انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ubuntu one چیست؟  (دفعات بازدید: 1959 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Iranian.Soldier

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
ubuntu one چیست؟
« : 24 آبان 1392، 12:07 ب‌ظ »
سلام. دوستان من داشتم به صورت try اوبونتو رو امتحان میکردم که چند تا سوال برام پیش اومد. لطف کنید و به سوالاتم جواب بدید.
1- ubuntu one چیست؟
2- اوبونتو گزینه refresh یا مشابه refresh نداره؟
3- کلید میانبر تغیر زبان در اوبونتو چیه؟ alt + shift زبان رو تغییر نمیداد!
4- از کجا بفهمم که کدوم از درایور هام رو شناخته و کدوم رو نشناخته؟ چطور میتونم درایور سخت افزارم رو نصب کنم (آنلاین و آفلاین)؟
و اینکه آیا میتونم تو خود ساین nvidia درایور گرافیک یا درایورهای دیگه رو تو سایت خودشون برای اوبونتو دانلود کنم؟
5- آیا بعد از نصب اوبونتو نیاز به نصب آنتی ویروس هست؟ اصلا آنتی ویروس های معروف نسخه لینوکس هم توزیع میکنن؟
6- و اینکه هیچ کدوم از فایل های صوتی و تصویریم پخش نمیشد!!! چه یک mp3 چه فرمت های مختلف تصویری!!! فقط عکس میتونستم تماشا کنم.
معذرت میخوام که زیاد سوال پرسیدم!

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
پاسخ : ubuntu one چیست؟
« پاسخ #1 : 24 آبان 1392، 12:16 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز.
۱. ۵ گیگابایت فضای رایگان ابری که استفاده‌های مختلفی می‌تونه داشته باشه. معادلی برای دراپ باکس یا گوگل درایو.
۲. خیر! چون نیازی نداره، محتوا به‌صورت بلادرنگ به‌روز میشه و نمی‌خواد دستی به‌روزش کنید.
۳. یکی از ویژگی‌های گنو/لینوکس قابلیت شخصی‌سازی فوق‌العاده بالاش هست، در همه زمینه‌ها حتی میانبر تغییر زبان! من معمولا روی cpas lock می‌زارم، شما هم از تنظیمات صفحه کلید می‌تونی میانبر دلخواهت رو تعیین کنی.
۴. اوبونتو معمولا درایورها رو به‌طور کامل نصب می‌کنه، فقط وایرلس و گرافیک ممکنه مشکل دار بشه گاهی. مدل گرافیک؟
در مورد nVIDIA نیازی به این کار نیست! مدل کارت گرافیک رو بگو.
۵. خیر! اولا معماری لینوکس و ثانیا پیاده‌سازی اون به‌صورتی هست که ویروس براش مفهومی نداره!
۶. ترمینال رو باز کن (با کلیدهای ctrl+alt+t) و این دستور رو وارد کن:
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extrasازت گذرواژه رو می‌پرسه (گذرواژه نمایش داده نمیشه) و بعد حدود ۶۰ مگابایت دانلود می‌کنه. با نصب این بسته کلیه کدک‌های مورد نیاز صوتی و تصویری، فونت‌های مایکروسافت و ادوب فلش پلیر نصب میشن.

آفلاین Iranian.Soldier

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 24 آبان 1392، 07:04 ب‌ظ »
دوست عزیز مدل کارت گرافیکم nvidia geforce 9400 gt هست.
این کدکی که قرار دادی نمونه دیگه ای نداره؟ منظورم اینکه مثل کدک های ویندوز نرم افزار های مختلف با ورژن های مختلف نداره؟
و اینکه درایور کارت گرافیک، کدک، نرم افزار و... که قراره دانلود کنم امکان ذخیره کردن و استفاده کردن در سیستم های دیگه یا بعد از نصب مجدد اوبونتو وجود نداره؟ یا اینکه هر بار باید آنلاین نصب کنم؟

Ma3x عزیز ببخشید زیاد سوال میپرسم. سوال آخر! ;D
امروز با نرم افزار GParted به صورت try هاردم رو پارتیشن بندی کردم:
1- ext4 20 GB
2- ntfs 30 GB
3- ntfs 50 GB
4- ntfs 365 GB
بعد اول سیستم عامل ویندوز تو درایو D و سیستم عامل اوبونتو تو درایو C نصب کردم. منتهی بعد از نصب کامل اوبونتو و راه اندازی مجدد کامپیوتر سیستم عامل ویندوز بالا میاد و سوالی مبنی بر اینکه با کدوم سیستم عامل بالا بیام نمیپرسه! مشکل از کجاست؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #3 : 24 آبان 1392، 07:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوست عزیز مدل کارت گرافیکم nvidia geforce 9400 gt هست.
بعد از این‌که اوبونتو رو نصب کردی:
sudo apt-get updateبرای به‌روز کردن لیست مخازن

sudo apt-get upgradeبرای به‌روز زسانی سیستم

sudo apt-get install linux-headers-generic nvidia-currnet-updates
sudo reboot
برای نصب کارت گرافیک

