سلام دوستان
اول بگم من دارم تو یه شرکت کار می کنم و کارم هم برنامه نویسی هست.
تو این شرکت من مسئول سرور ها هستم که همشون لینوکس روشون نصبه ( یکی دبیان، یکی سنتوس )
روی لپ تاپ خودم هم که HP ProBook 4540s هست Ubuntu 12.04 نصبه.
اما بقیه افراد شرکت با ویندوز کار می کنند و این برای من شده یکی از مشکلات. چون در تمام سیستم ها برنامه NetSupport وصله تا اگر مشکلی بوده از راه دور بشه مشکل را حل کرد. به خاطر این برنامه من از ویندوز مجازی استفاده می کنم. مشکل بعدی نا هماهنگ بودن برنامه ها افراد دیگه با من است. که هم برای من و هم برای دوستان مشکلاتی رو به وجود میاره. و.....
حالا من تصمیم گرفتم که برم سراغ ویندوز. اما اصل مسئله من با امنیت هست. حقیقتش تو شرکت بعضی از افراد دانشهایی دارن برای اذیت کردن افراد دیگه. که خوشبختانه فقط به ویندوز محدود میشه. و البته مسئله بعدی در مورد ویروس و... هست.
که منو مجبور به استفاده از ویندوز به صورت مجازی می کنه.
اما باز هم مشکل دیگه ای که است مصرف زیاد انرژی و تموم شده سریع باطری هست.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,80052.0.htmlدر تاپیک بالا مشکلم رو دقیق گفتم.
حالا من بین یک 2 راهی بزرگ گیر کردم:
1- کلا با ویندوز کار کنم؟ که هم باعث میشه مصرف سیستم کمتر بشه و باطری بیشتر عمر کنه. و هم با افراد دیگه سازگار میشم. ( البته جدا از مشکلات امنیت )
2- به همین شکلی که الان دارم کار می کنم ادامه بدم. استفاده از ویندوز به صورت مجازی در لینوکس. که مصرف باطری بالاتر میره. برای سازگاری هم برنامه های مورد نیاز رو رو ویندوز مجازی نصب می کنم. ( اما امنیتم بالاتر میره )
حالا دوستان به نظر شما من چکار کنم؟
لطفا با توصیفات بالا خودتون جای من فرض کنید و جواب بدین.
باتشکر