انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: این هم یه سیستم عامل رایگان.زیبا  (دفعات بازدید: 2985 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdi1533

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 266
این هم یه سیستم عامل رایگان.زیبا
« : 02 آبان 1392، 10:18 ق‌ظ »
سلام دوستان من با دیدین اینکه اپل می خواد سیستم عاملشو رایگان بده تعجب کردم.و با خودم فکر میکنم یه جورایی به سیستم عامل های لینوکس اسیب میزنه و طرفدارن لینوکس کم میشه.
این لینک رو بخوانید

http://narenji.ir/13100-%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D9%87%D9%85-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%D8%B4%D8%AA-%D8%B3%D8%B1-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
پاسخ : این هم یه سیستم عامل رایگان.زیبا
« پاسخ #1 : 02 آبان 1392، 10:42 ق‌ظ »
این نیز بگذرد به زودی یه دورانی می رسه که که ماکروسافت مجبور بشه سورس هسته سیستم عاملش رو بده بیرون و اون وقتیه که ماکروسافت به نابودی خودش نزدیک می شه ، اونوقت با ترکیب wine و هسته ماکروسافت یک برنامه بسیار قوی تر از اینی که الان هست ایجاد می شه و دیگه مرزی بین برنامه های سیستم عامل های مختلف وجود نخواهد داشت.
ویندوز هم یه دورانی داشت.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #2 : 02 آبان 1392، 10:47 ق‌ظ »
من همیشه شنیده بودم که مک خیلی گرانه حالا چطوری نارنجی نوشته 129 دلار بوده؟

یعنی الان میشه اینو دانلود و نصب کنیم؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #3 : 02 آبان 1392، 10:54 ق‌ظ »
یعنی الان میشه اینو دانلود و نصب کنیم؟
نه! فقط روی سخت افزار اپل اجرا میشه ...

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #4 : 02 آبان 1392، 12:28 ب‌ظ »
یه جورایی به سیستم عامل های لینوکس اسیب میزنه و طرفدارن لینوکس کم میشه.
During the LinuxCon and CloudOpen Europe 2013 conference in Edinburgh, Linus Torvalds explained why the release of OS X Mavericks as free was completely irrelevant for the Linux environment: "The fact the Apple gives their OS away is completely irrelevant, plus you actually pay for it in the hardware. It's not like it was expensive. I don't think that impact Linux at all, Being a free upgrade means that you can't actually download it unless you already have a Mac system, and it's not open source, so people can't really fiddle with it” concluded Linus. He continued: One of the reasons I use the term open source and not free software is because one is purely political and the other one is that in the English language people get confused about the free word
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1392، 12:47 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #5 : 02 آبان 1392، 12:32 ب‌ظ »
اگه میشد رو سخت افزار های دیگه هم نصب کنی اونوقت اسمش میشد رایگان :D

این اسمش میشه انحصاری رایگان ;D

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • מוטורולה
« پاسخ #6 : 02 آبان 1392، 04:16 ب‌ظ »
اون زمان که من عشق اپل بودم هکرهایی به نام هزارد و هاییر لئوپارد رو برای amd و intel هک کرده بود من نصب کردم
به نظر هیچ برتری نداره فقط ظاهرش یکم متفاوت تره

البته کسانی هم که ظاهر مک رو دوست دارن می تونن از توزیع گلابی استفاده کنند
اگر شما ردهت را فرابگیرید، ردهت را آموخته‌اید و اگر شما اسلکور را فرابگیرید لینوکس را

آفلاین ‫شاهد

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #7 : 02 آبان 1392، 05:26 ب‌ظ »
البته سیستم عامل رایگان نیست، بلکه آپدیت برای کسانی که نسخه‌ی قبلی رو داشتند رایگان بوده. در واقع احتمالاً برای رقابت با مایکروسافت که یک پیشنهاد ۱۵ دلاری روی بعضی از لپ‌تاپها گذاشته بود که فقط با پرداخت ۱۵ دلار از ویندوز ۷ آپدیت بشن به ویندوز ۸. بنابراین اپل فقط یه حال ۱۵ دلاری به کاربرانش داده.

از لحاظ تئوری سیستم عامل، هم اپل و هم ویندوز از لینوکس قوی‌تر هستن. چون هر دو هسته‌ی هایبرید دارن. در حالی که لینوکس هسته‌اش یکپارچه https://en.wikipedia.org/wiki/Monolithic_kernel است که از نظر تکنولوژی قدیمی‌تر محسوب می‌شه. اما چیزی که به لینوکس قدرت می‌ده، متن‌بازه!! رایگان بودن با متن‌باز خیلی فرق داره. این طرز فکر که ارزش لینوکس به رایگان بودنشه، خیلی اشتباهه!

به قول استالمن: "free as in speech, not free as in beer"
‪sudo apt-get purge ms-windows

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #8 : 02 آبان 1392، 08:13 ب‌ظ »
بیشتر اوقات (نه همیشه) تکنولوژی جدید، قوی تر و بهتره. و سرمایه گذاری روی اون برای کمک به بشریت با ارزشه مثلا باعث میشه عینکی تولید بشه که به نابینایان و کمبینایان کمک کنه (بزرگنمایی، خواندن داده‌ی افزوده برای نابینا و ...)

با این حرفی که دوستمون زدن (هایبرید در برابر لینوکس از تکنولوژی جدیدتری استفاده میکنه و بهتره) نمیشه جامعه‌ی آزاد یه همتی مثل همت لینوس تروالدز بکنن و تکنولوژی‌های جدید و متن باز و مهمتر از اون آزاد تولید کنن.

