انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات لینوکس  (دفعات بازدید: 1201 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ailzadeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مشکلات لینوکس
« : 01 آذر 1392، 02:08 ب‌ظ »
سلام.درویندوزنوارابزارپایین صحفه میشه بالای صحفه قراردادمیخواستم بدونم ایادرسیستم عامل لینوکس هم میشه این کارراانجام داد؟اگرکه میشه چجوری بایدانجام داد؟مرسی وتشکرازشما

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
پاسخ : مشکلات لینوکس
« پاسخ #1 : 01 آذر 1392، 03:04 ب‌ظ »
اگر منظورت unity هست که نمیشه ولی اگر از پوسته های دیگه استفاده میکنی ممکنه بشه انجام داد .

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #2 : 01 آذر 1392، 03:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام.درویندوزنوارابزارپایین صحفه میشه بالای صحفه قراردادمیخواستم بدونم ایادرسیستم عامل لینوکس هم میشه این کارراانجام داد؟اگرکه میشه چجوری بایدانجام داد؟مرسی وتشکرازشما
سلام.
لازم نیست برای پرسیدن دوتا سوال، دوتا نام کاربری جدا بسازی، مگر این که از شلغم‌زار اومده باشی!
اگر منظورت از لینوکس، اوبونتو و میزکار یونیتی هست که خیر. ولی این امکان تو میزکارهای دیگه مثل xfce و kubuntu وجود داره. یه نگاه به Xubuntu بنداز.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #3 : 01 آذر 1392، 03:55 ب‌ظ »
لازم نیست برای پرسیدن دوتا سوال، دوتا نام کاربری جدا بسازی، مگر این که از شلغم‌زار اومده باشی!
;D ;D ;D
فکر نمی کنم یونیتی رو بگه چون می گه ببریم بالا و مال یونیتی خودش بالا هست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ailzadeh
توی گنوم و kde و xfce و سینامون و ... می تونی جای نوار ابزار به قول شما رو عوض کنی،فقط توی یونیتی فکر نکنم این امکان باشه(شک دارم)
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
« پاسخ #4 : 01 آذر 1392، 04:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام.
اگر منظورت از لینوکس، اوبونتو و میزکار یونیتی هست که خیر. ولی این امکان تو میزکارهای دیگه مثل xfce و kubuntu وجود داره. یه نگاه به Xubuntu بنداز.

دقیقا ساسان، نظر منم همینه که ایشون احتمالا همون شلمزاری هستن!!! از دیروز این نوع پستا زیاد شده اینم یه نمونه:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,80462.msg673112.html#msg673112

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #5 : 01 آذر 1392، 05:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام.

دقیقا ساسان، نظر منم همینه که ایشون احتمالا همون شلمزاری هستن!!! از دیروز این نوع پستا زیاد شده اینم یه نمونه:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,80462.msg673112.html#msg673112
پست اسپمیه! ولی اینو بگم که من شلمزاری رو خوب می شناسم،شاید بهتر از هر کسی توی این انجمن، و می گم این اون نیست و فقط تمش رو داره :D
ناظرا هم یه لطف کنن این جور تاپیک ها رو حذف کنن،یکی دو روزه تصاعدی تعدادشون بالا می ره،بو می دن به قول دوستمون
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
« پاسخ #6 : 02 آذر 1392، 02:26 ب‌ظ »
داداش یعنی شماها نمی دونی که این شلمزای همون محمد رضا حقیری حتما مدیرا انجمن تازه فهمیدن اینم رفته یوز بازی

دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین delta7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #7 : 06 آذر 1392، 06:07 ب‌ظ »
سلام
روی لپ تاپم(dell n5110) اوبونتو 13.04 نصب کردم ولی مشکل گرما دارم فن سی پی یو همیشه کار میکنه
اگه راه حلی ارائه بدین ممنون میشم

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #8 : 07 آذر 1392، 07:00 ب‌ظ »
پرسش جدید= تاپیک جدید  :D