نمیخوام مثل بقیه کاربرا بشینم و به روح ویکی ... !
مشخصه! ویکی سایت مشکلات زیادی داره چه مشکلات فنی، چه ظاهری و چه محتوایی... بخش بزرگی از محتوای ویکی مربوط به نسخههای قبل از ۱۰.۱۰ هست!
ولی نکته مهمی که کمتر کسی بهش توجه میکنه اینه: یک جنبش آزاد بهوسیله کاربرانش بهوجود میاد، زندگی میکنه، پیشرفت میکنه یا میمیره...!
من به جای اینکه بشینم و به روح ویکی صلوات بفرستم! یک سال پیش یک وبسایت تحت عنوان 30li (که خونده میشه CLI، مخفف Command Line Interface) راهاندازی کردم. 30li در ابتدا با حمایت بهنام توکلی (مدیر سایت سیتو) و بعد از اون با حمایت معین علینقیان سرپا هست، از هردو این عزیزان تشکر میکنم. و با کمک کاربران عزیز به شکل خوبی داره پیشرفت میکنه...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چند روز پیش یک تاپیک از دوست خوبمون «سلمان» دیدم، تصمیم گرفته بود در حد توانش روی ویکی کار کنه...
اما مسئله ناراحت کننده اینه که تقریبا هیچ کس دیگهای توی تاپیک اعلام همکاری نکرد! یک دست صدا نداره... بشکن نزنید! :|
بگذریم... به عمل کار برآید / به سخندانی نیست
حالا... بعد از یک سال، میخوام یک چیز باحال دیگه معرفی کنم: weekee
کلمه weekee یک جور بازی با حروف هست (که توی ادبیات گیکها کاربردهای زیادی داره!) و منظور از weekee همون wiki هست که فکر کنم همهمون با معنیش آشنایی داریم. هدف ویکی ایجاد مستندات آزاد به زبان فارسی هست در جهت گسترش دانش آزاد. weekee توسط معین علینقیان حمایت میشه، مجددا از ایشون متشکرم.
دامین ثبت شده
http://weekee.ir هست. البته هنوز قالبش کامل نیست و یک سری محتوای نمایشی هم اضافه شده تا یک دید کلی ارائه بده از خروجی احتمالی مطالب.
قبل از اینکه بگین خوب به من چه؟! یک تبلیغ از نوع همراه اولی بکنم!
میدونم... مطالب ویکی خیلی قدیمیان...
میدونم... مشکل داره ویکی سایت...
میدونم... دوست داری به مطالب تر و تمیز و بهروز دسترسی داشته باشی...
ولی از این خبرا نیییییست!
- عههههههههههه! :|
خوب تو میتونی با مشارکت تو weekee به همه خواستههات برسی!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بعله! از همین تریبون درخواست میکنم دوستان عزیز لطف کنن و مشارکت داشته باشن.
چه چیزهایی نیاز داریم؟
صفر: لطفا اطلاع رسانی کنید :)
اولین قدم ایدهها، پیشنهادات و انتقادات که دارین رو بفرمایید.
در قدم بعد یک دسته بندی منطقی برای مطالب سایت لازم داریم که باید روش صحبت بشه و به نتیجه برسیم...
با آرزوی پیشرفت روز افزون...
محمدصادق قاسمیان