنند تا x تا

ممنون پاینده باشید مش  حسن  ;D
iranfoss.com

آفلاین mahdiubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
« پاسخ #46 : 10 اسفند 1387، 11:07 ب‌ظ »
سلام اینجا عجب بحث داغه!
من ویندوز ۷ رو تست کردم و خداییش خیلی عالی بود! من یه کامپیوتر دارم که خیلی میزان خوبیه برای اندازه گیری کیفیت سیستم عامل! چون حداکثر توانش xp و ویستا رو نمی تونه اجرا کنه! ولی ویندوز ۷ رو خیلی خوب اجرا کرد و می تونم بگم بهتر از xp!
در مورد اون بحث دزدی هم بگم! که قرار نیست اگر شرکتی یک نوآوری می کنه که مورد پسند کاربره دیگران از اون الهام نگیرند. مثلا شرکت شورلت اولین شرکتی بود که شیشه بالا بر ماشین رو برقی کرد. نمیشه بگیم که دیگه هیچ کس حق این کار رو نداره و بقیه شرکت های خودرو سازی دزد هستند!!! این کار اسمش هست: رقابت! لینوکس هم از مایکروسافت الهام گرفت یوزر-فرندلی شد! اگر ویندوز یک محصول عقب مونده و مقلد بود فکر نمی کنم می تونست ۷۰-۸۰ درصد بازار سیستم عامل رو در اختیار داشته باشه!
اون مساله هماهنگ نبودن توزیع های لینوکس هم کاملا دلیلش روشنه، چون لینوکس چندین آشپز داره ولی ویندوز یکی! من هم امیدوارم این شرکت ها با همکاری هم یک شرکت مادرتر! (corporation) تشکیل بدن که این مشکلات ناهماهنگی بین توزیع های لینوکس حل بشه.

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #47 : 11 اسفند 1387، 12:27 ق‌ظ »
مشتی ها تا حالا دقت کردید هر تاپیکی که اسم ویندوز داشته باشه  پاسخ هاش از15  میزنه بالا >:( >:( :( :( :o :o ;D ;D :'( :'( :'( ](*,) ](*,) ](*,) [-X [-X [-X [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> #-o #-o #-o
iranfoss.com

آفلاین هه ژار معروفی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
  • http://mahalug.wordpress.com
    • لاگ مهاباد
« پاسخ #48 : 11 اسفند 1387، 12:35 ق‌ظ »
مشتی ها تا حالا دقت کردید هر تاپیکی که اسم ویندوز داشته باشه  پاسخ هاش از15  میزنه بالا >:( >:( :( :( :o :o ;D ;D :'( :'( :'( ](*,) ](*,) ](*,) [-X [-X [-X [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> #-o #-o #-o
دلیلش شدت تنفر بچه هاست . شایدم ی توتئه در کاره !
ams عزیز خودتم ماشالا کوتاه نمی نویسی
البته لازم به ذکر است که متن طولانی نشانه سواد بیشتر است و لا غیر
دیدید که مال من ۲ خط هم نمیشه !
http://mahalug.wordpress.com/   تازه های لینوکس و اینترنت

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #49 : 11 اسفند 1387، 12:41 ق‌ظ »
دلیلش شدت تنفر بچه هاست . شایدم ی توتئه در کاره !
ams عزیز خودتم ماشالا کوتاه نمی نویسی
البته لازم به ذکر است که متن طولانی نشانه سواد بیشتر است و لا غیر
دیدید که مال من ۲ خط هم نمیشه !

البته لازم به ذکر است که متن طولانی نشانه سواد بیشتر است و لا غیر  .این حرف را کی گفته من دانشم از همه کمتره :oops: \\:D/ :P :-X :o ;D >:(  .فقط  از نظر یک کوچک پیشنهاد دادم و نظرم را گفتم.شاید یزرگان به تیم های توسعه بگویند
iranfoss.com

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 13 اسفند 1387، 08:06 ق‌ظ »
یا مثلا چیزی بنام فایل DEB که خودش یه پیشرفت بزرگه چرا جای اینکه رو ضعفهای RPM سرپوش گذاشته بشه تو همه هماهنگ بکار گرفته نمیش

خوب  درباره اینکه گفتی بیشتر توضیح بده ما را هم شما اشناتر کن.   ار پی امم جای خودش یک پیشرفت بزرگه ار پی ام بیشتر در سرور ها فکر کنم کاربرد داره. یا ازش استفاده میکنن.

« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1387، 07:46 ق‌ظ توسط ams »
iranfoss.com

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #51 : 14 اسفند 1387، 11:23 ق‌ظ »
همچنان بیخیال  ;D ;D

جواب بده دیگه
iranfoss.com

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #52 : 16 اسفند 1387، 11:36 ق‌ظ »
نقل‌قول
سلام نگرا جان مگه من گفتم اوبونتو بهتر شده نه سری 8.10 بدتر شده ولی این چه ربطی داشت به بحث ما طبق تستهای رسمی اوبونتو 8.10 . فدورا 10 از نسخه های قبلی خودشون بد تر شدن ولی بنظرت این ربطی به سون داشت؟؟ :o 
ببینم کی چنین چیزی گفته؟ به فدورا کاری ندارم. این حرف که اوبونتو ۸.۱۰ از قبلی ها بدتر شده از کجا اومده؟ از زمانی که ۸.۱۰ رو نصب کردم و درست از وقتی که اولین آپدیت رو انجام دادم تاحالا کوچکترین مشکلی با این نسخه نداشتم و از هر نسخه دیگری پایدارتر بوده توضیح این که سیستم من بی وقفه کار میکنه و عموما همیشه روشن است حتی یک کرش هم نداشته. بدتر شده حرف کمی نیست دلیل میخواد.  :-X
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #53 : 16 اسفند 1387، 03:13 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام نگرا جان مگه من گفتم اوبونتو بهتر شده نه سری 8.10 بدتر شده ولی این چه ربطی داشت به بحث ما طبق تستهای رسمی اوبونتو 8.10 . فدورا 10 از نسخه های قبلی خودشون بد تر شدن ولی بنظرت این ربطی به سون داشت؟؟ :o 
ببینم کی چنین چیزی گفته؟ به فدورا کاری ندارم. این حرف که اوبونتو ۸.۱۰ از قبلی ها بدتر شده از کجا اومده؟ از زمانی که ۸.۱۰ رو نصب کردم و درست از وقتی که اولین آپدیت رو انجام دادم تاحالا کوچکترین مشکلی با این نسخه نداشتم و از هر نسخه دیگری پایدارتر بوده توضیح این که سیستم من بی وقفه کار میکنه و عموما همیشه روشن است حتی یک کرش هم نداشته. بدتر شده حرف کمی نیست دلیل میخواد.  :-X

سلام LinuxRevo  ;D

منظور تو حالت پیش فرض هست نه با کلی اپدیت وگرنه با کانفیگ و اپدیت خیلی جالب میشه ولی تو حالت پیشفرض هسته ای که که تو 8.10 گذاشته بودن یه فاجعه  :o بوده هم از نظر کاری هم امنیتی که تیم توسعه هم و سریع پی بی خرابکاری بردن  با اپدیتهایی در صدد رفع مشگلات بر اومدن مثل هسته جدیدی که سریع اومد براش تستها رو هم با اپدیت و کانفیگ شخصی انجام نمیدن بلکه فابریک و خالص تو حالت خالص 8.4 بسیار پایدارتر و محکم تر از 8.10 هست ولی با اپدیت و کمی شخصی سازی فرق داره 8.10 بهتره  ;D

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 16 اسفند 1387، 03:15 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #54 : 16 اسفند 1387، 05:58 ب‌ظ »
سلام
نقل‌قول
بررسی باید تخصصی باشه. اینجوری حرف زدن درست نیست. تا اونجا که من می‌دونم روی پنل پایین ویندوز ۷ خیلی کار شده و اسمش هم Super Panel هست. بهترین نرم‌افزار‌ نویس‌های دنیا در شرکت مایکرو‌سافت کار میکنند و محصولاتی هم که بیرون میدن از بهترین‌های دنیای نرم‌افزار هست. مشکل ما با سیاست‌های اونه.
به نظر من مایکروسافت بهترین برنامه نویسهای دنیا رو استخدام نکرده بلکه بهترین بازاریابها رو استخدام کرده و البته کنارش تبلیغات گسترده ای هم راه انداخته. >:(
من هنوز یادمه قبل از انتشار ویستا چقدر تو گوشه ی و کنارها زمزمه بود که چنین است و چنان است ولی تو زرد از آب در اومد . اینم دسته گل همین برنامه نویسهای هفت ستاره ی مایکروسافت بود. حد اقل صد در صد مطمئنم که بابای من این سیستم عامل رو ننوشته :D حالا مایکرو سافت میخواد به گردن هرکسی بندازتش بندازه.
از این تخصصی تر هم می شد ؟  ??? ::)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #55 : 17 اسفند 1387، 01:55 ب‌ظ »
نقل‌قول