نقل‌قول
این کدکی که قرار دادی نمونه دیگه ای نداره؟ منظورم اینکه مثل کدک های ویندوز نرم افزار های مختلف با ورژن های مختلف نداره؟
کلا دو موتور پردازشی معروف هست، یکیش gstreamer هست که بیشتر نرم‌افزارها از این استفاده می‌کنن و با اون دستور که گفتم نصب میشه و دیگری vlc هست که با این دستور نصب میشه:
sudo apt-get install vlc
نقل‌قول
و اینکه درایور کارت گرافیک، کدک، نرم افزار و... که قراره دانلود کنم امکان ذخیره کردن و استفاده کردن در سیستم های دیگه یا بعد از نصب مجدد اوبونتو وجود نداره؟ یا اینکه هر بار باید آنلاین نصب کنم؟
اگر مشکل ترافیک دارید، می‌تونید یک بار دانلود کنید و روی چند سیستم نصب کنید (در شرایط برابر)
ضمنا این کدها که گفتم رو بعد از این‌که اوبونتو رو نصب کردین باید وارد کنید!
نقل‌قول
بعد اول سیستم عامل ویندوز تو درایو D و سیستم عامل اوبونتو تو درایو C نصب کردم. منتهی بعد از نصب کامل اوبونتو و راه اندازی مجدد کامپیوتر سیستم عامل ویندوز بالا میاد و سوالی مبنی بر اینکه با کدوم سیستم عامل بالا بیام نمیپرسه! مشکل از کجاست؟
بوت لودر ویندوز توی اولین پارتیشن پریمری اولین هارد دیسک سیستم قرار می‌گیره، در نتیجه ویندوز رو توی C نصب کن و اوبونتو رو توی پارتیشن دیگه.

آفلاین Iranian.Soldier

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 24 آبان 1392، 08:02 ب‌ظ »
Ma3x باز چند تا سوال دیگه پیش اومد!
منظور از لیست مخازن چیه؟
منظور از به‌ روز رسانی سیستم چیه؟ سیستم عامل اوبونتو رو به روز میکنه؟ یعنی ورژن 12.04 رو به 13.10 تغیر میده؟
اینکه گفتی نیاز به آنتی ویروس نیست و ویروس برای اوبونتو معنایی نداره پس چرا تو صفحه دانلود سایت eset ورژن مخصوص لینوکس هم قرار دادن! دانلود نکنم؟ به درد ضد جاسوسی و... نمیخوره؟
و اینکه تو اکثر آموزش های نصب لینوکس گفتن که بک درایو با حجم برابر رم سیستم با فرمت swap area درست کنید. منتهی نرم افزار GParted همچین گزینه ای نداشت. من هم چنین پارتیشنی درست نکردم و اوبونتو هم بدون هیچ مشکلی نصب شد. پس این درایو به چه دلیل درست میشه؟ آیا در سرعت یا کارایی اوبونتو تاثیر داره؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #5 : 24 آبان 1392، 08:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
منظور از لیست مخازن چیه؟
مخزن یه جایی هست که لیست و مشخصات تمام نرم‌افزارها توش هست. وقتی مخزن رو به‌روز می‌کنی سیستم از تغییرات جدید تو مخزن با خبر می‌شه. حالا این تغییر ممکنه اومدن نسخه جدید یک نرم‌افزار باشه یا اضافه شدن یک نرم‌افزار جدید به مخزن.

نقل‌قول
منظور از به‌ روز رسانی سیستم چیه؟ سیستم عامل اوبونتو رو به روز میکنه؟ یعنی ورژن 12.04 رو به 13.10 تغیر میده؟
این دستور خود اوبونتو رو ارتقا نمیده! اگه می‌خوای از اوبونتو ۱۳.۱۰ استفاده کنی، بهتر اینه که ایزو رو از سایت اوبونتو بگیری.
به‌روز رسانی سیستم یعنی اگه نرم‌افزارها (مثلا فایرفاکس) نسخه جدید داشتن، این نسخه جدید رو دانلود و نصب کن.

نقل‌قول
اینکه گفتی نیاز به آنتی ویروس نیست و ویروس برای اوبونتو معنایی نداره پس چرا تو صفحه دانلود سایت eset ورژن مخصوص لینوکس هم قرار دادن! دانلود نکنم؟ به درد ضد جاسوسی و... نمیخوره؟
برای شناسایی ویروس‌های ویندوز هست.

نقل‌قول
و اینکه تو اکثر آموزش های نصب لینوکس گفتن که بک درایو با حجم برابر رم سیستم با فرمت swap area درست کنید. منتهی نرم افزار GParted همچین گزینه ای نداشت. من هم چنین پارتیشنی درست نکردم و اوبونتو هم بدون هیچ مشکلی نصب شد. پس این درایو به چه دلیل درست میشه؟ آیا در سرعت یا کارایی اوبونتو تاثیر داره؟
پارتیشن swap به عنوان یک کمک برای رَم عمل می‌کنه و اگه رم پایینی داشته باشی، بدون سواپ اذیت می‌شی!
این‌جا یک راهنمای ساده برای نصب اوبونتو هست: http://ma3x.ir/ubuntu-12.10-installtion-guide