انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو نصب نمیشود  (دفعات بازدید: 2272 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
اوبونتو نصب نمیشود
« : 03 آبان 1392، 12:21 ب‌ظ »
من میخوام اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کنم اما به مشکل بر میخورم
من این کار رو بارها و بارها انجام دادم اما مشکلی نداشتم
ولی حالا که یک هارد توشیبای یک ترابایت خریدم، دیگه اوبونتو نصب نمیشه؟
دلیلش چیه؟
قبلا روی هاردهای مکستور و سامسونگ نصب میشد

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
پاسخ : اوبونتو نصب نمیشود
« پاسخ #1 : 03 آبان 1392، 12:53 ب‌ظ »
توسعه WUBI متوقف شده و آخرین نسخه ی اوبونتو که پشتیبانی میکند 12.04 هست.

ویرایش: کلا بهتره از این نرم افزار استفاده نکنید،با خود دیسک یا با USB BOOTABLE اوبونتو را نصب کنید.
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1392، 01:50 ب‌ظ توسط تازه وارد »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 07 آبان 1392، 01:18 ب‌ظ »
اگر اشتباه نکنم فکر کنم اعلام کردند از نسخه 13.10 به بعد اوبونتو دیگه با WUBI قابل نصب نیست.
ویرایش: کلا بهتره از این نرم افزار استفاده نکنید،با خود دیسک یا با USB BOOTABLE اوبونتو را نصب کنید.
اما این نسخه، نسخه 13.10 نیست. داخل عکس هم مشخصه. نسخه 11.04 هستش. البته من هر دو نسخه رو امتحان کردم و با این مشکل برخورد کردم

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 07 آبان 1392، 01:56 ب‌ظ »
اگر اشتباه نکنم فکر کنم اعلام کردند از نسخه 13.10 به بعد اوبونتو دیگه با WUBI قابل نصب نیست.
اما این نسخه، نسخه 13.10 نیست. داخل عکس هم مشخصه. نسخه 11.04 هستش. البته من هر دو نسخه رو امتحان کردم و با این مشکل برخورد کردم
پست قبلیمو ویرایش کردم،اصلا نصب اوبونتو با این نرم افزار توصیه نمیشه،خود نصاب اوبونتو این امکانو در اختیار شما میگذاره که کنار ویندوزتون آن را نصب کنید،اگر نمیخواهید اوبونتو را نصب کنید میتوانید از طریق نرم افزار ویرچوال باکس در ویندوزتان آن را نصب و امتحان کنید یا اینکه از بوت لایو خود اوبونتو استفاده کنید.

آفلاین kavoshgar

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 09 آبان 1392، 11:13 ق‌ظ »
بنده میخوام از کل فضای هاردم، این سیستم هامل رو فقط تو یک درایو نصب کنم. اگه به جز WUBI راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنید

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #5 : 09 آبان 1392، 11:30 ق‌ظ »
بنده میخوام از کل فضای هاردم، این سیستم هامل رو فقط تو یک درایو نصب کنم.
۰. اوبونتو ۱۱٫۰۴ رو دیگه نمی‌شه بروز رسانی کرد چون دوره‌ی ساپورتش توسط شرکت کنونیکال تموم شده، بنظر من شما اوبونتو ۱۲٫۰۴ رو دانلود و نصب کنید تا در آینده به مشکلی بر نخورید.

برای این‌که سیستم‌عامل اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کنید. شما چندین راه متفاوت دارید که بنظر من راحت‌ترینش این هست:

۱. برید توی ویندوز هفت و با استفاده از خود ویندوز درایو مورد نظر که دیگه اطلاعات روی اون رو نمی‌خواید، پاک کنید. (تا به صورت unpartitioned در بیاد)
برید روی «My Computer » راست کلیک کنید و ... (بقیه‌اش رو یادم نمی‌یاد :) )

۲. فایل اوبونتو ۱۲٫۰۴ رو که دانلود کردید یا روی سی‌دی رایت کنید یا اون فایل رو به روشی خاص روی فلش بریزید و فلش رو bootable کنید (توی انجمن زیاد در موردش توضیح داده شده)

۳. کامپیوتر رو ری‌بوت کنید و با استفاده از سی‌دی یا فلش بالا بیارید و هنگامی که به گزینه‌ی نصب رسیدید از بین گزینه‌های موجود، گزینه‌ی «نصب در کنار ویندوز» (Install alongside windows) رو انتخاب کنید. این‌جوری خودش به صورت اتوماتیک بر روی فضایی که در قسمت شماره ۱ خالی کردید نصب می‌‌شه و نیازی به پارتیشن به صورت دستی نیست.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 آبان 1392، 03:22 ب‌ظ »
البته من پیشنهاد میکنم به جای نسخه 12.04 همین نسخه جدید 13.10 را دانلود و نصب کنید،12.04 خیلی قدیمیه. 13.10 که همین دو هفته قبل اومد تا ۹ ماه بعد عرضش پشتیبانی میشه.
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1392، 04:28 ب‌ظ توسط تازه وارد »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #7 : 09 آبان 1392، 03:51 ب‌ظ »
البته من پیشنهاد میکنم به جای نسخه 12.04 همین نسخه جدید 13.10 را دانلود و نصب کنید،12.04 هم خیلی قدیمیه و هم شش ماه دیگه پشتیبانیش تمام میشه در حالیکه 13.10 که همین دو هفته قبل اومد تا ۹ ماه بعد عرضش پشتیبانی میشه.
فکر کنم منظور شما 13.04 بود نه 12.04

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 09 آبان 1392، 04:25 ب‌ظ »
البته من پیشنهاد میکنم به جای نسخه 12.04 همین نسخه جدید 13.10 را دانلود و نصب کنید،12.04 هم خیلی قدیمیه و هم شش ماه دیگه پشتیبانیش تمام میشه در حالیکه 13.10 که همین دو هفته قبل اومد تا ۹ ماه بعد عرضش پشتیبانی میشه.
فکر کنم منظور شما 13.04 بود نه 12.04
تشکر،اصلاح کردم.