انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آزمون انتخاب DNSعجیب(حل شد ولی جای صحبت بیشتر داره)  (دفعات بازدید: 6055 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
از این کتاب صفحه 39 رو مطالع کنین (DNS Operations) خودتون متوجه می شین :
http://ubuntuone.com/4MIHLliy0Zk83iKBGdntlf

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
حق با شماست من دی ان اس رو با گیت وی اشتباه گرفته بودم
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
dns ان چنان تاثیری برای کاربر خونگی نداره . اصلا شاید احساسش نکینن . طی یک روز یک بار که google رو باز کنینی تا مدت زیادی ادرس گوگل تو سیستمتون cache میشه و دیگه برای باز کردن گوگل به dns احتیاج ندارین همین اتفاق برای سایتای دیگم میفته . حالا اگر فرض کنیم شما در روز به 250 سایت مختلف هم که سر بزنین در کل 250 بار میخاین از یک dns استفاده کنین که این 250 بار در طی کل روز پخش میشه . پس چیز خاصی احساس نمیشه . بیشتر برای سرور هایی که روشون سرویس هایی نصب هست که با ادرس سایتا خیلی سرور کار دارن تاثیرش احساس میشه مثلا یک پروکسی سرور که شاید در روز با بیشتر از چند ده هزار ادرس سرو کار داشته باشه .
البته در بعضی موارد ممکنه برای یک کاربر خونگی بازم تاثیر گذار باشه مثلا شما تو iptables بر اساس ادرس دامنه رول نوشتین . خوب این جا iptables باید دامنه رو resolve بکنه که یک dns خوب سرعت کار firewall رو میبره بالا .

معمولا آدرسهای ip مدت زیادی کش نمی شن. مرورگر که فقط چند دقیقه نگهشون می داره. مگه این که سرویس خاصی رو راه انداخته باشین. در ضمن به TTLش هم بستگی داره که اون هم اکثرا چند دقیقه بیشتر نیست.
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
ممکنه به خاطر نصب kerio باشه؟ چون چند روزیه که نصب کردم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم
با نصبش خود به خود وصل میشه و با هر راه اندازی مجدد بارگزاری میشه، یعنی سرویس کریو همیشه در حال اجراست پس دلیل کمی سرعتت همینه چون خود منم پارس آنلاین دارم و جز شبا حدود ساعت ۱۲ به بعد راضیم، اگر نیاز نداری پاکش کن و اگه نیاز داری می تونی اگر خواستی با دو دستور زیر به ترتیب قطع و وصلش کنی:
sudo service kerio-kvc stop
sudo service kerio-kvc start

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
 من دوتا تست دوم رو روی ویندوز و بدون این kerio گرفتم. اینایی که گفتین رو هم می‌دونم و از حالت اجرای اولیه درش آوردم.

لازم دارم که نصب کردم، ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم. وقتی استارت می کنم با استارت نکردنش فرقی نداره.

اون صفحه از اون کتاب دوستمون رو هم خوندم. والبته خیلی تخصصی بود. ولی بازم به نظر می‌آد یه DNS سرور بد که قابلیت دادن همین سرویس‌ها رو به تعداد درخواست‌هاش نداره موجب کندی سرعت می‌شه (این جور که مشخصه تا این سرور کارت رو راه نندازه به ادامه‌ی کار نمی‌رسی).

در هر صورت من بعد از این کار به نتیجه‌ی خوبی رسیدم.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
dns ان چنان تاثیری برای کاربر خونگی نداره . اصلا شاید احساسش نکینن . طی یک روز یک بار که google رو باز کنینی تا مدت زیادی ادرس گوگل تو سیستمتون cache میشه و دیگه برای باز کردن گوگل به dns احتیاج ندارین همین اتفاق برای سایتای دیگم میفته . حالا اگر فرض کنیم شما در روز به 250 سایت مختلف هم که سر بزنین در کل 250 بار میخاین از یک dns استفاده کنین که این 250 بار در طی کل روز پخش میشه . پس چیز خاصی احساس نمیشه . بیشتر برای سرور هایی که روشون سرویس هایی نصب هست که با ادرس سایتا خیلی سرور کار دارن تاثیرش احساس میشه مثلا یک پروکسی سرور که شاید در روز با بیشتر از چند ده هزار ادرس سرو کار داشته باشه .
البته در بعضی موارد ممکنه برای یک کاربر خونگی بازم تاثیر گذار باشه مثلا شما تو iptables بر اساس ادرس دامنه رول نوشتین . خوب این جا iptables باید دامنه رو resolve بکنه که یک dns خوب سرعت کار firewall رو میبره بالا .

معمولا آدرسهای ip مدت زیادی کش نمی شن. مرورگر که فقط چند دقیقه نگهشون می داره. مگه این که سرویس خاصی رو راه انداخته باشین. در ضمن به TTLش هم بستگی داره که اون هم اکثرا چند دقیقه بیشتر نیست.

شما درست می گین . طبق لینک زیر تو فایرفاکس برای 60 ثانیه و 20 تا رو کش میکنه ولی من خودم تاحالا زمان بیشتری شو رو فایرفاکس برای پیش امده شاید تغییر کرده از نسخه به نسخه .

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
البته تنها مرورگر نیست که DNS رو Cache می‌کنه، بلکه سیستم‌عامل و DNSهای محلی هم اینکار رو انجام میدن.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
البته تنها مرورگر نیست که DNS رو Cache می‌کنه، بلکه سیستم‌عامل و DNSهای محلی هم اینکار رو انجام میدن.
تا جایی که من جستو جو کردم نوشته بودن که تو لینوکس خودش پیش فرض query ها رو کش نمی کنه که برای این که کش بکنه nscd رو میشه نصب کرد که اونم تازه پیش فرض خودش کش نمیکنه وباید کانفیگ بشه . البته شاید network manager عمل کش رو خودش انجام بده

آفلاین mehrzadmo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
همونطور که دوستان هم اشاره کردند DNS هیچ تاثیری برای کاربر نهایی نداره !
بهتره DNS رو از ISP خودتون بگیرید ! چون معمولا دارند تقاضا ها رو کش می کنند و بهترین سرعت رو در همین حالت دارید !
بعد از اون بهترین DNS مال مخابرات استان یا ISDP های معتبره ! -مخابرات هم یه مقدار بعضی وقتها ممکنه به درد بخوره !  ::)-
بعضی از DNS های معروف مثل 4.2.2.4 , 8.8.8.8 با بعضی از سایت های داخلی مشکل دارند !
بعد جالبه بدونید حتی گیت وی هم بعضا تقاضا های 4.2.2.4 -یا سایر DNS سرور های معروف - به سرور ارسال نمیشه و DST nat می کنند ! - چون تقاضا به آدرس ها خیلی زیاده و اگر یک درصد ترافیک سراسری رو هم شامل بشه حجم خیلی زیادیه ! -

خلاصه روی این مبحث خیلی حساس نشید ! فقط اگر دیدید بعضا سایت ها - فیلتر نشده ها - با فیلتر شکن باز میشند ولی بدون اون خیر یا با ISP تون مشورت کنید یا برای مدتی از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 استفاده کنید !