انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جمع آوری پیشنهادات و انتقادات برای یک سیستم عامل ریزکشوری  (دفعات بازدید: 7891 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Muhammad the Magnificent

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
با سلام.

بنده از ریزکشور شلمزار میام و دپارتمان IT این ریزکشور قصد تولید سیستم عامل خودش را با شرایط زیر داره :

• لینوکس مبنا باشه (بین اوپن سوزه و اوبونتو یکی را به عنوان مبنا انتخاب میکنیم)
  • دارای تقویم فارسی باشه
  • دارای کیبرد شلمزاری باشه و اینترفیس به زبان شلمزاری باشه (نیاز داریم یک زبان جدید ایجاد کنیم)

زبان شلمزاری، دگر شکلی از زبان پارسی هست :

و کتاب آموزشش :

اصل مساله اینجاست که ما میخوایم این زبان، پیش فرض سیستم عامل باشه و کیبردش رو به وجود بیاریم.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
شما بنظرم با مدیران جبیر تماس بگیرید از هر دیسترو یک نسخه جبیرش هست آخه ;D

شوخی کردم اما قبل از پاسخ دادن چنتا سوال :

1 - آیا کیبرد شلمزاری پیش از این طراحی شده و کیبوردی با ساختار استاندارد شده ی مختص به خودش داره؟
2 - آیا اینترفیس اوبونتو یا سوزه قبل از این ترجمه شده به شلمزاری؟
3 - آیا شلمزار کجاست و ریز کشور به چه معناست؟

I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

• Jr. Member
  • *

شوخی کردم اما قبل از پاسخ دادن چنتا سوال :

1 - آیا کیبرد شلمزاری پیش از این طراحی شده و کیبوردی با ساختار استاندارد شده ی مختص به خودش داره؟
2 - آیا اینترفیس اوبونتو یا سوزه قبل از این ترجمه شده به شلمزاری؟
3 - آیا شلمزار کجاست و ریز کشور به چه معناست؟

۱. خیر

۲. خیر

۳. ویکی مردم : http://schalamzaarian-people.wikia.com/wiki/Schalamzaar_Empire
ریزکشور هم یعنی یک اجتماعی که خودش رو یک کشور بدونه، ولی رسما کشور نباشه (نه خودمختار و نه تجزبه طلب)

آفلاین VAHIDN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • Kubuntu 16.04
    • پشتیبان فارسی انجمن ساز IPB
با سلام :)
1- بسته به نوع هدف شما می تونید انتخاب کنید.
2- تقویم فارسی بسیار در موردش صحبت شده که می تونید جستجو کنید.
3- بر می گرده به نوع رسم الخط شما که چگونه نوشته می شه. اول از همه باید نیاز سنجی بشه خط شما نیاز به Font جدیدی داره که ایجاد بشه یا فونت های موجود ویرایش بشه ؟! در مورد صفحه کلید هم با توجه به این مورد باید ببینید نزدیک ترین کیبورد موجود به زبان شما چیه ، ویرایش های لازم صورت بگیره و تحت استاندارد جدیدی ارایه بشه.
موفق باشید

• Jr. Member
  • *
با سلام :)
1- بسته به نوع هدف شما می تونید انتخاب کنید.
2- تقویم فارسی بسیار در موردش صحبت شده که می تونید جستجو کنید.
3- بر می گرده به نوع رسم الخط شما که چگونه نوشته می شه. اول از همه باید نیاز سنجی بشه خط شما نیاز به Font جدیدی داره که ایجاد بشه یا فونت های موجود ویرایش بشه ؟! در مورد صفحه کلید هم با توجه به این مورد باید ببینید نزدیک ترین کیبورد موجود به زبان شما چیه ، ویرایش های لازم صورت بگیره و تحت استاندارد جدیدی ارایه بشه.
موفق باشید

۱. درست مثل Ubuntu Kylin قراره جامعه ای از افراد عادی ازش استفاده کنند :).
۲. حتما :)
۳. ببینید زبان ما همین پارسی هست، ولی حروفش با حروف انگلیسی عوض شدند و ۲۶ حرف داره (البته خیلی از حروف دچار تغییر شدند. مثلا در لاتین X صدای «خ» میده در حالی که در شلمزاری واج kh این صدا رو داره). و فکر کنم اگر کیبرد انگلیسی رو ویرایش کنیم به هدفمون برسیم و فونت هم فکر کنم یک فونت آزاد رو بشه ویرایش کرد.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
خوب من عموما در این قبیل پست‌ها نظر نمیدم، ولی با توجه به درخواستتون نظرم رو می‌گم:
در شرایط موجود، هر گونه تلاشی برای ساخت یک توزیع جدید، کار اشتباهیه! و محکوم به شکست :)

