انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: LocalRepository و نصب debs در کامپیوتر بدون اینترنت (حل شد)  (دفعات بازدید: 7627 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
دوستان یه گوشه‌ی چشمی هم به پست من کنند. ](*,)
اگر توضیحش کامل نیست ، بگید. من میخوام همه‌ی اون بسته‌هایی رو که دانلود کردم روی سیستم دوم هم نصب کنم.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
خوب راه گرافیکی آسون رو چرا نمیری ؟
سیناپتیک رو باز کن توی اون پنجره ای که بسته ها رو انتخاب میکنی در واقع با کلیک روی مربع select  میکنی همون مسیر مربع ها رو برو بالا میرسی به یه کارکتر S   روش کلیک کنی همه بسته ها انتخاب میشن و با کلید apply نصب میشن.  ممکنه کارکتر S  نباشه  و به جاش  ^  باشه که وقتی روش کلیک میکنی برعکس میشه.
« آخرین ویرایش: 16 دی 1387، 12:24 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
سلام
احتمالا منظورتون از "طبق راهنما"

deb file:~/debs ./
باشه.
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
سلام
احتمالا منظورتون از "طبق راهنما"

باشه.

اون یک خط از راهنماست دوست من لطفا کل راهنما رو بخونید .

آفلاین حسین تابش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
یک راه حل برای اینکه روی cd رایت نکنید و از روی هارد کامپیوتر این کار رو انجام بدید هست. فکر نکم بد باشه بگم روش کار رو بگم چون تو Wiki هم نبود.
این که یک مخزن بر روی شبکه داخلی با کمک وب سرور راه اندازی کنید. اگه یک شبکه محلی داشته باشید این روش خیلی به شما کمک میکنه تا برای بقیه کامپیوتر ها هم نرم افزار ها رو نصب کنید.
۱. وب سرور آپاچی رو نصب کنید.
۲. اون کاری گه قبلاْ گفتم رو انجام بدید ولی به جای اینکه فایل نهایی رو داخل سی دی رایت کنید به داخل شاخه زیر انتقال دهید:
/var/www/dists/hardy/multiverse/binary-i386

۳. حالا در Software Source در قسمت Third-party بر روی add کلیک کرده و در پنجره ای که باز می شود عبارت زیر را وارد کنید :

deb http://Your Update Server IP hardy multiverse
مرحله سوم را روی کامپوتر های شبکه انجام بدید. اگه هم شبکه ای در کار نیست از آدرس 127.0.0.1 به جای IP استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 16 دی 1387، 03:07 ب‌ظ توسط htabesh »

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
ممنون تا حالا اون S رو ندیده بودم ولی اونجوری تمام بسته‌ها از تمام مخازن نصب میشه ولی من میخوام فقط مخزنی که خودم درست کردم بسته‌هاش کامل نصب بشه
یا علی
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
با سلام
ممنون تا حالا اون S رو ندیده بودم ولی اونجوری تمام بسته‌ها از تمام مخازن نصب میشه ولی من میخوام فقط مخزنی که خودم درست کردم بسته‌هاش کامل نصب بشه
یا علی

اول از توی synaptic  توی لیست سمت چپ اسم مخزن مورد نظر رو انتخاب کن.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
ممنون بهنام جان مشکل من حل شد ، نمیدونم مشکل کسی که تاپیک رو باز کرده هم حل شده یا نه؟
پ.ن: انقدر سعی کردم با خط فرمان کار کنی که محیط گرافیکی داره یادم میره :)
یا علی
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
با سلام
ممنون بهنام جان مشکل من حل شد ، نمیدونم مشکل کسی که تاپیک رو باز کرده هم حل شده یا نه؟
پ.ن: انقدر سعی کردم با خط فرمان کار کنی که محیط گرافیکی داره یادم میره :)
یا علی

خواهش میکنم "یه انقلابی " عزیز . نمیدونم امیدوارم که حل شده باشه .

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
سلام عزیزان نه حل نشد لطفا این پست رو که طولانی هم هست رو حتما ببینید اورژانسی هست.

مشکل دوم رو اوی می گم که مهمتر هست.

مشکل دوم:

درحال نصب دستی چند تا deb  بودم که ناگهان پیغام fix broken   داد. خب من دستور
sudo dpkg --configure -a
بعدش هم

sudo apt-get -f install

زدم اما درجواب بجای اصلاح این رو دریافت کردم:

Reading package lists…. Done
Building dependency tree
Reading stats information ….Done
Correcting dependencies ….failed.
The following packages have unmet dependencies:
Libperl5.8: Depends: perl-base (=5.8.8-12) but 5.8.8-12ubuntu0.3 is installed
Perl: Depends: perl-base (=5.8.8-12) but 5.8.8-12ubuntu0.3 is installed
E: Error, pkgProblrmResolve:: Resolve generated breaks, this may be caused held packages.
E: Unable to correct dependencied
.
حتی با Synaptic  هم نشد. و حتی با دستورات زیر هم نشد.

sudo rm /var/lib/dpkg/lock
sudo apt-get install -f

ومدام میگه fix broken package و توی synaptic یه Broken dependencies  ایجاد کرده و این دو تایی که می خواستم نصب بشه یعنی Perl و Libperl5.8 با علامت قرمز مشخص کرده و remove هم نمیشه. تازه حدود 50-60 مورد رو هم میگه باید همراه اینها uninstall   کنه. حتی اینکار رو هم نمیکنه. وقتی هم synaptic  رو می بندی و باز می کنی باز پیغام می ده که

