انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حذف شدن کلید های میانبر alt+shift در اوبونتو ۱۳.۱۰ (حل شد)  (دفعات بازدید: 6519 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
من فکر میکنم دارید صورت مسعله رو پاک میکنید. آخه با ایجاد ی باگ ی دفه باید به ی توضیع دیگه کوچ کنیم؟
جون تو دنیای گنو/لینوکس چیزی تحت عنوان «توضیع» وجود نداره! :|
ببخشید <<توزیع>> رو نوشتم (توضیع)
بهتر نیست ی را حل خوب برا این مشکل پیداکنیم؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
علیرضا جان البته اگر می خوای صحبح بنویسی خیلی بیشتر باید دقت کنی موقع تایپ (: البته انتخاب با خودته و علاقه ات.

اما راه حل این موضوع اصلا ساده نیست که ما بگردیم یک راه حل خوب پیدا کنیم. تا اینجا مشخص شده که کد یونیتی احتمالا این مشکل رو درست می کنه (احتمالا همه دگمه های تغییر دهنده مثل آلت و کنترل و .. رو خودش می گیره و بعد ترکیبشون رو به برنامه ها می ده) و در این مورد نمی تونه با دو تا مدیفایر (آلت و کنترل) درست برخورد کنه و حتی اگر بتونه اونو به برنامه تغییر دهنده لی‌آوت بده، این اتفاق خیلی کند می افته).

باگ بدی است که رسیدنش به نسخه نهایی اصلا جذاب نیست و مطمئنا کنونیکال داره با نیروی کافی روش کار می کنه. فعلا اگر علاقمند هستین با آخرین تغییرات به روز باشین این دستورها رو بزنین:

sudo apt-add-repository ppa:attente/1218322
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade

که ریپوزیتوری این تلاش‌ها رو اضافه می کنه به سیستم و بعد بخش کنترل سنتر گنوم و دو سه قسمت دیگه رو آپدیت می کنه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
من الان تو گزارش این ایراد دیدم که ظاهرا به کمک همون PPA که جادی آدرسش رو داده مشکل fix شده. بنابراین کسانی که نصب جدید یا بروزآوری کردن میتونن امتحان کنن
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/indicator-keyboard/+bug/1218322/comments/146

راه‌حلی که علیرضا گفته هم یه راه‌حل همیشگی و موقت هست برای یه همچین شرایطی :)

توصیه کلی ما به کاربرایی که نگرانی پایداری سیستم‌هاشون هستن اینه برای بروزآوری عجله نکنن و حداقل روی ماشین‌هایی که کار دائمی روش دارن یک ما صبر کنن و بعد بروزآوری رو انجام بدن. متاسفانه یه سری ایرادات تازه بعد از انتشار گزارش و رفع میشن!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
سلام کنترل های alt+shift که ظاهران عادت همه ی ویندوزیاست.واس همین دوست دارین تا حد امکان با همین دستور بین زبان ها سویچ کنین.
خوب من از این کارا بلد نیستم!دنبال این دستور هم نبودم.یه کلید دم دست واس این کار اضاف کردم مثل این ctrl+<خیلی راحت سویچ میکنه.ایکنشم تغییر میکنه.
بجای این کارا دو تا کلید دم دست واس سویچ انتخاب کنین.به همین راحتی!!!!
نکته:اول اون کلید حتما ctrl یا alt بگیرین.

راستی یه چیز اعصاب خوردکن این اوبونتو 13.10 داره.....من نمی دونم چرا این نشانگر موس همش مدام داره تیک میزنه؟؟؟؟

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
سلام کنترل های alt+shift که ظاهران عادت همه ی ویندوزیاست.واس همین دوست دارین تا حد امکان با همین دستور بین زبان ها سویچ کنین.
خوب من از این کارا بلد نیستم!دنبال این دستور هم نبودم.یه کلید دم دست واس این کار اضاف کردم مثل این ctrl+<خیلی راحت سویچ میکنه.ایکنشم تغییر میکنه.
بجای این کارا دو تا کلید دم دست واس سویچ انتخاب کنین.به همین راحتی!!!!
نکته:اول اون کلید حتما ctrl یا alt بگیرین.

راستی یه چیز اعصاب خوردکن این اوبونتو 13.10 داره.....من نمی دونم چرا این نشانگر موس همش مدام داره تیک میزنه؟؟؟؟
من مشکلم با همین راه حل درست شد. مرسی.
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
علیرضا جان البته اگر می خوای صحبح بنویسی خیلی بیشتر باید دقت کنی موقع تایپ (: البته انتخاب با خودته و علاقه ات.

