با سلام خدمت دوستان
اول از همه اگه جایی توی این اموزش اشتباه کردم لطفا بهم بگین خوشحال میشم چونکه من تازه وارد هستم و دیدم این اموزش نیست گفتم بصورت تصویری واسه دوستان بذارم
تو این اموزش ما فرض بر این گرفتیم که شما تازه یک رادیو تی پی لینک تهیه کردین و از پاییه شروع میکنیم .
خب حالا از بالا دست راست صفحه دسکتاب خودتون جایی که تنظیمات شبکه رو انجام میدین برین که کنار ایکون بلنگو و ساعت هست و ایکون دوتا فلش داره روی اون کلیک کنید و اخرین گذینه رو انتخاب کنید که Edit Connections هست.روش کلیک کنید که صفحه پایین رو مشاهد میکنید.
به ترتیب شماره پیش برین و تنظیماتی که من انجام دادم رو دقیق انجام بدین
خب همونجور که میدونین وقتی این رو رادیو رو میخرین توی این رنج ای پی هستن 192.168.1.1/254 خب من این ای پی که توی عکس دادم رو وارد کردم شما هم همین کار رو بکنید
بعد مروگر خودتون رو باز کنید و با این ای پی وارد پنل رادیو خودتون بشین : 192.168.1.254
یوز و پسورد هم admin هست .
خب حالا به ترتیب شماره تنظیمات رو انجام بدین و رادیو خودتون رو توی حالت اکسس پوینت کلاینت قرار بدین
حالا وقت اون رسیده انتن یا همون دکلی که ازش اینترنت خریداری کردین رو انتخاب کنید.
از قسمت شماره 2 میتونید انتن ها رو جستجو و انتخاب کنید .
نکته: دقت کنید که توی قسمت شماره 3 اسم اون انتن وجود داشته باشه .
و در اخر سیو بزنید.
خب حالا صبر کنید تا به اون انتن وصل بشه و ای پی خودش رو بصورت اتوماتیک بگیره مثل شکل زیر .
حالا وقت اون رسیده که کانکشن PPPOE رو ایجاد کنیم مثل شکل زیر انجام بدیم و توی قسمت یوز و پسورد . یوزی که از شرکت گرفتین رو وارد کنید. به ترتیب شماره
خب حالا باید چیزی مشابه شکل پایین ببینید و ای پی جدید گرفته باشه و در اخر دی ان اس ها رو یاداشت کنید .
خب حالا تمام کار ها رو انجام دادیم فقط ی بخش کوچیک مونده به همون قسمتی که اول اموزش رفتیم برین و چند چیز اضاف کنید بهش.
1. توی قسمت گت وی . ای پی ورودی به پنل رادیو خودتون رو وارد کنید که 192.168.1.254 هست
2. دی ان اسی که گفته بودم یاداشت کنید رو وارد کنید 4.2.2.6
نکته1 : دی ان اس ها توی هر آی اس پی فرق دارن دقت کنید
نکته2 : بهتره ای پی ورودی به پنل که بصورت پیشفرض 192.168.1.254هست رو عوض کنید.
خیلی به مخ خودم فشار اوردم تا اینا رو نوشتم اگه جایی مشکل داشت بگین تا درستش کنم
موفق باشین و از اوبونتو لذت ببرین