انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میخوام کلا ویندوز رو پاک کنم و لینوکس بریزم ... راهنمایی میخوام  (دفعات بازدید: 2527 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abbas-h

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
سلام من یه سیستم نسبتا خوب دارم که الان روش ویستا نصب هست با یه هارد 160 SATA با دو پارتیشن NTFS . یکی به حجم 60 گیگابایت که همون درایو پریماری یا C هست که ویندوز و تمام برنامه ها توی اون نصب شده .. و یه پارتیشن 100 گیگابایتی که تمام فایلهای آرچیوم در این پارتیشن هست(فیلم - عکس - آهنگ و .....)
حالا میخوام کلا درایو C رو فرمت کنم و ویندوز رو کلا پاک کنم و لینوکس بریزم ...
حالا به نظر شما چی کار کنم که بدون از دست رفتم آرچیوم لینوکس رو نصب کنم و دایرکتوری home رو بر روی آرچیو قرار بدم ؟؟؟؟
اصلا کلا اگه شما جای من بودین چی کار میکردین؟؟؟  :)
 با تشکر ....

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
به این پست یک سری بزن
http://linuxtoday.ir/ftopicp-2.html#2

به این روش برو جلو آرشیوت سره جاش میمونه ;)
من و تو می توانیم ...

آفلاین Saman.S

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 322
به نظر من ویندوزت رو پاک نکن. با این که ویندوز چیز مزخرفیه ولی گاهی اوقات لازم می شه.
سعی کن که اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کنی.
اول با برنامه هایی مثل Partition magic یه درایو پرایمری از نوع EXT3 و یکی دیگه از نوع SWAP ایجاد کن. بعد لینوکس رو تو EXT3 نصب کن.
در ضمن بهتره درایو c رو به FAT32 تبدیل کنی. این کار رو PartitionMagic برات انجام می ده.
من این کار رو کردم و الان ویندوز و اوبونتو رو با هم دارم.

آفلاین abbas-h

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
ممنون ..
من یه یک هفته ای اوبونتو رو کنار ویندوز داشتم .. یعنی یه هارد 10 گیگابایت خریدم و لینوکس رو اونتو ریختم ولی مشکلی که داشت این بود که نه swap و نه / رو ازم خواست ..
اگر بخوام موقع نصب مستقیما دایرکتوری home رو تو آرچیو قرار بدم چی ؟؟ بدون فرمت کردنش میشه همچین کاری کرد ؟ تو اون یه هفته خیلی خوب از NTFS پشتیبانی کرد و مشکلی نداشتم ولی من میخوام home تو آرچیو باشه ....

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
بنده هم موافقم که ابتدای به ساکن هر دو را با هم داشته باشی...
اما چندروزی  نمیگزره که از ویندوز متنفر میشی...
موفق باشی
ویکی را فراموش نکن
و پشتکار...