انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آزمون انتخاب DNSعجیب(حل شد ولی جای صحبت بیشتر داره)  (دفعات بازدید: 6052 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
سلام.
داشتم توی سایت‌ها چرخی می‌زدم که به موضوع تغییر DNS و بهبود سرعت برخوردم. از اونجایی که از خط ADSL ی که دارم زیاد راضی نیستم(پارس آنلاین) و قطع و وصل زیاد داره گفتم شاید با عوض کردن DNS بهتر شه.
این نتیجه‌ی namebench هست:

من شنیده بودم که حداکثر ۱۰٪ تاثیر داره، ولی این زده ۹۳٪ !!!!

یعنی چی؟ 
ممکنه به خاطر نصب kerio باشه؟ چون چند روزیه که نصب کردم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم. گرچه تغییر سرعت محسوسی ندیدم و البته دانلود حجیم هم نداشتم.

از دوستان می‌خوام که من رو راهنمایی کنن و البته من بلد هم نیستم تا DNS رو عوض کنم. در این مورد هم اگه می‌شه راهنمایی کنید.
« آخرین ویرایش: 16 آذر 1392، 08:36 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
پاسخ : آزمون انتخاب DNSعجیب
« پاسخ #1 : 16 آذر 1392، 05:39 ب‌ظ »
دوستان من روی ویندوز یه تست دیگه گرفتم با 112% البته خودش nameserver رو 192.168.1.1 در نظر گرفته بود.(توی لوبونتو 127.0.1.1). ولی وقتی از توی مودم DNS رو گرفتم و دستی توی نرم‌‍افزار وارد کردم، به 90% رسید و البته دومین پیشنهادش همون 192.168.1.1 بود. وقتی DNSهای پیشنهادیش رو در مودم وارد کردم سرعت دانلود از 109 کمتر نمی‌شد. در صورتی که قبل از اینکار بین 85 تا 100 نوسان داشت.

نظر شما در مورد اینکار چیه؟

خوبه یا معایبی هم در بر داره که بعداً گریبانگیر من رو بگیره.  ???

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #2 : 16 آذر 1392، 07:26 ب‌ظ »
192.168.1.1  همون مودم شما هست .
دی ان اس بستگی به کاری که میکنید داره . برای بازی که باید گرد کشورهای همسایه رو هم حتی خط بکشید ( با گارنا میتونید با ایرانیا بازی کنید به آسونی ) . جز این همین دو تا خوبه زیاد حساس نباشید :
4.2.2.4
8.8.8.8
اون دی ان اس 188.34.0.4 درون ایران هست  . بد نیست . البته که خوراک بچه های کارگروه فیلیه

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #3 : 16 آذر 1392، 08:01 ب‌ظ »
دوستان اگر واقعا DNS اینقدر تأثیر داره بی زحمت چندتا DNS کار درست بزارید تا بقیه هم استفاده کنند.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 16 آذر 1392، 08:12 ب‌ظ »
با سرعت اینترنت ایران، تغییر DNS خیلی تغییری ایجاد نمی‌کنه. من عموما از همون دو DNSای استفاده می‌کنم که doomhammer65ir نام برد.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #5 : 16 آذر 1392، 08:13 ب‌ظ »
http://www.shiaupload.ir/images/92316534906841986159.png

یه نکته هم بگم که شما اگه دی ان اس تون رو روی گوگل ست نکنید بهتره و اگه از دی ان اس های پولی استفاده کنید هم سرعتش خیلی توپه و هم اینکه از شر فندق شکن و یخ شکن راحت میشین
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 16 آذر 1392، 08:21 ب‌ظ »
یه نکته هم بگم که شما اگه دی ان اس تون رو روی گوگل ست نکنید بهتره
دوباره حرف‌های عجیب‌غریب :) چرا؟

اگه از دی ان اس های پولی استفاده کنید هم سرعتش خیلی توپه و هم اینکه از شر فندق شکن و یخ شکن راحت میشین
DNS اگر محلی نباشه، سرعت کمتری خواهد داشت و هیچ تاثیری هم روی سایت‌های بسته شده نمی‌ذاره!

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #7 : 16 آذر 1392، 08:30 ب‌ظ »

اگه از دی ان اس های پولی استفاده کنید هم سرعتش خیلی توپه و هم اینکه از شر فندق شکن و یخ شکن راحت میشین
DNS اگر محلی نباشه، سرعت کمتری خواهد داشت و هیچ تاثیری هم روی سایت‌های بسته شده نمی‌ذاره!

شما شاید منظورم رو نفهمیده باشید ولی حملات فیشینگ رو مطالعه کنید چون توش شنود روی دی ان اس اومده

نکته دوم : به شما یک گیت وی میدن و ایپی و دی ان اس که باید اینارو تو مودمتون ست کنید
بعد شما کلا از اون کشور ایپی میگیرید توی ایران تست نکردم ولی توی سرورمجازی وفتی تو سایت های ایپی میرفتم واقعا کشورم تغییر میکرد

بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 آذر 1392، 08:34 ب‌ظ »
من خیلی اطلاعاتم کم بود و با اینکه قبلا اسمش رو شنیده بودم یه جورایی همین امروز باهاش آشنا شدم.

در همین عصر تا حالا اگه از DNS خود پارس آنلاین استفاده کرده بودم هم سرعت افت می‌کرد هم احتمال زیاد یکی دو بار قطع می‌شد.

ولی هم سرعت دانلود و آپلود خیل خوب و پایدار شد و هم اصلاً قطعی نداشتم.

