انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شما لینوکسی ها با این همه زیبای در سیستم عامل چرا در دومین نمایشگاه ملی رسانه  (دفعات بازدید: 2417 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
شما لینوکسی ها با این همه  زیبای در سیستم عامل چرا در دومین نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال  شرکت نکردید واقعا جای تاسف داره  میتونستید به چند صد نفر اشنایی بدید   و درکل چند هزار نفر لینوکسی میشدند یا با لینوکس وفلسفه اش اشنا میشدنند  من هر روز نما یشگاه بودم از زمان کار نما یشگا ه تا زمان بستن نمایشگاه  حتا یک غرفه  از لینوکس یا ابنتو ندیدم   مخصوص   سیستم عامل لینوکس رو میدیدم غرفه های نرم افزاری دارن  اما  یک غرفه مخصوص  ابنتو یا لینوکس ندیدم
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
نشده دیگه ...
انشالله در نمایشگاه‌های بعدی ...  ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین live

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
سلام دوست عزیز

بهتر بود قبل از نمایشگاه به دوستان UBUNTU و Linux با یه اطلاعیه ای یا همچین چیزی خبر میدادین  ::)

اما جای نگرانی نیست ؛ در نمایشگاه های دیگه جبران میشه  ;)
زندگی کوتاه است !!!!!!!!!!!!!
     اما همیشه برای رفتاری مودبانه وقت وجود دارد !!!

آفلاین mrmasoud

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
و این منم! و تو !

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
 شما لینوکسی ها با این همه زیبای در سیستم عامل چرا در دومین نمایشگاه ملی رسانه شرکت نکرددید  ای خدا من رفتم نمایشگاه یک عالمه نرم افزار خود وبیخود گرفتم خدا التماس فقط 3تا ویندوز گرفتم ویندو ز بلک 1500تومان ویندوز سریس پک3 شر کت دریا سافت 1500  ویندوز سرویس پک 3 مال 2008  اپدیت جولا ی همین سال  شرکت ام ار تی 1000تومان  بازی خروس دیوانه 2000 تومان  ویندوز کریستال2000تومان   از این خیلللللیییی میسوزم   4500تتتتتومانن  اموزش ویندوز ویستا خیلی چیزا گرفتم اما این ها به ذهن مونده............ شما میومدید ابنتو مجانی میدادید ما رو هم بیخیال میکردید دیگه عجبا با یه بروشور امو زشی + مهم اموزش کامل نصب مودم و + اموزش کامل نصب wine و فایل های مورد نیاز رو هم در سی دی میداد در همو ن سی دی نصب ابنتو یا راهنمای میکردیکه این فایل ها رو از کجا بگیریم در همون برشور راهنمایی میکردید   خدایا کمکمون کن تل در سال بعدی هم که شده با امکانات کم وغرفه کوچیک ومهقر شر کت کنیم   میگیم شر کت کنیم  بهتر از اینه که شر کت نکنیم  این رو به یاد مسولان سایت بنداز  خدا در خواب ببینیم در نامیشگاه یک غرفه بزرگ در بهترین جای نمایشگاه از نظر دید درباره ابنتو یا لینوکس هست و ما بریم لینوکس ابنتو  فدورا  زوزو  وسی دی های کمکی.  اموزشی  و مخازن این لینوکس ها به همراه بازی های خوب وپر طرفدار لینوکس در همه ژانر ها رو بگیریم با حد اکثر قیمت 5000تومن الاهی امین یا رب الا لمین  این کار ها برای ترویج فرهنگ لینوکس بهتره یا انتشار بولیز لینوکس  نه واقعا منصفا نه بگید  بعد رو سر در غرفه هم بزرگ بنویسد حق کپی مجاز هست  برای همه  من که خودم مبرفتم نمایشگا بگم متوسط 1000نفر در روز میا مدند  نمایشگاه  خطاب به هکر ها{شوخی} بابا جمع کنید همع این سایت های لینوکس فارسی اگه در سال بعدی در نمایشگاه شرکت نکردند من که خودم میام شخصن سایتون رو اتیش میزنم }خطاب به مدیر سایت{ حالا من که این حرفهای خودمانی رو زدم مبتدی هستم و تازه دارم در باره لینوکس یاد میگیرم  و الان دارن با وینموز کار میکنم زیاد جدی نگیرید شما که دوسال پیا پی شرکت نکردید پس امسال رو هم شرکت نمیکنید دارم امید میدم  اسلا بیخیال دو ساعت نشستم این حرف ها رو میزنم  یک لینوکسی میشناسید که ترفای خلیج بشینه و به من کمک کنه که بتونم لینوکس ابنتو  رو در کامپیوتر خودم راه بندازم منظور نصبش نیست بلکه کارای که لازم دارم رو در لینوکس بتونم انجلم بدم منظورم از خلیج خیابان خلیج فارس تهرانه روبروی بیمارستان فیاز بخش راستی بهتون بگم امروز ساعت 5 امتحان جغرافی دارم هیچ ی هم نخوندم بله الان هم ساعت1.40 دقیقه است باتشکر از کسی که حرف های این جانب رو میخونه مخصوصا مدیر کل سایت  اگه ایمیل من رو خواستید یا حرفی با هام داشتید اینهabolfazl.rahime@gmail.com  خوب یک خواهشی داشتم این دفعه غرفه رو در پایین بزنید و بزگ هم باشه بعد همه لینوکس ها رو تبلیغ کنید نه یک دونه شاید من از زوزو بدم بیاد وابنتو رو دوست داشته باشم  خلا صه غرفه جذاب و زی بای باشه میگم ایا منهم میتونم در غرفتون شرکت کنم
« آخرین ویرایش: 28 دی 1387، 10:56 ب‌ظ توسط abolfazl1.rahime »
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین navidhz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
    • Parslinux GNU/Linux
سلام دوست عزیز.

شما همه روز نمایشگاه بودید اما معلومه همه جای نمایشگاه نبودید ، اگر یکسری هم به طبقه ی دوم می رفتید و کمی می گشتید غرفه ی شرکت اسوه یاران امین را پیدا و تبلیغ پارس لینوکس را می دیدید.ما در نمایشگاه فروش هم داشتیم.

;D ;D ;D

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
به سبب شبیه بودن، دو موضوع با هم ترکیب شدند.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
 واقعا باید روی همچین فعالیتهایی بیشتر مانور داد...