انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در سرعت اینترنت  (دفعات بازدید: 2681 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
    • ستاره‌های آسمان (ریاضی)
مشکل در سرعت اینترنت
« : 19 آبان 1392، 09:23 ب‌ظ »
سلام
دوستان به یه مشکل جالبی برخورد کردم، تو لینوکس راحت به اینترنت وصل میشم ولی مشکلی که دارم سرعتش نسبت به ویندوزم کمه، بعضی وقتها مجبور میشم بیام ویندوز! فرق نداره با کابل وصل شم یا با وایرلس! رفتم پژوهشکده IPM که سرعت اینترنتش 3مگابایت برثانیه است (تو ویندوز) تو لینوکس حداکثر ۳۰ کیلوبایت... تو خوابگاه خودمون سرعت ۱۵۰ کیلوبایته (ویندوز) تو لینوکس حدود ۶۰ کیلوبایت...
مشکل از چیه؟
یه ساختمون می‌ساختن میخواستن بالا پشت بوم وسایل ببرن، یه نفر گفت که ساختمون رو سوراخ کنیم!
مردم دو دسته تقسیم شدن:
دسته اول: همه به جز یک نفر مسخره کردن
دسته دوم: یک نفر آسانسور ساخت...
------------------------------------------
مسخره‌تر از مسخره کنندگان هم وجود دارند؟
riyazi.blog.ir

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
پاسخ : مشکل در سرعت اینترنت
« پاسخ #1 : 19 آبان 1392، 09:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
دوستان به یه مشکل جالبی برخورد کردم، تو لینوکس راحت به اینترنت وصل میشم ولی مشکلی که دارم سرعتش نسبت به ویندوزم کمه، بعضی وقتها مجبور میشم بیام ویندوز! فرق نداره با کابل وصل شم یا با وایرلس! رفتم پژوهشکده IPM که سرعت اینترنتش 3مگابایت برثانیه است (تو ویندوز) تو لینوکس حداکثر ۳۰ کیلوبایت... تو خوابگاه خودمون سرعت ۱۵۰ کیلوبایته (ویندوز) تو لینوکس حدود ۶۰ کیلوبایت...
مشکل از چیه؟
سلام :)
سرعت اینترنتت رو توی این دو سیستم عامل چجوری اندازه میگیری؟ مثلا تو ویندوز با IDM و تو لینوکس با wget ؟
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #2 : 19 آبان 1392، 10:02 ب‌ظ »
و خداوند xdman را آفرید تا IDM بی سَروَر نماند!
و خداوند گوگل را آفرید تا شما به نتیجه برسید و به گنو کافر مشوید.

آفلاین mshj

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 20 آبان 1392، 01:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام
مشکل از چیه؟
سلام :)
سرعت اینترنتت رو توی این دو سیستم عامل چجوری اندازه میگیری؟ مثلا تو ویندوز با IDM و تو لینوکس با wget ؟
تو ویندوز با IDM و FDM (همون free download manager) و فایرفاکس
تو لینوکس با kget و uget و خود همین نصاب برنامه‌ها (pakage manager) و فایرفاکس
حتی بعضا تو بازکردن صفحه‌ها دچار مشکل میشم یا پشت سرهم قطع و وصل میشم با اینکه تو ویندوز قطعی ندارم... مشکل از نرم‌افزار دانلود و اینجور چیزها نباید باشه چون فایرفاکس که تو هر دو طرف مشترکه، مشکل از وایرلسم نیست چون وقتی کابلی هم وصل شدم همین مشکل رو دارم، ایراد باید یه جایی از سیستم عامل باشه... ولی نمیتونم بفهمم چی به چیه!!!
یه ساختمون می‌ساختن میخواستن بالا پشت بوم وسایل ببرن، یه نفر گفت که ساختمون رو سوراخ کنیم!
مردم دو دسته تقسیم شدن:
riyazi.blog.ir

آفلاین mshj

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 20 آبان 1392، 02:16 ب‌ظ »
و خداوند xdman را آفرید تا IDM بی سَروَر نماند!
و خداوند گوگل را آفرید تا شما به نتیجه برسید و به گنو کافر مشوید.
ممنون از معرفی نرم افزار ولی به سوال من ربطی نداشت
« آخرین ویرایش: 20 آبان 1392، 03:49 ب‌ظ توسط mshj »
مردم دو دسته تقسیم شدن:
riyazi.blog.ir

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #5 : 20 آبان 1392، 02:40 ب‌ظ »
نقل‌قول

نقل‌قول

سلام. من تو اوبونتو با اینایی که گفتی کار نکردم. ولی با DownThemAll که یک افزونه برای فایرفاکس هست هسچ تفاوتی با ویندوز نداره. حتی وقت از IDM استفاده می‌کردم.

آفلاین mshj

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 20 آبان 1392، 03:48 ب‌ظ »
نقل‌قول

نقل‌قول

سلام. من تو اوبونتو با اینایی که گفتی کار نکردم. ولی با DownThemAll که یک افزونه برای فایرفاکس هست هسچ تفاوتی با ویندوز نداره. حتی وقت از IDM استفاده می‌کردم.

مشکل من با نرم افزارهای دانلود نیست...
 ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)
سیستم عامل با اینترنت درست ارتباط برقرار نمیکنه  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)   ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)  ](*,)
« آخرین ویرایش: 20 آبان 1392، 03:50 ب‌ظ توسط mshj »
مردم دو دسته تقسیم شدن:
riyazi.blog.ir

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #7 : 20 آبان 1392، 04:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
بیا یه چیزی رو امتحان کنیم.
اول aria2 رو نصب کن:
sudo apt-get install aria2بد دستور رو زیر رو توی ترمینال وارد کن:
aria2c -x7 http://linux.rz.rub.de/archlinux/iso/2013.11.01/archlinux-2013.11.01-dual.isoحواست به سرعت دانلود باشه و اینکه آیا به پیک ارتباط اینترنت نزدیک میشه یا نه. برای قطع دانلود ctrl + c رو بزن.
نقل‌قول
حتی بعضا تو بازکردن صفحه‌ها دچار مشکل میشم یا پشت سرهم قطع و وصل میشم با اینکه تو ویندوز قطعی ندارم... مشکل از نرم‌افزار دانلود و اینجور چیزها نباید باشه چون فایرفاکس که تو هر دو طرف مشترکه، مشکل از وایرلسم نیست چون وقتی کابلی هم وصل شدم همین مشکل رو دارم، ایراد باید یه جایی از سیستم عامل باشه... ولی نمیتونم بفهمم چی به چیه!!!
من و خیلی از کاربرهای این انجمن سال‌ها از اینرنت توی لینوکس استفاده کردیم و مشکلی نداشتیم. احتمال این‌که مشکلت مربوط به پیاده سازی TCP / IP روی لینوکس باشه خیلی خیلی کمه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم