انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو تاچ روی چه دستگاه هایی نصب می شود؟!  (دفعات بازدید: 3820 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.Geo22

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
درود

دوستان من توی نت که گشتم دو تا موضوع جالب برام جای پرسش بود:

۱- چرا با وجود اینکه اوبونتو روی مک بوک ها نصب میشه ولی اوبونتو تاچ روی آیفون نصب نمیشه؟!
یه سری توضیحات توی تاپیک های خارجی دیدم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.. لطفا شما با زبانی ساده و ابتدایی توضیح بدید

۲- برای دستگاه هایی که توانایی نصب اوبونتو تاچ رو دارند لیست داده بودند و البته لیست خیلی محدود بود!
می خواستم بدونم دلیل این مسئله چیه؟ چون از طرفی لینوکس مثل باقی سیستم عامل ها نیست که نصبشون وابسته به سیاست های شرکت ها باشه و از طرفی هم همیشه لینوکس رو به عنوان سیستم عاملی که سخت افزار خیلی قوی نیاز نداره می شناسیم
پس چرا اینقد تعداد دستگاه هایی که توانایی نصب دارند (فکر کنم همه هم نکسوس بودند اگه اشتباه نکنم) کم هستش؟

با سپاس

(داخل پرانتز هم چرا توی انجمن یه قسمت جدا برای اوبونتو موبایل و تبلت ایجاد نمیشه؟)

آفلاین Mr.Geo22

• Newbie
  • *
این انجمن چرا به اوبونتو تاچ اینقد بی میله :/

یعنی کسی دنبال اوبونتو روی موبایل نیس؟!

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
در حال حاضر برای این کار کمی زود هست و بهتره صبر کرد تا انتشار 14.04 است.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
این انجمن چرا به اوبونتو تاچ اینقد بی میله :/

یعنی کسی دنبال اوبونتو روی موبایل نیس؟!
بررسیشو از تو linuxreview.ir خوندین ؟ با وضعیتی که الان داره کسی خیلی رقبت نمیکنه نصبش کنه باید به یک حد کمالی برسه تا کسی نصبش کنه . انتشار اصلیش که بیاد اون موقع وضع بهتری داره و شاید بیشتر میل به نصب نشون دادن و سوالا که زیاد بشه در موردش احتمالا بخششم ایجاد میشه .

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« آخرین ویرایش: 02 آذر 1392، 09:53 ب‌ظ توسط Mr.XmH »
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
تو نميتونى نظر ندى؟چقد ميگيرى ديگه نياى انجمن؟واسه خودت ميگم آخه با اين همه معلومات اينجا تلف ميشى.عقده هم حدى داره والا

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
درود

دوستان من توی نت که گشتم دو تا موضوع جالب برام جای پرسش بود:

۱- چرا با وجود اینکه اوبونتو روی مک بوک ها نصب میشه ولی اوبونتو تاچ روی آیفون نصب نمیشه؟!
یه سری توضیحات توی تاپیک های خارجی دیدم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.. لطفا شما با زبانی ساده و ابتدایی توضیح بدید

۲- برای دستگاه هایی که توانایی نصب اوبونتو تاچ رو دارند لیست داده بودند و البته لیست خیلی محدود بود!
می خواستم بدونم دلیل این مسئله چیه؟ چون از طرفی لینوکس مثل باقی سیستم عامل ها نیست که نصبشون وابسته به سیاست های شرکت ها باشه و از طرفی هم همیشه لینوکس رو به عنوان سیستم عاملی که سخت افزار خیلی قوی نیاز نداره می شناسیم
پس چرا اینقد تعداد دستگاه هایی که توانایی نصب دارند (فکر کنم همه هم نکسوس بودند اگه اشتباه نکنم) کم هستش؟

با سپاس

(داخل پرانتز هم چرا توی انجمن یه قسمت جدا برای اوبونتو موبایل و تبلت ایجاد نمیشه؟)
ببین یکی از بحث ها میتونه سخت افزار باشه و هماهنگی با نرم افزار  ، گجت ها کمی دنیای متفاوتی با پی سی و لپ تاپ از لحاظ سخت افزار دارند و کوچکی دستگاه و کم مصرف بودنش باعث میشه که سخت افزار گجت بسیار سفارشی بشه و بیشتر گجت ها مثل پی سی حالت ماژولار ندارند و به خاطر یکپارچه بودن به شکل خاصی طراحی میشن تا بیشترین همخوانی و یک پارچگی سخت افزار اتفاق بیفته برای همین خیلی دنیای متفاوت و گسترده ای پیدا میکنند و طبیعتا بحث شناخت و هماهنگی سخت افزار و سیستم عامل هم خیلی مفصل و متفاوت میشه
با این تفاسیر خیلی کار مشکلی هست تا یک شرکت مثل کنونیکال یا مایکروسافت یا اپل یا ... یک سیستم عامل رو ارائه بدند و بخوات کاربر مثل پی سی و لپ تاپ اونو دانلود کنه و روی گوشیش نصب کنه و محدوده وسیعی از گوشی ها رو هم در بر بگیره و بدون مشکل کار کنه
البته! تکنولوژی در حال پیشرفته! باید منتظر اون روز هم باشیم
« آخرین ویرایش: 02 آذر 1392، 10:49 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین Mr.Geo22

• Newbie
  • *
با سپاس از همتون

اطلاعات مفیدی به دست آوردم

ببین میشه
http://www.omgubuntu.co.uk/2010/08/ix-ubuntu-based-os-for-iphone-ipod

;)

تاریخش رو نگاه کردم مال ۲۰۱۰ بود فک کنم همون باشه که روی آیفون های دو نسل اول نصب میشد
منظورم اینجوری چیزی نیس چون از طرفی به قول یکی از دوستان:

ولی من منظورم اوبونتو تاچ هستش نه اوبونتو دستکتاپ که واسه موبایل پورت شده

بررسیشو از تو linuxreview.ir خوندین ؟ با وضعیتی که الان داره کسی خیلی رقبت نمیکنه نصبش کنه باید به یک حد کمالی برسه تا کسی نصبش کنه . انتشار اصلیش که بیاد اون موقع وضع بهتری داره و شاید بیشتر میل به نصب نشون دادن و سوالا که زیاد بشه در موردش احتمالا بخششم ایجاد میشه .
بسیار زیبا و کامل بود

---------------------------

ی پرسش: اوبونتو تاچ نرم افزارهای دستکتاپ رو میتونه باز کنه؟
اگه قرار باشه از صفر شروع کنه خیلی سخت میشه کارش
ولی خب همه جا دیدم که گفتن اوبونتو دستکتاپه!!!
یعنی اگه نکسوستون رو به یه مانیتور وصل کنید میتونید اوبونتوی کامل رو داشته باشین

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
  • عاشق پایتون و اوبونتو
    • جامعه پایتونی ها - اجتماع پایتون کاران
سلام
من هم خیلی دنبال این هستم که بتونم اوبنتو تاچ رو روی گلکسی اس ۴ نصب کنم.
کسی بلده؟