انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: در خواست راهنمایی برای استفاده از ضبط سامسونگ yepp br-1640 در لینوکس مینت  (دفعات بازدید: 1258 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
من یک ضبط صوت سامسونگ yepp br-1640 دارم که خیلی لازم دارم ازش استفاده کنم و چون به لینوکس مینت مهاجرت کردم این لینوکس اون را نمی شنانه و نمی تونم فایل های صوتی ام را به کامپیوتر منتقل کنم و اون ها رو از فرمت خاص ضبط به ام پی تری  تبدیل کنم
چی کار باید بکنم ؟
سی دی درایور ضبط را دارم که برای ویندور اکس پی بود!

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
راستش در مورد تبدیل به mp3 نمیدونم ولی برای اینکه وسیله شما شناخته بشه و بتونین اطلاعات رو منتقل کنین باید از اتصال mtp استفاده بشه، این اتصال هم باید با ابزارهایی شناخته بشه که به صورت پیشفرض در اوبونتو من نصب نبودن منم برای اتصال تبلت از لینک زیر استفاده کردم:
http://askubuntu.com/questions/207569/how-do-i-connect-a-nexus-7-to-transfer-files
برای بار اول بعد از وصل device به PC :

بعد از گرفتن اون ابزارها، از ابزار mtp-detect برای شناسایی device وصل شده استفاده میشه دو تا id بر میگردونه که مربوط به device ما هست بعد هم اینارو توی udev که مربوط به device management هست save میکنیم و udev رو restart میکنیم. حالا دیگه باقی کارا برای ساختن یک پوشه برای device و alias کردن دستورات mount و umount اِ device هست.

برای دفعات بعدی:

وقتی همه کارا انجام شد بعد از وصل کردن device خیلی راحت میتونیم با دستور alias شده mount اش کنیم و اطلاعات رو باهاش رد و بدل کنیم و در آخر هم umount .

در مورد تبدیل به mp3 هم شما ببینید تو سایت سامسونگ چیزی برای لینوکس هست یا نه اگر نبود با کمک wine این برنامه سامسونگ رو اجرا کنید. 
« آخرین ویرایش: 07 آذر 1392، 04:02 ب‌ظ توسط POo »
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم