انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو در کنار ویندوز با لپ تاپ فوجیتسو زیمنس  (دفعات بازدید: 3862 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
سلام

دیروز یکی از بچه ها به من گفت که می خواد رو لپ تاپش که یه فوجیتسو زیمنسه (آمیلو پرو با سی پی یو 1.7 و رم 512) اوبونتو نصب کنه، ولی نمی تونه...
من هم رفتم شاید بتونم مشکلش رو حل کنم ولی من هم نتونستم در ضمن می خواست ویندوز اکس پی هم داشته باشه.
بعد از عبور از مرحله Gparted ، موقعی که می خواست وارد نصب بشه یه پیغام می داد با این مضمون "قادر به نوشتن NOD..  روی روت و پارتیشن ex3 نیست."

خلاصه دیروز بد جوری ضایع شدیم...!

اگه شما راه حل این مشکل رو می دونید بگید. متشکرم.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
اگه بتونید متن پیغام رو دقیق‌تر بگذارید بهتره... راستی بد نیست که قبل از نصب پارتیشن‌ها و فضای لازمه رو خودتون با gparted درست کنید و ببینید ایرادی دارید یا خیر... ممکنه ایرادات سخت‌افزاری وجود داشته باشه
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
پاسخ به: مشکل در نصب اوبونتو در کنار ویندوز ب
« پاسخ #2 : 29 اردیبهشت 1386، 12:18 ب‌ظ »
سلام

با Gparted پارتیشن بندی کردم و دیگه اون پیغام نیومد ولی حالا دو تا پارتیشن Primary ساخته شده و بازهم نصب نمیکنه به هیچ وجهی هم نشد که یکی از پارتیشن ها رو به یه فرمت دیگه در بیاریم. با اینکه هاردش SATA هست ولی به جای hax یا hbx می نویسه hd0.

"اصلا لپ تاپش چیزه بیخودیه!"
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1386، 12:20 ب‌ظ توسط willywonka »

محسن 5

• مهمان
سلام من یک لپ تاپ فوجیتسو زیمنس amilo pro دارم با هارد ساتا- من فقط میتونم ویندوز اصلی خود  لپ تابم رو نصب کنم و هیچگونه
ویندوز دیگری برام نصب نمیشه میگن تو فایل نصب درایورها باید 2 تا دیسکت بسازم و هنگام نصب ازش استفاده کنم که متاسفانه بازم
جواب نداد لطفا منو راهنمائئ کنید
ممنونم