انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر سیستم عامل پیش فرض از اوبونتو به 8  (دفعات بازدید: 3208 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohamad3928

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
چجوری میشه بعد از نصب اوبونتو سیستم عامل پیش فرض رو تغیر داد,مثلا من رو سیستمم 8داشتم بعدش اوبونتو رو نصب کردم و حالا اوبونتو پیش فرض شده ..... حالا چکار کنم که 8 دوباره پیش فرض بشه

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : تغییر سیستم عامل پیش فرض از اوبونتو به 8
« پاسخ #1 : 29 آبان 1392، 02:09 ب‌ظ »
این مقاله رو بخون بهت کمک میکنه ;)

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #2 : 30 آبان 1392، 12:09 ق‌ظ »
روش گفته شده در مقاله بالا درست هست یعنی باید مقدار default=0 رو تغییر بدین ولی ادرس فایلی که داده به طورکامل درست نیست چون فایل grub.cfg با اپدیت شدن grub از نو نوشته میشه و باعث میشه تا تنظیماتی که شما مستقیما خودتون تو اون فایل اعمال کردین پاک بشه برای همین بهتره در فایل etc/default/grub/ اون تنظیمات رو انجام بدین .

آفلاین zErOOn3

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • t7zEr0
« پاسخ #3 : 30 آبان 1392، 08:50 ق‌ظ »
چجوری میشه بعد از نصب اوبونتو سیستم عامل پیش فرض رو تغیر داد,مثلا من رو سیستمم 8داشتم بعدش اوبونتو رو نصب کردم و حالا اوبونتو پیش فرض شده ..... حالا چکار کنم که 8 دوباره پیش فرض بشه
سلام ...

1:
نرم افزار Grub Customizerــو نصب کنین ...

کار باهاشم خیلی راحته ... (فکنیم باید مراجعه کنین به تب دوم تو نرم افزار و OS پیش فرضـو انتخاب کنین : تب اول هم جواب میده)

آموزش نصب Grub Customizer 3.0
http://www.liberiangeek.net/wp-content/uploads/2012/09/grub_customizer_precise.png
2:
برای پیش فرض قرار دادن بوت لودر ویندوز به جای Grubـم می تونین تو همون لینوکس ـو نرم افزار Gparted (نصبش کنین اگه ندارین) روی پارتیشن ویندوز کلیک راست کرده ـو Manage Flag ـو ویندوزـو Boot بزارین ...

GoOoD GoOoD
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1392، 08:54 ق‌ظ توسط zErOOn3 »
انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز

http://weekee.ir/