اما راه حل این موضوع اصلا ساده نیست که ما بگردیم یک راه حل خوب پیدا کنیم. تا اینجا مشخص شده که کد یونیتی احتمالا این مشکل رو درست می کنه (احتمالا همه دگمه های تغییر دهنده مثل آلت و کنترل و .. رو خودش می گیره و بعد ترکیبشون رو به برنامه ها می ده) و در این مورد نمی تونه با دو تا مدیفایر (آلت و کنترل) درست برخورد کنه و حتی اگر بتونه اونو به برنامه تغییر دهنده لی‌آوت بده، این اتفاق خیلی کند می افته).

باگ بدی است که رسیدنش به نسخه نهایی اصلا جذاب نیست و مطمئنا کنونیکال داره با نیروی کافی روش کار می کنه. فعلا اگر علاقمند هستین با آخرین تغییرات به روز باشین این دستورها رو بزنین:

sudo apt-add-repository ppa:attente/1218322
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade

که ریپوزیتوری این تلاش‌ها رو اضافه می کنه به سیستم و بعد بخش کنترل سنتر گنوم و دو سه قسمت دیگه رو آپدیت می کنه.
دوستان ی خبر خوب.
این سه خطی که آقای جادی دادن رو نوشتم و آپدیت کردم. توی اون قسمتی که super+spase بود میتونم alt+shift رو بزنم و وقتی که استفاده میکنم حتی آیکون زبان کنار ساعت تغییر میکنه(یعنی توی آپدیت جدید مشکل کامل حل شده)
ممنونم از آقای جادی و تمام کسانی که کمکم کردن.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
می‌تونید اون مخزن رو هم بردارید. مشکل به‌صورت کامل رفع شده :) لازمه که همه دوستانی که نصب جدید یا بروزرسانی به ۱۳.۱۰ داشتن سیستمشون رو بروزآوری کنن...

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/indicator-keyboard/+bug/1218322
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
لازمه که همه دوستانی که نصب جدید یا بروزرسانی به ۱۳.۱۰ داشتن سیستمشون رو بروزآوری کنن...
وارد مخزن proposed شده که به صورت پیش‌فرض فعال نیست.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام ساسان
کی میاد تو مخازن اصلی ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
سلام ساسان
کی میاد تو مخازن اصلی ؟
سلام بهروز.
نمی‌دونم. هرموقع به اندازه کافی تست شد وارد مخازن اصلی میشه. (حالا تست نرم‌افزار برای کنونیکال مهم شده)
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین Amin-Senator

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • خود به خود هوس باران می کنم.
    • GooGle Plus
من اوبونتو ندارم ولی توی سیستم خودم که مینت هست همیشه از کلید Caps Lock یرای تغییر زبان استفاده میکنم شما هم ببینید میتونید با این کلید مشکلتون رو حل کنید؟!؟
یه چیز جالب هم که این کلید داره اینه که با روشن یا خاموش بودن چراغ کپس لوک کیبورد هم میتونید بفهمید که الان روی چه زبانی هستید
█║▌│█│║▌║││█║▌║
Senator © 1991 - 2013

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
می‌تونید اون مخزن رو هم بردارید. مشکل به‌صورت کامل رفع شده :) لازمه که همه دوستانی که نصب جدید یا بروزرسانی به ۱۳.۱۰ داشتن سیستمشون رو بروزآوری کنن...

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/indicator-keyboard/+bug/1218322
چجوری مخزن رو بردارم؟

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
من اوبونتو ندارم ولی توی سیستم خودم که مینت هست همیشه از کلید Caps Lock یرای تغییر زبان استفاده میکنم شما هم ببینید میتونید با این کلید مشکلتون رو حل کنید؟!؟
یه چیز جالب هم که این کلید داره اینه که با روشن یا خاموش بودن چراغ کپس لوک کیبورد هم میتونید بفهمید که الان روی چه زبانی هستید
امین بعد با چی caplock میکنی؟!  ;D  8-[  ;D
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
Shft+Caps Lock

آفلاین Amin-Senator

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • خود به خود هوس باران می کنم.
    • GooGle Plus
بله Ma3x گفتن با Shift+Caps Lock
داداش تو هم یه بار ازش استفاده کن عاشقش میشی
alt+shift یکی از عادتهای ویندوزی که من گذاشتم کنار : دی
█║▌│█│║▌║││█║▌║
Senator © 1991 - 2013