درود به عزیزان دل برادر ( چاکراکـــــــاران دلـــــــاوران نامـــــــاوران....... )
خیلی وقت بود که مزاحم نشده بودم دلم تنگ شده بود ;Dگفتم که یادی از اساتید کنم و به زحمت بندازمشون . غرض از مزاحمت اینه که چند وقتی درگیری داشتم و بالاخره تونستم ویندزد و اوبونتو و چاکرا رو با هم نصب کنم و کلی هم مستفیض شدم ابتدا ویندزد ۸ سپس اوبونتو ۱۲.۰۴.۲ و سپس چاکرا فریتز ۲۰۱۳ ؛ یعنی آخرین سیستم عامل نصب شده چاکرا بود و هنگام روشن شدن دستگاه ، منوی بوت چاکرا موجود و گزینه ها قابل انتخاب هستند خوب ... حالا حاج آقا مسالتون :
۱. برای نصب برنامه در چاکرا خونده بودم که باندل منیجر هست که با اینکه گرافیکیه و بالطبع ناقص ولی با اینحال برای تازه کارها خوبه و کار راه اندازه ولی من نمیتونم پیداش کنم ؟
۲. اگه فقط با ترمینال میشه برنامهای رو نصب کرد اسم اصلی اون برنامه مورد نظر رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
۳. وقتی که همهٔ سیستم عامل هارو نصب کردم و تموم شد در منوی بوت که وارد میشدم منوی پیش فرض چاکرا میومد که خیلی ساده و مرتب بود پس از نصب سیستمها اول ابونتو رو آپدیت کردم ولی بعد از آپدیت اوبونتو یه دفعه منوی بوت به شکل و ظاهر اوبونتویی دراومد که خیلی شلوغه و گفتم با آپدیت چاکرا درست میشه ولی حتی با آپدیت چاکرا هم درست نشد و نمیدونم از چیه ؟
۴. من در ترمینال Sy- رو برای آپدیت و Syu- رو برای آپگرید استفاده میکنم ولی در آپدیت میگه همه چی بروز هست ولی وقتی در کمال پررویی و فضولی آپگرید میزنم میگه حدود ۵۰۰ مگ در انتظارمه ؟ تازه بعضیاشم میگه که نمیشه و سرعت کمه و بعضیاشم میگه که باید این جایگزین اون بشه ؟
بابت عنوان تاپیک هم شرمنده :oops:که داغونه قول میدم اصلاحش کنم جوونم جاهلم کار میکنم درست بشه
پیشاپیش و پساپس دستتون درد نکنه