انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاسخ به: لپ تاپ دل 1525 و مشکل نصب مودم ؟ کمک فوری  (دفعات بازدید: 2804 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mr3des

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
    • video clip for mobile and music rap and softwer
  In-Build Conexant Type 2 modemتو ویستا اینه اسم مودم ! از دیوایس منجر فهمیدم اینه .

مودمهای Internal یا داخلی همان Software modem یا Win
« آخرین ویرایش: 09 دی 1387، 04:35 ق‌ظ توسط mr3des »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
اون بالا سمت چپ نوشته جستجو  ، یکی دو کلمه از این  چند  خطی که نوشتی   رو  توش  بزن و آتیش کن زودتر به نتیجه میرسی.
ویکی هم کلی مطلب داره :  http://wiki.ubuntu-ir.org/DialupModemHowto
« آخرین ویرایش: 09 دی 1387، 03:01 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین mr3des

• Newbie
  • *
مرسی عزیزم . من کل اینترنت گشتم اما همه چیز مبهم هست . کل اموزشگاها . خدمات کامپیوتری ها . اصلا کسی نیست نمیفهمن نمیگیرن
بابا ناسلامتی دارم مرم خدمت به خاطر دفاع از شما جونمو تو خط مقدم بخطر میندازم که شما راحت بخوابین . اقا شما هم یه کمک اساسی کنین که من تو جبه خوشال شم ! من 05 کرمانم میگن عکس خوروس کشیده که تخم گذاشته شنیدین که ؟ خوب لپ تاپم پورت یو اس بی داره نه پورت دیگه ای  یعنی مودم قدیمی اکسترنال وصل نمیشه . یا مدم خود لپتاپ یا مودم یو اس بی ؟ اکه یو اس بی چه مدل چه مارک با چه استانداردی ؟ نگاه کمک کنین بابا 3 داره آدم ادعا کنه لینوکس داره اون وقت با ویندوز بیام خدمتتون . بم زنگ بزنین اگه میدونیین که مشکلم حل بشه که دیگه ویندوز پاک کنم و با لگد بزنم بر دهان استکبار بیل گیبس ! والا الکی اصبی شدما ! انرژی هسته ای ! اره ](*,) ](*,)

آفلاین mr3des

• Newbie
  • *
  In-Build Conexant Type 2 modemتو ویستا اینه اسم مودم ! از دیوایس منجر فهمیدم اینه .

مودمهای Internal یا داخلی همان Software modem یا Winmodem ها هستند. توجه نمائید که مودمهای خارجی که از درگاه USB به سیستم شما وصل میشوند نیز جزو این مجموعه می‌باشند.

مودمهای External یا خارجی همان Harware modem ها هستند که از درگاه COM به سیستم شما وصل میشوند

بابا من میگم پورت کوم نداره !  یو اس بی داره ! یعنی بی خیال شم ؟  حافظ میگه بسی در نا امیدی پایان شب سیاه سپد است !

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368