انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم‌افزار معادل در اوبونتو برای برنامه‌نویسی  (دفعات بازدید: 3742 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین wirenab

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
  • من رایموند هستم
    • وایرناب
سلام دوستان من...
می خواستم بگم که من قبلا به مدت 20 روز با اوبونتو کار کردم فکر کنم 6 ماهه پیش بود و الان می خوام به اوبونتو مهاجرت کنم ولی مشکل اصلی اینه نرم افزارهای کاربردی برنامه نویسی نداره مانند:Adobe Dreamweaver CS6 و ویژال استودیو 2012 و غیره...
ولی من برنامه هایی برای برنامه نویسی نیاز دارم که در اوبونتو وجود نداره!
به من بگید من دارم برنامه نویسی یاد می گیرم و نیاز به این برنامه ها دارم اینها باید کجا پیدا کنم؟
باتشکر
رایموند :)
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1392، 10:52 ق‌ظ توسط wirenab »
وایرناب/ورود به دنیای وب
www.wirenab.ir

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : من تازه کارم لطفا حرفه ای ها بیان
« پاسخ #1 : 12 آذر 1392، 01:51 ق‌ظ »
برای وب که کلی نرم افزار رو ویرایشگر و IDE وجود داره که میتونی ازشون استغاده کنی.با یه جست و جو تو انجمن میتونی نرم افزار های معادل  Dreamweaver رو پیدا کنی ;)( کلی تاپیک فقط در این مورد هست که بار ها مطرح شده )

مثلا Aptana یا Eclipse PDT , ...

در مورد برنامه نویسی اگه واقعا اجبار هست که دات نت کار بشی میتونی همون ویندوز رو کنار اوبونتو نگه داری یا اگه نمیخوای میتونی با ماشین مجازی ویندوزی رو سیستمت VS رو داشته باشی که البته مورد دوم بستگی به قدرت سیستمت داره.

ولی اگه هدفت فقط برنامه نویسی هست و میخوای شروع کنی بهتره کراس پلتفرم کار کنی که محدود به ویندوز نشی.میتونی با زبان هایی مثل پایتون شروع کنی( شاید رو همون پایتون موندی ;D چون خیلی جذابه و قدرت خوبی داره  ;) ) و بعد بری مثلا سراغ ++c و جاوا :)

« آخرین ویرایش: 12 آذر 1392، 01:53 ق‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین wirenab

• Newbie
  • *
  • من رایموند هستم
    • وایرناب
« پاسخ #2 : 12 آذر 1392، 02:00 ق‌ظ »
برای وب که کلی نرم افزار رو ویرایشگر و IDE وجود داره که میتونی ازشون استغاده کنی.با یه جست و جو تو انجمن میتونی نرم افزار های معادل  Dreamweaver رو پیدا کنی ;)( کلی تاپیک فقط در این مورد هست که بار ها مطرح شده )

مثلا Aptana یا Eclipse PDT , ...

در مورد برنامه نویسی اگه واقعا اجبار هست که دات نت کار بشی میتونی همون ویندوز رو کنار اوبونتو نگه داری یا اگه نمیخوای میتونی با ماشین مجازی ویندوزی رو سیستمت VS رو داشته باشی که البته مورد دوم بستگی به قدرت سیستمت داره.

ولی اگه هدفت فقط برنامه نویسی هست و میخوای شروع کنی بهتره کراس پلتفرم کار کنی که محدود به ویندوز نشی.میتونی با زبان هایی مثل پایتون شروع کنی( شاید رو همون پایتون موندی ;D چون خیلی جذابه و قدرت خوبی داره  ;) ) و بعد بری مثلا سراغ ++c و جاوا :)

ای وای...من کلا از نرم افزارهای لینوکس اوبونتو سر در نمی یارم ولی می خوام توی اوبونتو کار و بی خیال ویندوز باشم و در ضمن نرم افزاری هستت بتوان نرم افزارهای ویندوز توی اوبونتو نصب کرد؟
وایرناب/ورود به دنیای وب
www.wirenab.ir

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #3 : 12 آذر 1392، 02:24 ق‌ظ »
بله هست.

wine ولی برای نرم افزار های پیچیده یا نصبش سخت میشه یا شاید نصب نشه.مثلا نمیشه ویژال استودیو رو نصب کنی :D

کلا واسه یه سری ابزار ها و نرم افزار های کوچک و برخی بازی ها نهایتش خوب هست ولی اگه نرم افزار خاصی بود که معادل لینوکسی براش وجود نداشت و احتیاج به ویندوز بود میتونی از یه ماشین مجازی ویندوزی تو اوبونتو استفاده کنید.(نرم افزاری مثل ویرچوال باکس برای این کار هست. ;) )

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #4 : 12 آذر 1392، 07:18 ق‌ظ »
اگه احساس میکنی ویندوز کارتو راه میندازه، چرا میخوای مهاجرت کنی به اوبونتو؟

آفلاین wirenab

• Newbie
  • *
  • من رایموند هستم
    • وایرناب
« پاسخ #5 : 12 آذر 1392، 10:19 ق‌ظ »
اگه احساس میکنی ویندوز کارتو راه میندازه، چرا میخوای مهاجرت کنی به اوبونتو؟

با سلام...شیندم اوبونتو برای برنامه نویسان خیلی خوب هستت و همچون نرم افزارهای کاربردی بیشتری در لینوکس داره منظور فروشگاه اینترنتی اوبونتو هستت...
ولی به خاطر متن بار بودن محل خوبی برای برنامه نویسان هستت.........
در ضمن نرم افزاری های مهادلی توی انجمن پیدا کردم بزار تحقیق کنم چطوریه و اگه خوب بود میرم سراغ لینوکس ولی فعلا دارم به ویندوز 8 کار می کنم..........
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1392، 10:29 ق‌ظ توسط wirenab »
وایرناب/ورود به دنیای وب
www.wirenab.ir

