انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: NSA از لینوس خواست backdoor در لینوکس ایجاد کند ؟!  (دفعات بازدید: 1766 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
مدت طولانی بود که در این فکر بودم که امن ترین جا همین لینوکس است اما آنطوری که دارد پیش می رود انگار لینوکس قرار است سرنوشتی مثل Windows و mac پیدا کند ! شاید این موضوع محرک خوبی برای توسعه hurd باشد یا لینوکس-لیبره شود ! اگر هسته لینوکس به این بلا دچار شود دیگر تکلیف توزیع هایی مثل اوبونتو روشن است.
http://www.omgubuntu.co.uk/2013/11/nsa-ask-linus-torvalds-include-backdoors-linux-father-says-yes
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1392، 06:36 ق‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
قضیه خیلی پیشرفته‌تر از این حرف‌هاست و به هسته سیستم‌عامل محدود نمی‌شه. برای اطلاعات بیشتر می‌تونید اینجا رو بخونید: ‪لینک

آفلاین VAHIDN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • Kubuntu 16.04
    • پشتیبان فارسی انجمن ساز IPB
مدت طولانی بود که در این فکر بودم که امن ترین جا همین لینوکس است اما آنطوری که دارد پیش می رود انگار لینوکس قرار است سرنوشتی مثل Windows و mac پیدا کند ! شاید این موضوع محرک خوبی برای توسعه hurd باشد یا لینوکس-لیبره شود ! اگر هسته لینوکس به این بلا دچار شود دیگر تکلیف توزیع هایی مثل اوبونتو روشن است.
http://www.omgubuntu.co.uk/2013/11/nsa-ask-linus-torvalds-include-backdoors-linux-father-says-yes
من یک تحلیل کوتاه نوشتم توصیه می کنم که مطالعه کنید :
http://seoman.ir/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D8%AF/

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
منم با تحلیل  وحید جان موافقم ، یه سری چیزها رو تو فیلمها دیدیم فکر میکنیم همه جا هم همینطوریه ولی در کل اگر بر فرض محال هم لینوکس همچین کاری کنه استالمن بزرگ یه بوق و کرنایی راه میندازه که بیا و درسش کن تازه با همین شایعه ای که راه انداختن مطمئنن خیلی بازتاب بدی داره و اگر واقعا این کارو انجام بدن و بر فرض محال بازم انجام بشه عملا جنگ رسانه ای جدیدی تولید میشه  غیر از اینا چرا بخواد لینوکس رو هدف بگیره ؟ مک هم اند یوزرهاش بیشتره هم اینکه الان تیپ با کلاسی رو مک می چرخه میتونه رو اونا تمرکز کنه
یا شاید به قول دوستمون اقا وحید روی یکی از اپلیکیشن هایی که خیلی هم محبوب هست مثل توتم یا مثلا جی ادیت که تقریبا مورد استفادشم زیاده این کارو انجام بده
در هر صورت بعید می دونم که بخواد همچین حرکتی رو اونم لینوس جوری که همه هم بفهمن جواب بده ....
موفق باشید

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
پيام:دو مورد رو مد نظر داشته باش:
از كجا ميدونى رو مك اين كار رو نكردن؟
و اين كه تو سرور ها لينوكس حرف اول رو ميزنه

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
بحث اینجاس که کسایی که NSA دنبالشون هست کسایی هستن که نمی خوان راحت پیدا بشن و هکر ها تو لینوکس راحت تر می تونن قایم بشن چون سیستم عاملشون یه جاسوس نیست لذا منطقی است که این پیشنهاد به لینوس بشه ! از این می ترسم که فشار رو روی لینوس زیاد کنن و اون کاری که نباید بشه ، بشه ؟!  :'(

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
دوستان من توجه شدم قبلا این خبر بیان شده لذا شما را ارجاع می دهم به صفحه ی قبلی
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,80267.0.html