انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تفاوت مثلاً lubuntu با ubuntu + lxde ؟(من به اطلاعت مورد نظرم رسیدم)  (دفعات بازدید: 4360 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
سلام. من وقتی چند پست در مورد مصرف کمتر باطری در لینوکس خوندم، یکم گیج شدم. گفتم بپرسم شاید اطلاعات بیشتر و درستری دستگیرم شد.

الآن من اوبونتو دارم. اگه به جای یونیتی از lxde استفاده کنم همون lubuntu میشه؟ با همون کاهش مصرف. اصلا لوبونتو با اوبونتو، غیر از دستکاپشون در چه چیز دیگه‌ای تفاوت دارن؟
یا زوبونتو و یا کوبونتو؟
« آخرین ویرایش: 05 آذر 1392، 11:48 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین Muhammad the Magnificent

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
پاسخ : تفاوت مثلاً lubuntu با ubuntu + lxde ؟
« پاسخ #1 : 01 آذر 1392، 12:39 ب‌ظ »
تفاوت عمده ای جز میزکار و نرم افزار نیست.

میزکار سبکی مثل LXDE سرویس های کمتری رو هم اجرا میکنه، پس طبعا مصرف روی اون کمتره.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 01 آذر 1392، 04:54 ب‌ظ »
منظورت از سرویس چیه؟

یعنی من lubuntu نصب کنم، برنامه‌هاش رو عوض کنم، با اوبونتو فرقی نداره؟

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 260
  • Arch + Lxqt +compiz
« پاسخ #3 : 01 آذر 1392، 05:10 ب‌ظ »
سلام دوست من سیستم عامل اولیه مثلا توزیعی مثل ارچ اگر نصب کنید به این صورت هست که هیچ  محیط دسکتاپی نداره
منتها تو توزیع هایی مثل ابونتو و خیلی توزیع های دیگه میان یه محیط دسکتاپ  بصورت پیشفرض هنگام نصب بهش اضافه میکنن

مثلا خود ابونتو ابونتو هست با گنوم  حال همین ابونتو با دسکتاپ KDE که نسبت به دسکتاپ های دیگه سنگینتر هست والبته با ویژگی ها خاص خودش میشه کوبونتو

و ابونتو با LXDE میشه لوبونتو و غیره
این دستکتاپ ها هر کدوم خاصیت های خودشونو دارن که کاربر میاد با توجه به نیازش یکیو انتخاب میکنه
مثلا الان من رو xfce 26 %  مصرف رم دارم  در همین حال اگه برم KDE تا 800 تا 1 گیگ مصرف دارم معمولا برنامه های کاریشون با هم تفاوت داره که این اختلافات پیش میاد
اما شما میتونی برنامه های یه دسکتاپ دیگه رو تو دسکتاپ فعلیت اجرا کنی

میتونید یک نگاه اینجا بندازید
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_X_Window_System_desktop_environments
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1392، 05:12 ب‌ظ توسط mojtabazn »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #4 : 01 آذر 1392، 06:15 ب‌ظ »
سلام. من وقتی چند پست در مورد مصرف کمتر باطری در لینوکس خوندم، یکم گیج شدم. گفتم بپرسم شاید اطلاعات بیشتر و درستری دستگیرم شد.

الآن من اوبونتو دارم. اگه به جای یونیتی از lxde استفاده کنم همون lubuntu میشه؟ با همون کاهش مصرف. اصلا لوبونتو با اوبونتو، غیر از دستکاپشون در چه چیز دیگه‌ای تفاوت دارن؟
یا زوبونتو و یا کوبونتو؟
سلام.
احتمالا پست منو خوندی که به دوستمون گفتم از lxde یا لوبونتو استفاده کنی چون میز کار سبکتر هست پس  مصرف منابع سیستمی کمتر و مصرف برق پایینتری خواهد داشت.
لوبونتو بیسش همون اوبونتو هست منتها بجای یونیتی lxde داره دیگه.
lxde که تو لوبونتو استفاده شده خیلی عالی کانفیگ شده تا اینی که شما بخوای نصب کنی و کلی مطلب باید بخونی تا مثل اون کانفیگ بشه کردش.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 01 آذر 1392، 11:51 ب‌ظ »
الآن توی این لینکی که دوست عزیزمون گذاشتن برای Gnome  زده 180mb، برای xfce زده 15mb و برای EDE زده 3mb(تو روحش! چی نوشته اون تو؟).