You have 2 broken packages on your system
Use the “Broken” filter to locate them

و وقتی از شاخه edit  هم میری و fix broken  میزنی باز این رو میگه

E: Error, pkgProblrmResolve:: Resolve generated breaks, this may be caused held packages.E: Unable to correct dependencied.
چند بار هم وقتی بوت میشد با repaired  آمدم و dpkg فعال کردم تا fix broken   انجام بده اما افاقه نکرد.
کلی کلافه شدم. در نهایت نمی دونم چی شد که nvidia  هم مشکل دار شد و پرید. با homa  هم نمیشه کاری کرد و مدام میگه نیاز به fix broken هست. عجیب هست. پس چرا دستورات کار نمی کنند ؟؟ من از sudo هم استفاده می کنم.

مشکل اول :
 درحال کار روی نصب یه سری فایل بودم به روش LocalReporsity که تو ویکی هست. قبلا یه سری فایل تو شاخه ی debs داشتم و از اون Packages.gz درست کردم. بعد متوجه شدم که یه سری از deb ها نصب هست. پس تصمیم گرفتم که اونها رو delete  کنم. پس از حذف اونها دوباره Packages.gz ساختم که متاسفانه دیدم هنوز از فایلهای قبلی توش هست. متعجب شدم. ( البته Packages.gz قبلی رو حذف نکرده بودم). آیا Packages.gz قابل تغییر نیست؟
آخرش هم پس از خوندن حدود 50-70 پست و اکثر پستهای مربوط به dependency رو هم خوندم اما دریغ از نصب فایلها از شاخه ی debs. در ضمن من اینترنت ندارم و اصلا مدمم هم نصب نشده. تو یه پست دیگه توضیح دادم در باره اش.

به هر حال ما که اوضاعمون بدتر شد و با 1 گیگابایت دانلودی که ریختیم توی debs اصلا و ابدا نتونستم که نصبشون کنم. البته جز 5-6 تا رو و 400-500 deb  موند و تازه مشکل بدتری هم پیش آمد( بالا گفتم یعنی مشکل دوم)

حالا چه کنم از دست بی اینترنتی و این fix broken و این همه فایلهای deb که گرفتم و اینهمه هم خوندم ولی .... بی فایده و مخرب.

نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
من یکبار که داشتم یک برنامه نصب میکردم اولش خواست تا یک سری برنامه رو پاک کنه منم قبول کردم (اونم تعدادش زیاد بود) بعد فهمیدم که برای پاک کردن یک سری از اون برنامه‌ها باید از محیط گرافیکی خارج بشم و در محیط متنی تمام دستورات رو بزنم که منم چون بلد نبودم اینکار رو نکردم ولی یادم نیست که برای رفع مشکل چیکار کردم
یا علی
یا علی

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
من از مخازن محلی بدون هیچ مشکلی استفاده کردم. یه فایل جدید درست کن به اسم sources.list و توش بنویس مثلا:
deb file:/home/username/debs ./
آدرس کامل بدی بهتره
برای من جواب نداد!

اینو جایگزین کن جای sources.list قبلیت. اسم قبلیه رو هم عوض کن که فقط از اولیه مخازن رو بخونه. بعد که کارت تموم شد قبلیو رو برگردون.

هروقت سیستمت باب میلت شد با remastersys یه بک آپ ازش بگیر و از اون نصب کن از این به بعد
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین پویا رستم

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • if you want , you can
من قبلا این مشکلو داشتم
فایل های من تو
/home/pooya/debs/dists/بود.رفتم sources.list را ادیت کردم
یعنی همه مخازن دیگرو پاک کردم و فقط خط
deb file:///home/pooya/debs dists/(فرمت نوشتاریش با فرمت تو ویکی فرق می کنه حالا نمی دونم واقعا فرقی داره یا نه)تو فایل موند
بعدش مخازنو update کردم
sudo apt-get updateبعدش مشکلم حل شد - انجام بده شاید مشکلت حل شد
We don't have "good" and "bad",we only have "trained" or "untrained",OK

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
با توجه به این خروجی :

The following packages have unmet dependencies:
Libperl5.8: Depends: perl-base (=5.8.8-12) but 5.8.8-12ubuntu0.3 is installed
Perl: Depends: perl-base (=5.8.8-12) but 5.8.8-12ubuntu0.3 is installed

دوتا بسته ای که بهشون گیر داده رو پاک کن ، شاید این روش برای شما هم جواب بده :

sudo apt-get remove --purge perl perl-base

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
سلام به همه
راستش اصلا مشکل رو از بیخ حل کردم
اصلا دوباره از اول و با دقت اوبونتو نصب کردم و با همون دستورات LocalRepository  حتی تونستم کرنلش رو آپدیت کنم. حالا گوش شیطون کر همه چیز خوبه و عالی و همه ی نرم افزارهام رو تقریبا نصب کردم ولی باز به قول یکی از دوستان لینوکسه دیگه هر روز یه چیز تازه داره و معلوم نیست که چی بشه. هر چند حرص آدم در مورد یاد گرفتن بیشتر باعث خراب شدن های اولیه میشه.