می‌خواید دارای تقویم فارسی باشه؟ برای اوبونتو تقویم فارسی درست کنید.
می‌خواید دارای کیبردی خاص یا زبانی خاص باشه؟ اون رو به اوبونتو اضافه کنید.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
بنده از ریزکشور شلمزار میام و دپارتمان IT این ریزکشور قصد تولید سیستم عامل خودش را با شرایط زیر داره
داشتم جواب میدادم که وارد صفحه شلغم‌زار شدم و این رو دیدم: Added by Haghiri75
جناب حقیری، تحقیر شدن در این فروم، Phoronix و reddit کافی نبود که حالا این سیرک جدید رو راه انداختی؟ مشکل شما چیه؟
من از مدیریت تقاضا دارم ایشون رو مجدد بن کنن.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
:))) =)))
می دونم پستم اسپمه ولی خداییش خیلی خنده بود :دی

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
بنده از ریزکشور شلمزار میام و دپارتمان IT این ریزکشور قصد تولید سیستم عامل خودش را با شرایط زیر داره
داشتم جواب میدادم که وارد صفحه شلغم‌زار شدم و این رو دیدم: Added by Haghiri75
جناب حقیری، تحقیر شدن در این فروم، Phoronix و reddit کافی نبود که حالا این سیرک جدید رو راه انداختی؟ مشکل شما چیه؟
من از مدیریت تقاضا دارم ایشون رو مجدد بن کنن.

دوست عزیز، اون یوزر، یوزری هست که ریزکشور شلمزار رو پایه گذاری کرده و ویکی رو ساخته و من نیستم. بهتره قبل از این که به کسی تهمت بزنیم در موردش تحقیق کنیم.

آفلاین VAHIDN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • Kubuntu 16.04
    • پشتیبان فارسی انجمن ساز IPB
نقل‌قول
۳. ببینید زبان ما همین پارسی هست، ولی حروفش با حروف انگلیسی عوض شدند و ۲۶ حرف داره (البته خیلی از حروف دچار تغییر شدند. مثلا در لاتین X صدای «خ» میده در حالی که در شلمزاری واج kh این صدا رو داره). و فکر کنم اگر کیبرد انگلیسی رو ویرایش کنیم به هدفمون برسیم و فونت هم فکر کنم یک فونت آزاد رو بشه ویرایش کرد.
کار خیلی سختی هست ، آقایان اسفهبد در این کار مهارت بالایی دارند که می تونید ازشون کمک بگیرید ولی این چیزی که شما گفتید خیلی کار می طلبه !!!

نقل‌قول
در شرایط موجود، هر گونه تلاشی برای ساخت یک توزیع جدید، کار اشتباهیه! و محکوم به شکست
چرا ؟! خیلی دوست دارم تحلیل تون رو از شرایط موجود بدونم :)

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
کار خیلی سختی هست ، آقایان اسفهبد در این کار مهارت بالایی دارند که می تونید ازشون کمک بگیرید ولی این چیزی که شما گفتید خیلی کار می طلبه !!!

نقل‌قول
در شرایط موجود، هر گونه تلاشی برای ساخت یک توزیع جدید، کار اشتباهیه! و محکوم به شکست
چرا ؟! خیلی دوست دارم تحلیل تون رو از شرایط موجود بدونم :)
بله، دقیقا مثل این میمونه که بخوایم تک تک حروف چینی رو حفظ کنیم ;D .

در مورد اون جمله، شاید ایشون افزودن یک کیبرد و یک تقویم و تحویل اون به عنوان یک توزیع جدید رو بیخود میدونند و خب تا حدودی حق دارند :)

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
به به
خداوند را شاکرم که بعد از جریانات جبیر و خنده‌هایی که ما ازش کردیم و شاد بودن های بعد از بوجود آمدن جبیر حالا قرار به خاطر اتفاقات بعد از ثبت ریز کشور شلمزار(شلغم‌زار) هم مدتی بخندیم
آقا ممنون
روحانی مچکریم
به سلطان محمدرضا سلام برسون  ;D

• Jr. Member
  • *
واقعا متاسفم که جنبش متن باز چنین طرفدارانی داره.

دریغ از ذره ای فهم و شعور!

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
واقعا متاسفم که جنبش متن باز چنین طرفدارانی داره.

دریغ از ذره ای فهم و شعور!
بله باید متاسف بود که جنبش متن‌باز یه سری طرفدارانی داره که بقیه رُ احمق فرض می‌کنن

• Jr. Member
  • *
ببینید ، بنده مامور بودم این سوال رو بپرسم. یا جواب بدید یا اگر نمیدید بگید برم جای دیگر!