انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در restart  (دفعات بازدید: 2446 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
مشکل در restart
« : 30 مهر 1392، 12:09 ق‌ظ »
وقتی میخوام سیستم رو ریستارت کنم تا اون مرحله که نوشته ubuntu میره ولی بعدش کلا هنگ میکنه البته با خاموش کردن و لوگ آف مشکلی نداره حالا به نظر اساتید مشکل از کجاست؟
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1392، 01:17 ق‌ظ توسط tdhmh »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشکل در restart
« پاسخ #1 : 30 مهر 1392، 10:48 ق‌ظ »
سلام.
توی ترمینال دستور زیر رو بزن ببین که چه اتفاقی می‌افته:
$ sudo reboot

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #2 : 30 مهر 1392، 12:38 ب‌ظ »
دستور زیر را در ترمینال وارد کنید:

sudo nano /etc/default/grub
سپس سطری که با GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT شروع شده است را پیدا و سپس reboot=bios را به آخر آن قبل از آخرین " وارد کنید،بعد از اینکار آن سطر باید اینطور باشد:

GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash reboot=bios"
سپس فایل را ذخیره کرده و دستور sudo update-grub را اجرا کنید و سیستم را ری استارت دهید.

برای سخت افزارهای خاص مثلا به طور ویژه DELL اگر دستور بالا جواب نداد reboot=pci را بگذارید.

منبع :

https://help.ubuntu.com/community/Grub2#Fixing_reboot.2BAC8-shutdown_freezes
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
پاسخ : مشکل در restart (حل نشد)
« پاسخ #3 : 08 آبان 1392، 01:12 ق‌ظ »
دستور زیر را در ترمینال وارد کنید:

sudo nano /etc/default/grub
سپس سطری که با GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT شروع شده است را پیدا و سپس reboot=bios را به آخر آن قبل از آخرین " وارد کنید،بعد از اینکار آن سطر باید اینطور باشد:

GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash reboot=bios"
سپس فایل را ذخیره کرده و دستور sudo update-grub را اجرا کنید و سیستم را ری استارت دهید.

برای سخت افزارهای خاص مثلا به طور ویژه DELL اگر دستور بالا جواب نداد reboot=pci را بگذارید.

منبع :

https://help.ubuntu.com/community/Grub2#Fixing_reboot.2BAC8-shutdown_freezes
آقا دفعه قبل با این کار مشکلم حل شد ولی مجبور شدم دوباره اوبونتو رو نصب کنم ولی این دفعه این کار رو هم میکنم فایده نداره و فریز میشه در موقع ریستارت
(عجب خری سوار شدیم ](*,))

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 آبان 1392، 02:50 ب‌ظ »
آقا دفعه قبل با این کار مشکلم حل شد ولی مجبور شدم دوباره اوبونتو رو نصب کنم ولی این دفعه این کار رو هم میکنم فایده نداره و فریز میشه در موقع ریستارت

مطمئنی این دفعه درست انجامش دادی؟! کاری که دوستمون هم گفت را انجام بده،دستور زیر را در ترمینال وارد کن و نتیجشو بگو:

sudo reboot

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 09 آبان 1392، 04:02 ب‌ظ »

مطمئنی این دفعه درست انجامش دادی؟! کاری که دوستمون هم گفت را انجام بده،دستور زیر را در ترمینال وارد کن و نتیجشو بگو:

sudo rebootچند بار امتحان کردم ولی فایده نداشت اون دستور sudo reboot رو هم میزنم مانیتور و موس خاموش میشه و کیبورد خاموش نمیشه ولی هنگ میکنه یعنی نمیشه چراغشو روشن خاموش کرد و کیس هم روشنه

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 آبان 1392، 04:24 ب‌ظ »
از کدام نسخه اوبونتو استفاده میکنی؟ این مشکلت روی دسکتاپ یا لپ تاپ؟ پیشنهادم اینه از آخرین نسخه اوبونتو 13.10 استفاده کن.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 09 آبان 1392، 10:16 ب‌ظ »
به پیشنهاد دوستان از نسخه 12.04 بر روی دسکتاپ استفاده میکنم و روز اول از اونجایی که عاشق بروز بودن هستم دوست داشتم از 13.04 و بعدش 13.10 استفاده کنم ولی دوستانی که تو همین تایپک بودن هزار و یک دلیل آوردن که از 12.04 استفاده کنم.
یعنی هیچ راهی نداره؟ از کجا معلوم تو نسخه جدید درست بشه؟
حالا برای آپگرید چقدر حجم میخواد؟ بعد برنامه هایی که الان روی این نسخه نصبه باعث کاهش پایداری سخه بعدی نمیشه؟ چون در اون حد حجم ندارم

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 آبان 1392، 10:01 ق‌ظ »
به پیشنهاد دوستان از نسخه 12.04 بر روی دسکتاپ استفاده میکنم و روز اول از اونجایی که عاشق بروز بودن هستم دوست داشتم از 13.04 و بعدش 13.10 استفاده کنم ولی دوستانی که تو همین تایپک بودن هزار و یک دلیل آوردن که از 12.04 استفاده کنم.
یعنی هیچ راهی نداره؟ از کجا معلوم تو نسخه جدید درست بشه؟
حالا برای آپگرید چقدر حجم میخواد؟ بعد برنامه هایی که الان روی این نسخه نصبه باعث کاهش پایداری سخه بعدی نمیشه؟ چون در اون حد حجم ندارم
اون آموزشی که برات گذاشتم نوشتند برای Grub2 هست،فکر نکنم روی نسخه های پایینتر جواب بده،

با دستور  grub-install -v  ببین نسخه ی grub سیستمت چنده همچنین موقعی که لودر سیستمت بالا میاد اونجا ورژنشو زده میتوانی اونجا ببینی.

پیشنهادم اینه همیشه از آخرین نسخه هر توزیع استفاده کنی،نسخه های LTS بیشتر به درد سرور و ستفاده های اداری ، تجاری میخوره،شما که استفادت دسکتاپ هست بهتره از آخرین نسخه استفاده کنی.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 10 آبان 1392، 11:40 ق‌ظ »
دستور رو زدم اینو نوشت: grub-install (GRUB) 1.99-21ubuntu3.10

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 10 آبان 1392، 01:48 ب‌ظ »
دستور رو زدم اینو نوشت: grub-install (GRUB) 1.99-21ubuntu3.10
اگر اون آموزشی که برات گذاشتمو روی این نسخه گراب امتحان کردی و جواب نداده پس یحتمل اون آموزشه روی grub2 به بعد جواب میده،شما گراب را به آخرین نسخه آپدیت کن و اون آموزشو اعمال کن.نتیجشم بگو.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 11 آبان 1392، 02:03 ق‌ظ »
چجوری آپدیتش کنم؟
اگه همراه با خود سیستم آپدیت میشه آپدیت کردم ولی اگه جدا باید آپدیت بشه بگید چطوری؟

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 11 آبان 1392، 12:53 ب‌ظ »
چجوری آپدیتش کنم؟
اگه همراه با خود سیستم آپدیت میشه آپدیت کردم ولی اگه جدا باید آپدیت بشه بگید چطوری؟

دستور زیر را وارد کنید و بعد از اتمام کار restart کنید:

sudo apt-get install grub
نتیجشم بگو.