انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نسخه پایدار گوگل کروم ۳۱ منتشر شد + لینک‌های دانلود نسخه لینوکسی  (دفعات بازدید: 1644 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
نقل از مرکز گنو/لینوکس سی‌تو:
گوگل کروم یک مرورگر وب رایگان است که توسط شرکت گوگل بر پایه‌ی پروژه‌ی کرومیوم عرضه شد. گوگل کروم مرورگری امن، سریع و بسیار پایدار است که از زبان‌های بسیاری مانند فارسی پشتیبانی می‌کند.
نسخه  ۳۱.۰.۱۶۵۰.۶۳  (پایدار) این مرورگر منتشر شد.
از متن رسمی انتشار: " این به روز رسانی شامل ۱۵ اصلاح امنیتی است. در ادامه ما اصلاحات انجام شده توسط مشرکت‌کنندگان خارجی یا موارد جالب را برجسته کرده‌ایم."

نکات برجسته به روز رسانی‌های امنیتی گوگل کروم ۳۱:

• سرریز بافر در V8؛ این مشکل در V8 در نسخه ۳.۲۲.۲۴.۷ حل شده بود؛
  • Use-after-free در ویرایش؛

متن کامل انتشار را برای توضیحات بیشتر بخوانید.

همچنین به دلیل تحریم بودن ایران، نسخه‌های Linux و Mac این مرورگر محبوب در آینه‌های دانلود سی‌تو قرار داده شده‌اند.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
از مرکز نرم افزاری هم می تونید نصب کنید. مدت هاست که نصب کردم و دارم استفاده می کنم و تا حالا که بدون مشکل آپدیت هم شده.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
از مرکز نرم افزاری هم می تونید نصب کنید. مدت هاست که نصب کردم و دارم استفاده می کنم و تا حالا که بدون مشکل آپدیت هم شده.
منظورت کرومیومه؟

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی

همان‌طور که دوست‌مان در بالا اشاره نمود چیزی که شما نصب کردید کرومیوم هست نه کروم.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
آقای توکلی،
تشکر می‌کنم که نسخه‌های لینوکسی را در آینهٔ سیتو قرار می‌دهید...واقعاً کار مفیدی است...

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
اوکی پس این طور. می دیدم که آیکون ویندوزیش با این فرق داره پس نگو من یک چیز دیگه نصب کرده بودم. ولی Fake نزدیک به اصلی بود طوریکه تفاوتی بین کروم در ویندوز و کرومیوم در لینوکس احساس نکرده بودم.
این کروم رو به جای کرومیوم نصب کردم اما چرا بی اجازه خودش رو به برنامه Startup Applications اضافه کرده! یک مرورگر برای چی باید در استارتاپ باشه؟