مهم: من این حرفا را زدم چون مطالعاتم کمه و وقتشم ندارم و یه جورایی با حرف دوستمون ناامید شدم (به اینکه با لینوکس کار کنم به موفقیت خیلی کمی نسبت به بقیه دوستام میرسم که برای مایکروسافت و اپل کد میزنن). لطفا یه جوابی، یه کلام امیدوار کننده‌ای، یه توضیحی راجع به حرفام بدید.

ممنون
:) :)

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #9 : 02 آبان 1392، 08:54 ب‌ظ »
هیچ جای تعجبی وجود نداره چون نرخ سخت افزارهایش رو افزایش داد.
تبلتی که همیشه 399 دلار بود حالا 499 دلاره.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #10 : 02 آبان 1392، 09:10 ب‌ظ »
البته سیستم عامل رایگان نیست، بلکه آپدیت برای کسانی که نسخه‌ی قبلی رو داشتند رایگان بوده. در واقع احتمالاً برای رقابت با مایکروسافت که یک پیشنهاد ۱۵ دلاری روی بعضی از لپ‌تاپها گذاشته بود که فقط با پرداخت ۱۵ دلار از ویندوز ۷ آپدیت بشن به ویندوز ۸. بنابراین اپل فقط یه حال ۱۵ دلاری به کاربرانش داده.

از لحاظ تئوری سیستم عامل، هم اپل و هم ویندوز از لینوکس قوی‌تر هستن. چون هر دو هسته‌ی هایبرید دارن. در حالی که لینوکس هسته‌اش یکپارچه https://en.wikipedia.org/wiki/Monolithic_kernel است که از نظر تکنولوژی قدیمی‌تر محسوب می‌شه. اما چیزی که به لینوکس قدرت می‌ده، متن‌بازه!! رایگان بودن با متن‌باز خیلی فرق داره. این طرز فکر که ارزش لینوکس به رایگان بودنشه، خیلی اشتباهه!

به قول استالمن: "free as in speech, not free as in beer"
بهترین معماری هسته سیستم عامل میکروکرنل(Micro Kernel) هست اما اینکه هسته پیوندی از یکپارچه بهتر باشه را نمیدونم! اما هسته یکپارچه در یونیکس و BSD های اصلی استفاده میشود. اگر منابع فارسی درباره مقایسه این دو معماری دارید لطفا بگذارید یا اینکه خودتان توزیح بدهید.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #11 : 02 آبان 1392، 10:23 ب‌ظ »
نقل‌قول
این نیز بگذرد به زودی یه دورانی می رسه که که ماکروسافت مجبور بشه سورس هسته سیستم عاملش رو بده بیرون و اون وقتیه که ماکروسافت به نابودی خودش نزدیک می شه ، اونوقت با ترکیب wine و هسته ماکروسافت یک برنامه بسیار قوی تر از اینی که الان هست ایجاد می شه و دیگه مرزی بین برنامه های سیستم عامل های مختلف وجود نخواهد داشت.
فعلا که مایکروسافت حداقل از نظر تعداد کاربران از همه جلوتره- فکر کنم یه شونصد سال نوری با اون چیزی که تو میگی فاصله داریم! ](*,)

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #12 : 02 آبان 1392، 10:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
فعلا که مایکروسافت حداقل از نظر تعداد کاربران از همه جلوتره- فکر کنم یه شونصد سال نوری با اون چیزی که تو میگی فاصله داریم! ](*,)

توی خارج اداره جات فقط از لینوکس استفاده میکنند و بعضی از شرکت های طراحی و اینجور چیزا از مک استفاده میکنند
مثلا شرکت بلیزارد با این همه بزرگی همه سیستم هاش مک دارن و مثلا وال دیزنی هم همینطور پیکسار ناتی داگ و حتی سونی
اینا همه با مک کار میکنن
مثلا تو هالیوود هم که مستند هاشو دیدم همه مک داشتن
هنگش نصبت به ویندوز خیلی کمتره
نکته : یه امار بود نشون میداد مصرف مردم از سیستم عامل ویندوز چقدر هست توی کشور های مختلف که نشون میداد مکینتاش رتبه اول هست بدلیل کارایی بهتر اگرم فیلم زیاد تماشا کنید یا مستند زیاد توش ویندوز نمی بینید و بیشتر مک و لینوکس میبینید
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #13 : 02 آبان 1392، 11:47 ب‌ظ »
نقل‌قول

توی خارج اداره جات فقط از لینوکس استفاده میکنند و بعضی از شرکت های طراحی و اینجور چیزا از مک استفاده میکنند
مثلا شرکت بلیزارد با این همه بزرگی همه سیستم هاش مک دارن و مثلا وال دیزنی هم همینطور پیکسار ناتی داگ و حتی سونی
اینا همه با مک کار میکنن
مثلا تو هالیوود هم که مستند هاشو دیدم همه مک داشتن
هنگش نصبت به ویندوز خیلی کمتره
نکته : یه امار بود نشون میداد مصرف مردم از سیستم عامل ویندوز چقدر هست توی کشور های مختلف که نشون میداد مکینتاش رتبه اول هست بدلیل کارایی بهتر اگرم فیلم زیاد تماشا کنید یا مستند زیاد توش ویندوز نمی بینید و بیشتر مک و لینوکس میبینید
](*,) ](*,)
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #14 : 02 آبان 1392، 11:58 ب‌ظ »
Mr.XmH @
توصیه میکنم کمتر فیلم هالیوودی نگاه کنی. :|