انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف شدن کلید های میانبر alt+shift در اوبونتو ۱۳.۱۰ (حل شد)  (دفعات بازدید: 6523 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
سلام.
توی اوبونتوی ۱۳.۱۰ قسمتی که کیبورد جدید اضافه میکنیم کیبورد فارسی  رو اضافه کردم اما دکمه ی پرو پرتیس حذف شده و توی اون دو تا کادری که برای تعیین کلید میانبر گذاشتن نمیتونم کلیدهای alt+shift رو اضافه کنم.
ی سری مطالب توی http://askubuntu.com پیدا کرم که میگفتند بهتره از کلیدهای spase+ctrl استفاده کنم. ولی زمانی که بخوام از ی ide یا همون نرم افزار کدینگ استفاده کنم به کلیدهای spase+ctrl نیاز پیدا میکنم.
ی جا هم گفته بود که میتونم از tweak tool استفاده کنم.ولی زمانی که توی اون برنامه کلید alt+shift اضافه میکنم این تغییر اعمال نمیشه.
ینی زمانی که با موس زبان فارسی رو انتخب میکنم و کلید alt+shift رو میزنم کیبورد تغییر میکنه اما آیکون زبان در قسمت کنار ساعت به انگلیسی تبدیل نمیشه که این خیلی اذیت کنندست. و اگر هم توی همون قسمت کنار ساعت آیکون زبان انگلیسی رو انتخاب کنم که اصلا کلیدهای alt+shift کار نمیکنه.
ی کد هم توی انجمن از آقای جادی دیدم که استفاده کردم ولی باز هم درست نشد. کد آقای جادی:
setxkbmap -model pc104 -layout us,ir -variant colemak, -option grp:alt_shift_toggleممنون میشم اگر کمک کنید.
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1392، 08:42 ب‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
آره این تنها مشکلیه که تو این نسخه داشتم که فکر کنم با آپدیت حل بشه
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
این مشکل خیلی جدی و بدیه که احتمالا به گنوم جدید مربوطه. تقریبا هم راه حل درستی نداره و حتی روش های قدیمی که دستی توی کامند لاین زبون رو تنظیم کنید و غیره هم درست جواب نمی دن در اکثر موارد. تیم اوبونتو با تمام قوا داره روش کار می کنه و امیدواریم بتونن زود حلش کنن چون همه دنیا از این جریان ناراضی هستن. منتظر می مونیم. در این مدت من از کی.دی.ای. استفاده می کنم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
توی xubutu هم تغییر زبان درسته و فقط یه مشکل هست که نشانگر تغییر زبان رو از پنل بالایی حذف کردند و نمیشه به پنل اضافش کرد!ولی با نصب xfce4-xkb-plugin مشکل حل میشه

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
مساله خیلی پیچیده نیست و میشه یه کارهاییش کرد.
دارم یه پست کامل در این رابطه می‌نویسم، منتظر باشید.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
راستی اگر علاقمند هستین جریان باگ رو دنبال کنین از اینجا چک کنین

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/indicator-keyboard/+bug/1218322

و برای آپدیت بودن با آخرین تغییراتی که برنامه نویسش داره توی اوبونتو می ده تا بتونه مشکل رو حل کنه این پی پی ای رو به ته sources.list اضافه کنید:

deb http://ppa.launchpad.net/attente/1218322/ubuntu saucy main

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
این مشکل خیلی جدی و بدیه که احتمالا به گنوم جدید مربوطه. تقریبا هم راه حل درستی نداره و حتی روش های قدیمی که دستی توی کامند لاین زبون رو تنظیم کنید و غیره هم درست جواب نمی دن در اکثر موارد. تیم اوبونتو با تمام قوا داره روش کار می کنه و امیدواریم بتونن زود حلش کنن چون همه دنیا از این جریان ناراضی هستن. منتظر می مونیم. در این مدت من از کی.دی.ای. استفاده می کنم.
جادی جان من که این مشکل رو با اضافه کردن setxkbmap -model pc104 -layout us,ir -option grp:alt_shift_toggle
به ته bashrc. درست کردم.البته اون بالا زبان که عوض میشه اپلتش درست نشون نمیده ولی برای من که خوب جواب داده.
alireza hashemi@
أقا اون کدی که از جادی نقل کردی صفحه کلید انگلیسیت رو (لی اوتش رو) colemak میکنه در جریان هستی که.
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1392، 01:53 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
کسی می‌تونه زبان ورودی رو با کلید ترکیبی پیش‌فرض Super + Space عوض کنه؟ این باگ اوبونتو فاجعه است.