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یه توضیه: دنبال نرم‌افزار معادل x ویندوزی در اوبونتو نگرد. ببین قراره با x چه‌کاری انجام بدی و دنبال نرم‌افزاری باش که اون کار رو برات انجام بده. خیلی از کارها روش گنویی‌شون با روش ویندوزی فرق داره و بالطبع برنامه‌هایی که اون کار رو انجام می‌دن با رویکرد متفاوتی نسبت به نرم‌افزارهای ویندوزی که تا الآن دید اون کار رو انجام می‌دن. برای همین نباید انتظار داشته باشی که چون توی ویندوز بلدی مثلاً برنامه‌نویسی کنی، پس حتماً باید بلد باشی توی گنو هم این کار رو بکنی، این‌جا هم باید یه سری چیزها رو به همون صورتی که تو ویندوز از ابتدا یاد گرفتی، از ابتدا یاد بگیری، حتا شاید برات سخت‌تر هم باشه در ابتدا، چون باید عادت قبلی‌ات رو از بین ببری و به روش جدید (که مطمئن باش بهتر از روش قبلیه) خو بگیری! ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین wirenab

• Newbie
  • *
  • من رایموند هستم
    • وایرناب
یه توضیه: دنبال نرم‌افزار معادل x ویندوزی در اوبونتو نگرد. ببین قراره با x چه‌کاری انجام بدی و دنبال نرم‌افزاری باش که اون کار رو برات انجام بده. خیلی از کارها روش گنویی‌شون با روش ویندوزی فرق داره و بالطبع برنامه‌هایی که اون کار رو انجام می‌دن با رویکرد متفاوتی نسبت به نرم‌افزارهای ویندوزی که تا الآن دید اون کار رو انجام می‌دن. برای همین نباید انتظار داشته باشی که چون توی ویندوز بلدی مثلاً برنامه‌نویسی کنی، پس حتماً باید بلد باشی توی گنو هم این کار رو بکنی، این‌جا هم باید یه سری چیزها رو به همون صورتی که تو ویندوز از ابتدا یاد گرفتی، از ابتدا یاد بگیری، حتا شاید برات سخت‌تر هم باشه در ابتدا، چون باید عادت قبلی‌ات رو از بین ببری و به روش جدید (که مطمئن باش بهتر از روش قبلیه) خو بگیری! ;)

اینو که گفتی...
به نظرت ویندوز خوبه یا لینوکس اوبونتو؟
آیا لینوکس اوبونتو نیازهای برنامه نویسان با این نرم افزارهای معادلی برآورده می کند یا نه؟
وایرناب/ورود به دنیای وب
www.wirenab.ir

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی

اینو که گفتی...
آیا لینوکس اوبونتو نیازهای برنامه نویسان با این نرم افزارهای معادلی برآورده می کند یا نه؟
به نظرت چندتا پنجره بهتره یا یک بوفالو (؟) و یک پنگوئن (+ سمندر خوشمزه !! D: ) ؟؟
اگه تا حالا زبان خاصی رو برای غیر وب یاد نگرفتی ، من بهت پایتون یا C به همراه چارچوب Qt یا Kivy رو پیشنهاد می‌کنم که هم در همه‌ی سیستم‌عامل‌ها میشه استفاده‌شون کرد و هم برای Qt با C یک چیزی هست به اسم QtDesigner
البته من از پایتون + kivy استفاده می‌کنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اینو که گفتی...

اگ نظر من رو می‌خوای ویندزد اصلاً برای برنامه‌نویسی خوب نیست، یعنی جهنّمه برای یه برنامه‌نویس، چون هیچ اراده و قدرت تصمیمی داره در بسیاری از موارد. از اون‌طرف، همه‌ی توزیع‌های سیستم‌عامل گنو (از جمله اوبونتو)بهترین انتخاب برای برنامه‌نویسی هستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین iut.ali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام نرم افزارهای زیادی هست که با اونا مینونی توی لینوکس برنامه نویسی کنی البته اول باید ببینی که با چه زبونی میخوای کار کنی اگه C یا c++ کار میکنی Qt یا code block میتونه برات بهترین گزینه باشه که البته فقط Qt تو چارچوب .net کار میکنه ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام نرم افزارهای زیادی هست که با اونا مینونی توی لینوکس برنامه نویسی کنی البته اول باید ببینی که با چه زبونی میخوای کار کنی اگه C یا c++ کار میکنی Qt یا code block میتونه برات بهترین گزینه باشه که البته فقط Qt تو چارچوب .net کار میکنه ;)
جان؟ :o کیوت به این خوبی چه ربطی به اون دات‌نات داره آخه؟

آفلاین AlirezaShahryari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
  • هر خانه یک لینوکس...
سلام دوستان من...
می خواستم بگم که من قبلا به مدت 20 روز با اوبونتو کار کردم فکر کنم 6 ماهه پیش بود و الان می خوام به اوبونتو مهاجرت کنم ولی مشکل اصلی اینه نرم افزارهای کاربردی برنامه نویسی نداره مانند:Adobe Dreamweaver CS6 و ویژال استودیو 2012 و غیره...
ولی من برنامه هایی برای برنامه نویسی نیاز دارم که در اوبونتو وجود نداره!
به من بگید من دارم برنامه نویسی یاد می گیرم و نیاز به این برنامه ها دارم اینها باید کجا پیدا کنم؟
باتشکر
رایموند :)
جای Adobe DW  از Bluefish استفاده کن که خیلی خوبه
جای VS 2012 هم میتونی از Mono استفاده کنی