انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نسخه‌ی گنو/لینوکسی بازی Metro: Last Light تحت استیم منتشر شد  (دفعات بازدید: 2475 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic

اکثرا شاید اسم بازی Metro 2033 رُ شنیده باشن یا شاید هم بازی کرده باشنش
یه بازی با گرافیک فوق‌العاده بالا و تخریب‌پذیری بالای اشیاء به همراه داستانی جذاب  و البته ترسناک که تحت ویندوز منتشر شده بود(البته من تحت واین آوردمش بالا و جاتون خالی یه چند هفته‌‌ای سرگرمش بودم :دی)
داستان بازی از این قرار هست که کل دنیا به وسیله‌ی مواد رادیواکتیوی داغون شده و یه عده‌ای که زنده موندن رفتن زیر زمین توی تونل های مترو زندگی می‌کنن!
گلوله حکم پول رُ داره و هر ایستگاه دست گروه خاصیه( یه جورgang بازی خودمون :دی) بعد حالا  یه سری از موجودات روی زمین(همون آدما) که تحت تاثیر مواد رادیو اکتیو قرار گرفتن و شدن هیولا اومدن زیر زمین و شما باید بری و تک تکشونو داغون کنی(بقیه‌شو نمی‌گم از هیجان بازی کم نشه)
داستان این سری بازی توسط نویسنده‌ی روس دیمیتری گلوخوفسکی (Dmitry Glukhovsky)در کتاب‌هایی با همین عناوین  نوشته شده
اما حالا خبر خوب اینه که نسخه‌ی جدید این سری بازی که در ادامه نسخه‌ی قبلی بوده برای گنو/لینوکس و تحت پلتفرم استیم منتشر شده
طبق این بیانیه‌ای که استیم منتشر کرده اونایی که ان‌ویدیا دارن بدون مشکل می‌تونن این بازی رُ از استیم بخرن و بازی کنن(خوش به حالشون) اونایی که مثل من AMD دارن باید صبر کنن تا 4A Games که داره با AMD همکاری می‌کنه بتونه وصله‌ای برای گرافیکای AMD بده
نکته‌ی بد این بازی قیمت بالاش هست که حدود ۳۹ دلار قیمت داره(همون ۴۰ دلار خودمون که با دلار ۳ هزار تومنی میشه ۱۲۰ هزار تومن که زیاده دیگه واسه دانلود یه بازی) که سروصدای یه سریا که اون‌ور آب زندگی می‌کنن رُ هم در آورده که چه وضعشه و قیمتش بالاست و ...
اما خب بازی که لیبل AAA خورده باید چنین قیمتی داشته باشه
اونایی که می‌تونن بخرن و توی کشور تحریم شده‌ای نیستن و ... بازی کنن و جای ما رُ خالی کنن
من منتظر نسخه‌ی کرک شده‌ش می‌مونم :دی

اینه یه ویدئو ازش که اگه خواستین ببینین:
http://www.youtube.com/watch?v=7DUCA8wK9Ls

لینک دانلود:
http://store.steampowered.com/app/43160/
(متن اقتباسی بود آزاد از منبع)
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1392، 06:50 ب‌ظ توسط Numb »

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
آقا گفتم که تا شما اینجایی یه سوال نه چندان نامربوط بپرسم. گرافیک من intel hd 3000. به نظرتون می تونم بازی Dota 2 رو رو استیم بازی کنم؟ می کشه؟
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
آقا گفتم که تا شما اینجایی یه سوال نه چندان نامربوط بپرسم. گرافیک من intel hd 3000. به نظرتون می تونم بازی Dota 2 رو رو استیم بازی کنم؟ می کشه؟
مینیمال سیستمی که می‌خواد
نقل‌قول
    * Processor: Pentium 4 3.0GHz
    * Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
    * Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
    * Hard Drive: At least 2.5 GB of free space
    * Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
احتمالاً بتونه بیاره بالا
بستگی به رمت داره باز

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
مینیمال سیستمی که می‌خواد
نقل‌قول
    * Processor: Pentium 4 3.0GHz
    * Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
    * Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
    * Hard Drive: At least 2.5 GB of free space
    * Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
احتمالاً بتونه بیاره بالا
بستگی به رمت داره باز

رمم چاره. استیمم رو آرچ نصبیدم. حالا یه زوری می زنم. شد شد نشدم نشد. بازی های سبک تر برای استیم چی هس دیگه؟ تو سایتش که همین dota 2 فقط مفتی بود. روم به دیفال کیک شده هاش جای دیگه ای هس؟
خیلی ممنون
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین m0sen

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
    • پی سی گیمز
بازی خیلی عالیه من رفتم اینو به قیمت می ارزه خداییش  ;)
البته ما کرک شده مصرف میکنیم پولمون نمیرسه  ;D
Arch

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
یعنی به زودی شاهد ظهور کرک و کیجین در لینوکس هم خواهیم بود؟
راستی نظر استالمن بنده خدا  چیه؟ اینهمه حباب باینری داره سرازیر میشه سمت لینوکس :)
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
یعنی به زودی شاهد ظهور کرک و کیجین در لینوکس هم خواهیم بود؟
قبلا هم بوده ولی با ورود بازی ها عادی می شه!
راستی امروز، استیم روی لینوکس یک ساله شد :) happy birthday

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
الان سوالی که من دارم اینه که ایا استیم بازی هارو با واین اجرا میکنه ؟
سوال دوم این که استیم لینک مستقیم نداره؟ که بزاریم دانلود بشه و از خود استیم واسه دانلود استفاده نکنیم؟
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
الان سوالی که من دارم اینه که ایا استیم بازی هارو با واین اجرا میکنه ؟
سوال دوم این که استیم لینک مستقیم نداره؟ که بزاریم دانلود بشه و از خود استیم واسه دانلود استفاده نکنیم؟

1-فکر نکنم( اگه اینجوری باشه نسخه لینوکسی بازی چه معنایی داره:دی )

دوتا 2 که من دارم چیزی نیدم و هیچ فایل ویندوزی dll و exe برای اجرای بازی داخل پوشه بازی نیست چه برسه به واین :D( فقط یه دایرکت ایکس استفاده میشه که اونم طبیعیه ;) )

2-نه
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1392، 11:14 ق‌ظ توسط Ghost Shadow »