خوشحال می شم که بیشتر یاد بگیرم.
« آخرین ویرایش: 16 آذر 1392، 08:36 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
هنگام وب‌گردی، ثانیه‌ها اهمیت دارند. اگر تمایل دارید، سرعت وب‌گردی خود را کمی بیشتر کنید می‌توانید سرور DNS خود را تغییر دهید. در این مقاله با DNS و تأثیرات آن بر روی وب‌گردی آشنا خواهیم شد.
منبع: zoomit

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #10 : 16 آذر 1392، 09:02 ب‌ظ »

مگه همین طوریش گوگل کم ازمون می دونه که تازه بیایم لیست سایت هایی رو هم که می بینیم بش بدیم؟ اینجوری خیلی پرو میشه دیگه!
توی prism-break.org دو تا سرویس dns هست. من هر دوشون رو امتحان کردن. خوبن. یکیشون هم dns امنه که اگه حال داشته باشین راش بندازین خیلی بهتره.
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
شما شاید منظورم رو نفهمیده باشید ولی حملات فیشینگ رو مطالعه کنید چون توش شنود روی دی ان اس اومده
پس به نظر میاد مقالات رو خوب متوجه نشدید، دوباره اون‌ها رو بخونید :)

نکته دوم : به شما یک گیت وی میدن و ایپی و دی ان اس که باید اینارو تو مودمتون ست کنید
بعد شما کلا از اون کشور ایپی میگیرید توی ایران تست نکردم ولی توی سرورمجازی وفتی تو سایت های ایپی میرفتم واقعا کشورم تغییر میکرد
خب پیشنهاد می‌کنم در مورد نحوه کار DNS مطالعه کنید. کشور هر IP هم مشخصه و عوض کردن DNS هم باعث عوض شدن IP شما نمی‌شه.

مگه همین طوریش گوگل کم ازمون می دونه که تازه بیایم لیست سایت هایی رو هم که می بینیم بش بدیم؟
در صورتی که از جستجوگر گوگل و ایمیل گوگل استفاده نمی‌کنید، حرف کاملا مورد قبولی هستش :) در اون صورت از OpenDNS استفاده کنید:
208.67.222.222
208.67.222.220

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
dns ان چنان تاثیری برای کاربر خونگی نداره . اصلا شاید احساسش نکینن . طی یک روز یک بار که google رو باز کنینی تا مدت زیادی ادرس گوگل تو سیستمتون cache میشه و دیگه برای باز کردن گوگل به dns احتیاج ندارین همین اتفاق برای سایتای دیگم میفته . حالا اگر فرض کنیم شما در روز به 250 سایت مختلف هم که سر بزنین در کل 250 بار میخاین از یک dns استفاده کنین که این 250 بار در طی کل روز پخش میشه . پس چیز خاصی احساس نمیشه . بیشتر برای سرور هایی که روشون سرویس هایی نصب هست که با ادرس سایتا خیلی سرور کار دارن تاثیرش احساس میشه مثلا یک پروکسی سرور که شاید در روز با بیشتر از چند ده هزار ادرس سرو کار داشته باشه .
البته در بعضی موارد ممکنه برای یک کاربر خونگی بازم تاثیر گذار باشه مثلا شما تو iptables بر اساس ادرس دامنه رول نوشتین . خوب این جا iptables باید دامنه رو resolve بکنه که یک dns خوب سرعت کار firewall رو میبره بالا .

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
dns ان چنان تاثیری برای کاربر خونگی نداره . اصلا شاید احساسش نکینن . طی یک روز یک بار که google رو باز کنینی تا مدت زیادی ادرس گوگل تو سیستمتون cache میشه و دیگه برای باز کردن گوگل به dns احتیاج ندارین همین اتفاق برای سایتای دیگم میفته . حالا اگر فرض کنیم شما در روز به 250 سایت مختلف هم که سر بزنین در کل 250 بار میخاین از یک dns استفاده کنین که این 250 بار در طی کل روز پخش میشه . پس چیز خاصی احساس نمیشه . بیشتر برای سرور هایی که روشون سرویس هایی نصب هست که با ادرس سایتا خیلی سرور کار دارن تاثیرش احساس میشه مثلا یک پروکسی سرور که شاید در روز با بیشتر از چند ده هزار ادرس سرو کار داشته باشه .
البته در بعضی موارد ممکنه برای یک کاربر خونگی بازم تاثیر گذار باشه مثلا شما تو iptables بر اساس ادرس دامنه رول نوشتین . خوب این جا iptables باید دامنه رو resolve بکنه که یک dns خوب سرعت کار firewall رو میبره بالا .

جناب این بند آخر رو که اصلاً نفهمیدم. ولی گزینه‌هایی مثل کیفیت رو مدنظرتون قرار دادین؟ من در بالاتر گفتم که نه تنها اندازه و پایداری سرعت دانلود، بلکه پایداری خود ارتباط خیلی بهتر شده. گرچه ممکنه یک وظیفه خیلی ساده باشه ولی درست انجام ندادنش به چشم می‌آد.

من شخصاً این تجربه رو داشتم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
جناب این بند آخر رو که اصلاً نفهمیدم. ولی گزینه‌هایی مثل کیفیت رو مدنظرتون قرار دادین؟ من در بالاتر گفتم که نه تنها اندازه و پایداری سرعت دانلود، بلکه پایداری خود ارتباط خیلی بهتر شده. گرچه ممکنه یک وظیفه خیلی ساده باشه ولی درست انجام ندادنش به چشم می‌آد.
DNS هیچ تاثیری در پایداری و سرعت دانلود بعد از انجام ارتباط نداره.
تنها تفاوت برای شروع وصل شدن به یک سایت جدید حس می‌شه و همچنین در مورد سایت‌های خاصی که از AJAX برای وصل شدن به چندین سایت مختلف استفاده می‌کنند.

به علت سرعت پایین ارتباط توی ایران، احتمالا همون تفاوت ابتدای وصل شدن هم حس نخواهید کرد.