انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: LocalRepository و نصب debs در کامپیوتر بدون اینترنت (حل شد)  (دفعات بازدید: 7628 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
سلام به همه دوستان

نمی دونم چرا همش یه اتفاق جدید میفته
اما  الان  در باره مساله می گم که قبلا هم مشکل داشتم اما هنوز حل نشده
 من  یه جایی یه کامپیوتر نسبتا پر سرعت دارم و معمولا می ذارم آپدیت بشه یا یه دفعه کلی فایلها رو که می خوام با سیناپتیک می گیرم. و بعد فایلهای deb رو از شاخه var....archives می گیرم و با خودم میبرم خانه که بدون نیاز به اینترنت همه اونها رو نصب کنم. اما اگه تک تک بخوام اونها رو نصب کنم یه مشکل هست و اون هم این هست که گاهی وقتها برای بعضی ها ملزومات قبلی می خواد و قبلش باید یکسری دیگه فایل نصب بشه. اما این سخته ( البته یه بار برای اینکه تجربه کنم و بفهمم که ملزومات هر کدوم از فایلها چی هست تک تک شروع به نصب و کلی چیز دستگیرم شد) ولی حالا اصلا نمی خوام این کار رو انجام بدم. بلکه ترجیح می دم اتوماتیک اینکار انجام بشه . هر چند یه سری به ‫‪LocalRepository - Iranian Ubuntu Team Wiki‬‬  زدم و کلی مطلب نوشته بود و انجامش دادم . بعداز اینکه package.gz در فایل debs  ایجاد شد سیناپتیک رو وا کردم و ‫‪Generate package download script‬‬ رو زدم که نمی دونم بعدش باید چه می کردم. پس بستمش و ‫‪Add downloaded packages‬‬ رو زدم که به نظرم رسید که چند تا فایل رو آپدیت کرد و یه کارهایی انجام داد. منویی مثل منوی نصب برنامه آمد. همونهایی که وقتی با سی دی هما برنامه ای نصب میشه رو نشون می ده. اما بعدش متوجه شدم که از 200 فایلی که توی شاخه debs بود فقط 6-7 رو نصب کرده و وقتی دوباره رفتم سراغشون دیدم که اکثرا رو نصب نکرده ( حالا شاید هم همه نصب باشند) نمی دونم اما خیلی هاشون فایلهایی بودند که وقتی به طور دستی می خواستم نصبشون کنم می گفت که یه old نصب و شما new version  دارید و من هم نصب می کردم. یعنی با همه اینکارها نمی شه آپدیت کرد؟؟؟؟  تازه وقتی هم می رم تا تو سیناپتیک اسم بایلهایی رو که آوردم و تو debs هست تیک بزنم ُ اصلا اسمشون رو نشون نمی ده. با خودم گفتم که شاید sources.list صحیح نیست . اما فکر نکنم اینطور باشه. هرچند sources.list کامپیوتری رو که deb ها رو باهاش می گیرم رو می خوام امروز با sources.list  کامپیوتر خونه عوض کنم شاید قضیه حل بشه. اما فکر نمی کنم که حل بشه. بهر حال اگه دوستان فکری چیزی بنظرشون میرسه لطفا بهم بگند. من حدود 1G فایل deb  دارم که می خوام نصب کنم.
ممنون می شم
« آخرین ویرایش: 23 دی 1387، 12:01 ب‌ظ توسط mshadman »
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
به نام خدا
سلام
برو یه dvd اوبونتو تهیه کن همه بسته ها با depens داخلش است

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
اگر توی خونه دسترسی به اینترنت نداری کلا محتویات فایل sources.list  رو  حذف کن و طبق راهنمای ویکی آدرس مخزن محلی که درست کردی رو بذار . چون اولویت در فایل sources.list  با  مخازن اینترنتیه نه مخازن محلی .

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
به نام خدا
سلام

نقل‌قول
طبق راهنمای ویکی آدرس مخزن محلی که درست کردی رو بذار

این راهنما رو به ما هم بدید

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
http://wiki.ubuntu.ir/LocalRepository

اگر دسترسی به اینترنت در اوبونتو نداری میتونی بسته dpkg-dev  رو که در راهنمای بالا گفته شده به حجم 598  کیلوبایت از یکی از لینک های موجود در لینک زیر دریافت کنی :

http://packages.ubuntu.com/intrepid/all/dpkg-dev/download

البته این لینک رو برای intrepid گذاشتم .
« آخرین ویرایش: 15 دی 1387، 04:50 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
من این مخزن رو مطابق ویکی تهیه کردم حالا می‌خوام روی یک سیستم دیگه نصب کنم میشه بگید چگونه؟
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
شما باید تمام کارهایی که توی راهنما هست رو روی سیستم مقصد انجام بدی .
دقیقا متوجه سؤالت نشدم ... ویکی رو بخون اگر مشکل داشتی مطرح کن :

http://wiki.ubuntu.ir/LocalRepository

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
من هم مشکل مشابهی دارم!
البته من اینترنت دارم و قبلاً یه ۱ گیگی برنامه با APT گرفتم. وقتی خواستم سیستم عامل رو آپدیت کنم با APTonCD همشون رو به یه دی وی دی (البته ایمیج .iso) ذخیره کردم و حالا که میخوام نصب کنم باید همه رو تک تک نصب کنم!
مطالب داخل ویکی هم به دردم نخورد!
کسی به این مشکل برخورده؟
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
من از روش ویکی استفاده کردم ، البته با تغییر خیلی جزئی . فکر کنم یه جاش اشتباه داره.
خوبم جواب میده . از aptoncd  استفاده نکردم ولی دوستان استفاده کردن و جواب گرفتن.