ولی توی جدول برنامه‌های پیشفرض، برای خیلی موارد چیزی برای xfce و ede ننوشته. یعنی من اگه جای اون‌ها رو با نرم‌افزارهای پیشفرض اوبونتو نصب کنم و یا احیاناً جای بعضی از نرم‌افزارهای پیشفرضش، چیزای دیگه نصب کنم، حجمش به همون 180 تا می‌سه؟

نکته‌ی دیگه‌ای که بهش رسیدم و از دوستان می‌خوام که اگه ناقص برداشت کردم کاملش کنن اینه که غیر از نرم‌افزارها، چیزای دیگه‌ای هم هستن که میزکارها رو از هم متفاوت می‌کنن. به عنوان مثال کتابخانه‌ها و عناصر گرافیکی و احیاناً چیزای دیگه که من بلد نیستم. و از دوستان می‌خوام که اگه امکانش هست راجع به این بخشی که من بلد نیستم بیشتر توضیح بدن.

این بخص از جدول ویکیپدیا من رو کشت:
The wmii package is close to 10,000 lines of code and 90 kB in size. Dwm is less than 2000 lines of code and Xmonad uses fewer than 1200 lines of code.

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
« پاسخ #6 : 02 آذر 1392، 06:36 ق‌ظ »
الآن توی این لینکی که دوست عزیزمون گذاشتن برای Gnome  زده 180mb، برای xfce زده 15mb و برای EDE زده 3mb(تو روحش! چی نوشته اون تو؟).
سلام، بابک جالبه برو سایت distrowatch اصلا هیچ توزیع لینوکس بصورت پیشفرض این دسکتاپ ede رو نداره، ظاهرا اسم دیگش  Equinox اِ. فقط Minix (اینم که لینوکس نیست)اینو داره که خودِ ویکی هم راجبش اینجور نوشته:
نقل‌قول
The Equinox Desktop Environment is not as common in Linux distributions as other desktop environments such as KDE, GNOME, and Xfce.

EDE is available as an optional package in MINIX 3[5] and is in the Mandriva Linux medias since its version 2009.0.

EDE² packages are available for Arch Linux.[6]
نقل‌قول
ولی توی جدول برنامه‌های پیشفرض، برای خیلی موارد چیزی برای xfce و ede ننوشته. یعنی من اگه جای اون‌ها رو با نرم‌افزارهای پیشفرض اوبونتو نصب کنم و یا احیاناً جای بعضی از نرم‌افزارهای پیشفرضش، چیزای دیگه نصب کنم، حجمش به همون 180 تا می‌سه؟
xfce هم انقدر خالی نبود جدول برنامه هاش، راستش من نمیدونم چی میشه ولی باید علیرضااااا(چندتا "ا" باید داشته باشه؟) بگه  ;D
نقل‌قول
نکته‌ی دیگه‌ای که بهش رسیدم و از دوستان می‌خوام که اگه ناقص برداشت کردم کاملش کنن اینه که غیر از نرم‌افزارها، چیزای دیگه‌ای هم هستن که میزکارها رو از هم متفاوت می‌کنن. به عنوان مثال کتابخانه‌ها و عناصر گرافیکی و احیاناً چیزای دیگه که من بلد نیستم. و از دوستان می‌خوام که اگه امکانش هست راجع به این بخشی که من بلد نیستم بیشتر توضیح بدن.
تو همون جدول مقایسه این 3تا ردیف رو نگاه کن اینا که مربوط به ابزارهای توسعه میشه:
 Programming language
، Additional library dependencies، Toolkit used
البته هر کدوم از این محیط های دسکتاپ مدیر پنجره خاص خودشون رو دارن که اونم خیلی مهمه، اینم لینک:http://en.wikipedia.org/wiki/X_window_manager
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_X_window_managers
و همچنین display manager  خاص خودشون، که این مربوط به login و ... میشه:(ی جورایی login manager)
http://en.wikipedia.org/wiki/X_display_manager_%28program_type%29و user interface  خاص خودشون مثل KDE Plasma، Unity، Gnome shell و ...(اصلا داستانیه ها  ](*,)  ;D)
عکساشو نگاه کن:
http://en.wikipedia.org/wiki/Desktop_environmentو برنامه های خاص خودشون.
فکر کنم یک مقدار راجبِ X server و X11  بخونی هم تو درک این محیط های دسکتاپ راحت تر بشه کارت
خیلی موارد دیگه هم ممکنه باشه که من نمیدونم(همینارم نصفه نیمه میدونم و یا صرفا اسمشون رو میدونم! ;D)

این عکسم که از ویکی گرفتم به نظرم خیلی خوب اومد:

« آخرین ویرایش: 02 آذر 1392، 07:12 ق‌ظ توسط POo »
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 03 آذر 1392، 12:49 ق‌ظ »
گرچه Unity خیلی قشنگه ولی فکر کنم دارم عاشق LXDE می‌شم. :oops:

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 05 آذر 1392، 11:46 ب‌ظ »
دوستان خیلی هم اوضاع در LXDE خوب هست.

فقط جای یک لانچر و یک داک خوب، که هم با دسکتاپ سازگار باشه و هم کارآمد خالیه.