انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نداشتن وایرلس در اوبونتو 13.10  (دفعات بازدید: 5045 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
نداشتن وایرلس در اوبونتو 13.10
« : 27 مهر 1392، 09:32 ب‌ظ »
سلام.
 موقع نصب اوبونتو 13.10 یه قسمتی وایرلس‌های خوابگاه را پیدا کرد و خواست وصل بشه که گفتم الآن نه.
حالا که نصب شده. وایرلس ندارم. کلا گزینه‌ی enable wireless زیر enable network هم نیست.
این یعنی درایورش داخلش هست ولی نصب نشده.

خواهشا سریع و کامل توضیح بدید چکار کنم جون اینجا اینترنت دیگه‌ای ندارم و مجبورم بیام ویندوز.
ممنون
:) :)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : نداشتن وایرلس در اوبونتو 13.10
« پاسخ #1 : 28 مهر 1392، 08:07 ق‌ظ »
سلام.
 موقع نصب اوبونتو 13.10 یه قسمتی وایرلس‌های خوابگاه را پیدا کرد و خواست وصل بشه که گفتم الآن نه.
حالا که نصب شده. وایرلس ندارم. کلا گزینه‌ی enable wireless زیر enable network هم نیست.
این یعنی درایورش داخلش هست ولی نصب نشده.

خواهشا سریع و کامل توضیح بدید چکار کنم جون اینجا اینترنت دیگه‌ای ندارم و مجبورم بیام ویندوز.
ممنون

سلام
من عموما موقع نصب , وایرلس رو خاموش میکنم و بعد نصب میکنم.شما هم یه ۱۵ دقیقه زمان بذار از اول نصب کن ببین چی میشه هر چند این کار برای یه گیک افت داره!!!

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 28 مهر 1392، 09:54 ب‌ظ »
لطفا روشی گیکی ارائه بدید. این روش هم جواب نداد. این بار حین نصب (چون وایفای را خاموش کردم) دیگه کانکشنی نیاورد و بجاش گفت میخوای به broadcom ... که اسم وایرلسمه وصل بشی که وصل نکردم و نصب تموم شد.
اومدم توی اوبونتو fn+f3 وایرلس روشن نمیکنه ولی بلوتوث را روشن میکنه.
بار اول باید وایفای روشن بشه بعد بلوتوث. بار سوم وایفای خاموش و بعد بلوتوث. فقط بار دوم و جارم عمل میکنه. و دو بار دیگه هیچ اتفاقی نمیفته.
موقع نصب چرا میشناسه و الآن نه. باید چکار کنم؟ جرا جواب نمیاد؟
منتظرتونم. ممنون

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #3 : 28 مهر 1392، 11:00 ب‌ظ »
تیک نصب درایورا( یه چیزی تو این مایه هاست فکر کنم برای غیر آزادا بود ) رو زدی موقع نصب؟

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
« پاسخ #4 : 28 مهر 1392، 11:06 ب‌ظ »
در نسخه 12.10 همین مشکل رو داشتم دستگاه رو از طریق کابل شبکه وصل کردم و از طریق software sources  و قسمت additional driver درایور مورد نظرمو نصب کردم.
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 مهر 1392، 02:09 ب‌ظ »
بله. تیک install thired party folan را زدم. دیگه اینکه تیک نصب درایور و ... در سافتور آپدیت هم خورده شده. دیگه اینکه .....
راهی نیست؟ البته الآن دارم بازم خودم با روشهای دیگه از جمله کارت اکسترنال تلاش میکنم. ولی اگه کسی را میشناسید که بدونه چکار کنم بهم معرفی کنید. مثلا لینوکس خیلی ....ه . مطمئنم راهی نسبتا راحت هست. مثلا پیدا کردن فایلهای مربوط و نصبشون از روی ایمیج. یا لایو.
ممنون از توجهتون

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 01 آبان 1392، 01:11 ب‌ظ »
سلام دوباره
راه حل من: موقع نصب به اینترنت وصل کردم. (فایده داشت یا نه نمیدونم)
یک وایفای بیرونی پیدا کردم (tp-link) بود. به خوبی شناختش و اینترنت وصل شد و درایور وایرلس لپتاپم را از سافتور و آپدیت نصب کردم
درست شد.

ت. حل شد به عنوان اضافه نمیکنم جون این راه حل خوبی نیست و باید راهی دستی پیدا بشه.
موفق باشید

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #7 : 01 آبان 1392، 01:40 ب‌ظ »
چیز خاصی نیست که.وایرلس من معمولا تو اکثر توزیعها نصب نمیشه بازی در میاره.
شما بدون وصل شدن به نت نصب کنین.همه چی که تموم شد برین تو additional driver و ازونجا بزنین وایرلستون نصب بشه.تو اوبونتو اینجوریه ولی تو توزیعهای دیگه شما باید خودت وایرلست رو  بشناسی و بعد برای نصب چیپش اقدام کنی.اونجایی که broadcom رو دیدی اون داشته میگفته نوع چیپت broadcom و حالا با این چیپ به فلان روتر وصل بشم یا نه؟
lspci میگه وایرلست چیه مدلش. مثلا برای من:
127 ark@bang ~ % lspci                                                                                                                                :(
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx DMI Bridge (rev 02)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx Integrated Graphics Controller (rev 02)
00:02.1 Display controller: Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx Integrated Graphics Controller (rev 02)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation NM10/ICH7 Family High Definition Audio Controller (rev 02)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation NM10/ICH7 Family PCI Express Port 1 (rev 02)
00:1c.1 PCI bridge: Intel Corporation NM10/ICH7 Family PCI Express Port 2 (rev 02)
00:1c.3 PCI bridge: Intel Corporation NM10/ICH7 Family PCI Express Port 4 (rev 02)
00:1d.0 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1 (rev 02)
00:1d.1 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #2 (rev 02)
00:1d.2 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #3 (rev 02)
00:1d.3 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #4 (rev 02)
00:1d.7 USB controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller (rev 02)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge (rev e2)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation NM10 Family LPC Controller (rev 02)
00:1f.2 SATA controller: Intel Corporation NM10/ICH7 Family SATA Controller [AHCI mode] (rev 02)
01:00.0 Ethernet controller: Qualcomm Atheros AR8132 Fast Ethernet (rev c0)
02:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller (rev 01)
ark@bang ~ % lspci |grep Network
02:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller (rev 01)

که چیپ من BCM4313 هست.
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1392، 01:42 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 01 آبان 1392، 04:58 ب‌ظ »
میدونم داداش. (البته ممنون از یادآوری)
اما برای من که حوصله ندارم گزارش بدم و بحث کنم و توصیه و .... (با کنونیکال) گفتم اینجا باشه شاید یجوری بهشون رسید و کاری کردن. مثلا همونطور که موقع نصب، خودکار میشناسه و کار میده وقتی که برای بار اول بالا میاد یه آماده سازی انجام بده و همون کار موقع نصب را یه بار انجام بده و .....

توی ویندوز وقتی ویندوز نصب میشه و ریستارت میشه، یه مرحله تنظیمات و کانفیگیور باقی میمونه که مثلا میاد و میگه preparing desktop for first use و ... یا توی فدورا وقتی بالا اومد یه آموزش به صورت فیلم هم اجرا شد (جالبتر از ویندوز پکیده‌ی هشت) و الآن میشه یه همجین کاری برای برخی درایورها انجام داد