0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلامشاید اون چنتایی که شما دانلود کردین اصلا تحریم نبوده
در شش سال گذشته که با کامپیوتر آشنا شدم و سالی چندبار از سورس فورج دانلودیدم هیچ وقت مشکلی نبوده و حتی خودم چندتایی برنامه روش گذاشتم.تحریم کجا بوده؟مشکل از ispتون بوده مثل اسکایپ که مدتی توی شیراز فیلتر بود ولی توی اصفهان باز.
نقلقول از: اوbوnتو در 10 آبان 1392، 02:45 بظدر شش سال گذشته که با کامپیوتر آشنا شدم و سالی چندبار از سورس فورج دانلودیدم هیچ وقت مشکلی نبوده و حتی خودم چندتایی برنامه روش گذاشتم.تحریم کجا بوده؟مشکل از ispتون بوده مثل اسکایپ که مدتی توی شیراز فیلتر بود ولی توی اصفهان باز.نه برای دانلود بعضی برنامه ها میگفت که کشورتون پشتیبانی نمیشه و ارور 403 فیلتر نبودن+ همه برنامه ها نه بعضی هاشون
نقلقول از: abbasalim در 10 آبان 1392، 04:28 بظنقلقول از: اوbوnتو در 10 آبان 1392، 02:45 بظدر شش سال گذشته که با کامپیوتر آشنا شدم و سالی چندبار از سورس فورج دانلودیدم هیچ وقت مشکلی نبوده و حتی خودم چندتایی برنامه روش گذاشتم.تحریم کجا بوده؟مشکل از ispتون بوده مثل اسکایپ که مدتی توی شیراز فیلتر بود ولی توی اصفهان باز.نه برای دانلود بعضی برنامه ها میگفت که کشورتون پشتیبانی نمیشه و ارور 403 فیلتر نبودن+ همه برنامه ها نه بعضی هاشونبله برای من در حال حاضر هم همچین ارور هایی میده .....
به نظرم لیست آیپی هاشون قدیمی هست، من هم در مواقع خیلی کمی با پیغام عدم دسترسی برای کشور ممنوعه مواجه میشوم ولی خیلی کم پیش میاد و اکثر مواقع بدون مشکل هست.