سلام LinuxRevo  ;D

منظور تو حالت پیش فرض هست نه با کلی اپدیت وگرنه با کانفیگ و اپدیت خیلی جالب میشه ولی تو حالت پیشفرض هسته ای که که تو 8.10 گذاشته بودن یه فاجعه  :o بوده هم از نظر کاری هم امنیتی که تیم توسعه هم و سریع پی بی خرابکاری بردن  با اپدیتهایی در صدد رفع مشگلات بر اومدن مثل هسته جدیدی که سریع اومد براش تستها رو هم با اپدیت و کانفیگ شخصی انجام نمیدن بلکه فابریک و خالص تو حالت خالص 8.4 بسیار پایدارتر و محکم تر از 8.10 هست ولی با اپدیت و کمی شخصی سازی فرق داره 8.10 بهتره  ;D
موفق باشی
سلام حسن
آره حق با تو است. پایه ایراد داشت اما قبول کن که اقدامشون خیلی سریع و به موقع بود و الان تبدیل شده به بهترین توزیع.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #56 : 18 اسفند 1387، 03:15 ب‌ظ »
سلام
نقل‌قول
بررسی باید تخصصی باشه. اینجوری حرف زدن درست نیست. تا اونجا که من می‌دونم روی پنل پایین ویندوز ۷ خیلی کار شده و اسمش هم Super Panel هست. بهترین نرم‌افزار‌ نویس‌های دنیا در شرکت مایکرو‌سافت کار میکنند و محصولاتی هم که بیرون میدن از بهترین‌های دنیای نرم‌افزار هست. مشکل ما با سیاست‌های اونه.
به نظر من مایکروسافت بهترین برنامه نویسهای دنیا رو استخدام نکرده بلکه بهترین بازاریابها رو استخدام کرده و البته کنارش تبلیغات گسترده ای هم راه انداخته. >:(
من هنوز یادمه قبل از انتشار ویستا چقدر تو گوشه ی و کنارها زمزمه بود که چنین است و چنان است ولی تو زرد از آب در اومد . اینم دسته گل همین برنامه نویسهای هفت ستاره ی مایکروسافت بود. حد اقل صد در صد مطمئنم که بابای من این سیستم عامل رو ننوشته :D حالا مایکرو سافت میخواد به گردن هرکسی بندازتش بندازه.
از این تخصصی تر هم می شد ؟  ??? ::)

+1

ببخشيد كسي مي دونه مايكروسافت اين سعي مي كنه error bug رو جمع كه با هاشون چي كار كنه؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #57 : 19 اسفند 1387، 01:46 ق‌ظ »
سلام
ممنون امیر جان که تایید کردید
نقل‌قول
ببخشيد كسي مي دونه مايكروسافت اين سعي مي كنه error bug رو جمع كه با هاشون چي كار كنه؟

تا حالا مایکرو سافت خیلی تلاش کرده که با یک عنوان تخصصی نه تجاری وارد گینس بشه شاید برای این کار راهی از این بهتر بلد نبوده .

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #58 : 19 اسفند 1387، 02:01 ب‌ظ »
منم بیشتر از  یک ماه هست که ویندوز ۷ روی پی سی ریختم در کنار اوبونتو
نظر شخصیم اینه که خیلی بهتر شده نسبت به قبل ولی هنوز بتاست و کرش می‌کنه
ویستا کار نکرده بودم اما چند مورد برام جالب بود یکی force shutdown و دیگری پنل زیبای اون بود که خیلی از پراکندگی پنجره‌های باز جلو‌گیری میکنه و موارد دیگه
ارزش امتحان کردن رو داره

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
« پاسخ #59 : 21 اسفند 1387، 12:19 ق‌ظ »
از حق نگزریم مایکرسافت پیشرف خوبی داشته ،کرنل ویندوز خیلی پایدار تر شده اکه البته مدیون کار منسجم  و نظم یافته هزاز برنامه نویس است .
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