من اول اوبونتو ۱۲.۰۴ داشتم بعد به خاطر اینکه گنوم رو آپگرید کنم رفتم اوبونتو ۱۳.۰۴ نصب کردم نسخه گنوم من فکر کنم ۳.۶ بود توی ۱۳.۰۴ بعد چون می خواستم آپگرید کنم و مخازن پایدار وجود نداشت اومدم آپگرید کردم به گنوم ۳.۸ بعد اینقدر ناپایدار شد که ... خوب من فقط به خاطر آپگرید یه میز کار کلی ترافیک حروم کردم و آخرش هم فقط ناپایداری ! توصیه من به شما ۲ چیزه اگر علاقه به آپگرید دارید یا برید یه توزیع با انتشار غلطان نصب کنید یا عین یه بچه خوب LTS به LTS آپگرید کنید ! الان من برای پایداری برگشتم به ۱۲.۰۴ و واقعا راضی هم هستم به شما هم توصیه می کنم این علاقه به آپگرید رو یا کنترل کنید یا اگه نمی تونید عین بچه خوب برید آرچ نصب کنید توزیع خوبی هم جدیدا اومده اسمش antergos هست پایداری خیلی خوبی هم داره نصبش سختی نصب آرچ رو نداره اما اگر بخواهید نصب با خط فرمان هم داره ! ولی یه اینترنت خیلی پر سرعت و درست می خواد که جوابگو باشد چون حتی برای نصبش (بر خلاف توزیع های دبیان بیس) هم احتیاج به دانلود حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ مگی داره ! اگر دارید باسم الله برید سمت آرچ و خودتون رو با دبیان بیس ها در گیر نکنید.
ولی یه نصحیت از من (مثل معتادهای ترک کرده !
) من این راه رو تا آخرش رفتم گنوم ۳.۲ رو امتحان کردم ، ۳.۴ رو امتحان کردم ، ۳.۶ و ۳.۸ و ۳.۱۰ رو هم امتحان کردم (وقتی به حد کراک رسیدم ترک کردم
) هیچ نیست ته این راه کلا دو روز بیشتر با آپگریدش حال نمی کنی و باز که یه نسخه جدید ریلیز می شه عین نئشه ها می خوای آپگرید کنی اینطوری از زندگی هم می افتی از ما گفتن بود و از شما ....
توی این صفحه من یه عکس گذاشتم از ابونتو ۱۲.۰۴ با گنوم ۳.۲ ! می بینی چه قدر منعطفه !نیازی به آپگرید نیست فقط باید کار با افزونه ها رو یاد بگیری.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,211.2685.html(آخرین پست)