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
جادی جان من که این مشکل رو با اضافه کردن setxkbmap -model pc104 -layout us,ir -option grp:alt_shift_toggle
به ته bashrc. درست کردم.البته اون بالا زبان که عوض میشه اپلتش درست نشون نمیده ولی برای من که خوب جواب داده.
alireza hashemi@
أقا اون کدی که از جادی نقل کردی صفحه کلید انگلیسیت رو (لی اوتش رو) colemak میکنه در جریان هستی که.
نه نمیدونم. من فقط توی ی پست دو تا کد از آقای جادی دیدم که اولیش رو استفاده کردم و جواد نداد.
کد اول:
setxkbmap -model pc104 -layout us,ir -variant colemak, -option grp:alt_shift_toggleکد دوم:
setxkbmap -model pc104 -layout us,ir -option grp:alt_shift_toggleکه تقریبا معنی واقعی اینها رو نمیدونم.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
باورش سخته که باگی در چنین سطح تو نسخه نهایی اوبونتو وجود داره.
اصلا نمی‌تونم زبان ورودی رو عوض کنم، نصب gnome tweak tool هم فایده نداره.

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
این باگ به نظرم باگ اوبونتو / یونیتی است و مربوط می شه به گنوم ورژن جدید و توی همه دیستروهای دیگه که از اون استفاده می کنن هم وجود داره. وقتشه برای مدتی از یک دسکتاپ دیگه استفاده کنیم و به عنوان یک فرصت بهشن نگاه کنیم (:

برای من اون تنظیم کامند لاین درست جواب نمی ده، همینطور تنظیم با gconf-editor و بقیه روش های مرسوم.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام به همگی و جادی عزیز
من با ترکیب کلیدهای Space+Ctrl زبان را به راحتی تغییر میدم . به علت حذف شدن کلیدهای shift+Alt این باگ معرفی شده یا مشکلات دیگه‌ای هم داره من خبر ندارم ؟ یادمه روی فدورا 18 بود اگر درست یادم باشه بود که خیلی آزار دهنده بود اما اینجا باهاش مشکلی ندارم فقط یه شرتکات عوض شده ؟!
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
این باگ به نظرم باگ اوبونتو / یونیتی است و مربوط می شه به گنوم ورژن جدید و توی همه دیستروهای دیگه که از اون استفاده می کنن هم وجود داره.
این باگ گنوم نیست. تو گنوم ۳.۸ (که اوبونتو ۱۳.۱۰ ازش استفاده می‌کنه) کلید ترکیبی Super + Space به خوبی ورودی‌ها رو عوض می‌کرد فقط نمیشد alt + shift رو به عنوان کلید ترکیبی انتخاب کرد چون طبق نظر Allan Day کلید ترکیبی باید از ترکیب یک یا چند Modifier Key به علاوه یک کلید اصلی تشکیل شده باشه. تهش میشد Gnome Tweak Tool رو نصب کرد و alt + shift رو انتخاب کرد. این مشکل تو گنوم ۳.۱۰ هم به طور کامل مرتقع شده (عکسی که پیوست کردم رو ببین. آرچ لینوکس + گنوم ۳.۱۰.۱)
ولی تو اوبونتو ۱۳.۱۰ هیچی کار نمی‌کنه.
نقل‌قول
وقتشه برای مدتی از یک دسکتاپ دیگه استفاده کنیم و به عنوان یک فرصت بهشن نگاه کنیم (:
به نظر منم این یه فرصته. یه فرصت که اوبونتو رو بندازیم سطل آشغال و به یه توزیع درست و حسابی مثل فدورا کوچ کنیم.

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
من فکر میکنم دارید صورت مسعله رو پاک میکنید. آخه با ایجاد ی باگ ی دفه باید به ی توضیع دیگه کوچ کنیم؟

آفلاین Ma3X

• *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
من فکر میکنم دارید صورت مسعله رو پاک میکنید. آخه با ایجاد ی باگ ی دفه باید به ی توضیع دیگه کوچ کنیم؟
جون تو دنیای گنو/لینوکس چیزی تحت عنوان «توضیع» وجود نداره! :|