آفلاین حسین تابش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
کلیه بسته هایی که دانلود کرده اید از مسیر زیر :
/var/cache/apt/archives
به یک مسر دلخواه مثلاْ :
/home/test
انتقال دهید.

حال دستور زیر را وارد کنید :
dpkg-scanpackages /home/test /dev/null | gzip -9c > /home/test/Packages.gz
خروجی دستور فوق یک فایل خواهد بود که حاوی اطلاعات مربوط به بسته هاست. فقط دقت کنید که از P بزرگ برای Packages استفاده کنید.
حالا کلیه محتویات شاخه test را بر روی سی دی رایت کنید و در Software Source سی دی را Add کنید.

ولی برنامه AptOnCD خودش این کار رو برای شما انجام میده خیلی را حتتره.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
من تمام دستورات ویکی رو زدم و کار کرد ولی مشکل من اینه : آخرین دستور update است ولی من میخوام برنامه‌ها رو نصب کنم، چیکار کنم؟
من مخزن محلی رو درست کردم ، به سورس لیست هم اضافه کردم ولی نمیدونم با چه دستوری همه‌ی بسته‌ها رو نصب کنم.
ممنون
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
من مشکلم حل شد!
مشکل در یه جایی بود که وقتی سی دی ایمیجم رو به صورت دستی در دایرکتوری خونه (!) مونت کرده بودم دسترسیش فقط مال ریشه بود و یه سری مشکل بوجود اومده بود که اخطار هم نمی داد!
ممنون از دوستان
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
کلیه بسته هایی که دانلود کرده اید از مسیر زیر :
/var/cache/apt/archives
به یک مسر دلخواه مثلاْ :
/home/test
انتقال دهید.

حال دستور زیر را وارد کنید :
dpkg-scanpackages /home/test /dev/null | gzip -9c > /home/test/Packages.gz
خروجی دستور فوق یک فایل خواهد بود که حاوی اطلاعات مربوط به بسته هاست. فقط دقت کنید که از P بزرگ برای Packages استفاده کنید.
حالا کلیه محتویات شاخه test را بر روی سی دی رایت کنید و در Software Source سی دی را Add کنید.

ولی برنامه AptOnCD خودش این کار رو برای شما انجام میده خیلی را حتتره.

1+

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
سلام به همه دوستان
این قضیه اگه واقعه حل بشه خیلی از مشکلات ما هم حل خواهد شد.

اما خدمت دوستان عرض کنم که : اوبونتو رو از dvd  نصب کردم. و 32 بیتی هست.

1-  در ضمن من همه این کارها رو انجام دادم جز این مورد رو که جناب Behnam Golds فرمودند:
اگر توی خونه دسترسی به اینترنت نداری کلا محتویات فایل sources.list  رو  حذف کن و طبق راهنمای ویکی آدرس مخزن محلی که درست کردی رو بذار . چون اولویت در فایل sources.list  با  مخازن اینترنتیه نه مخازن محلی .که کاملا متوجه نشدم. آیا منظورتون بطور واضح این بود که محتویات sources.list  رو کاملا پاک کنم و محتویات Package.gz رو به جای اون وارد کنم؟

2- Intrepid  چی هست؟

3-  htabesh  چیزهایی فرمودند: حالا سوال اینجاست که نمی شه از cd استفاده نکرد و از همون دست رسی روی هارد یعنی همون فولدر debs استفاده نمود؟ یعنی از هارد debs رو باز کنه؟

مشکلی که مهمتر بود اینه که شما یه سری فایل deb رو از روی یه کامپیوتر دانلود می کنید که احتمالا یا dependency اونجا وجود نداره که dependency رو هم دانلود می کنه و یا dependency هاش بوده و دانلود نمی کنه. تو این حالت دوم اگه فایل deb رو از اینجا ببری جایی که dependency وجود نداره دچار مشکل خواهیم شد. البته برای اینکار بهتر که اینجا رو حتما ببینید:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4238.0.html

http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,16.html

البته من هنوز شروع نکردم که بخونم اما حتما یه راه حلهایی هست

با تشکر
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
محتویات sources.list  رو کاملا پاک کنید و "مسیر" Package.gz   رو  "طبق راهنما"  به فایل sources.list  اضافه کنید.
intrepid ibex  یعنی اوبونتو نسخه 8.10
جواب سوال سوم هم مثبت هست . میشه روی هارد هم این کار  رو کرد. ولی برای کسانی که میخوان از مخازنی که درست کردن پشتیبان داشته باشن و یا به روز رسانی هارو راحت تر به سیستم های دیگه منتقل کنن استفاده از cd روش خوبیه .