انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اگه من حضوری بخوان لینوکس ابنتو و دیسک هما ابنتو8.10.1 و دیسک تکمیلی فدورا 10  (دفعات بازدید: 2305 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
اگه من حضوری بخوام لینوکس ابنتو و دیسک هما  ابنتو8.10.1  و دیسک تکمیلی فدورا 10 رو در تهران بگیرم کجا باید برم .....مجانيها    اگه بخوام از سایت ابنتو سفارش بدم خیابانمون خلیج فارس هست حالا من بنویسم پرشین گلف یا به فینگلیش بنویسم خلیج فارس من تو اینجاش گیر کردم  البته به اون اقا یا خانوم که گفته بودن یه سری هم به لاگ تهران بزنی به دست میاری همش اکیعه چرا چون من به سعید زبردست چند تا میل زدم و بهش هم گفتم  اما جواب ایمیلامو اینجوری داد شما به اینترنت متصلید ](*,) ??? >:( واقعیت داره به خاطر همین دیگه از کسی توقع کمک ندارم کمک ه  کمک یه ضرب امثله ادم باید به کسی رو بیاره که شرمسار نشه  در ضمن یادم رفت بگم که من ابنتو رو دانلود کردم اما هیچی خراب بگذریم فدورا 10 رو هم دانلود کردم برای کامپیوتر های معمولی حالا من واقعا میخوام هر کی که فدورا نداره بهم بگه خودم میارم دم خونشون رفتم تولاگ تهران هر کاری کردم که ورود بشم نشود یوزر رو میدادم پسوردم میدادم بعد ورورد رو میزدم میگفت یک پیغام ارسال شد حذف شود به خاطر همین هم دست کشیدم حالا من که میخواستم کمک کنم میگم با حداکثر قیمت اگه اون ور تهران باشه کسی که سی دی میخواد رو بهش 500تومن میدم ام کسی که نزدیکمون باشه250الا300تومن بهش میدم و البته هر موقعه که تونستم امروز یا فردا به کس که سی دی میخواد میدم منظورم اینه که من به هر کی که بتونم کمک میکنم از کسی هم توقع کمک ندارم اینه سعید زبردست
« آخرین ویرایش: 27 دی 1387، 12:25 ب‌ظ توسط abolfazl1.rahime »
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
به نام خدا
سلام
شما بهتره بری تو سایت ubuntu.com  اول ثبت نام کنی بعد سفارش بدی برات میارن در خونه(البته فقط اوبونتو). (برا من فرستادند)
بعد اگه جایی اونارو مجانی گرفتی به ما هم بگو
البته با اون هیکلی (پسر خاله آرنولد)که شما دارید غلط میکنه کسی بهتون مجانی نده
« آخرین ویرایش: 26 دی 1387، 02:42 ب‌ظ توسط netsaba »

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
Edubuntu و Kubuntu هم رایگان میفرستن

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
Edubuntu و Kubuntu هم رایگان میفرستن

ادوبونتو رو دیگه نمی فرستن.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
یه سر به لاگ  تهران بزنی گیر می‌آری احتمالا، دوستانی هم هستن که میتونن بتون بدن که باید باشون تماس بگیری:
http://wiki.ubuntu-ir.org/ShareUbuntuMedia

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
اگه من حضوری بخوام لینوکس ابنتو و دیسک هما  ابنتو8.10.1  و دیسک تکمیلی فدورا 10 رو در تهران بگیرم کجا باید برم .....مجانيها    اگه بخوام از سایت ابنتو سفارش بدم خیابانمون خلیج فارس هست حالا من بنویسم پرشین گلف یا به فینگلیش بنویسم خلیج فارس من تو اینجاش گیر کردم  البته به اون اقا یا خانوم که گفته بودن یه سری هم به لاگ تهران بزنی به دست میاری همش اکیعه چرا چون من به سعید زبردست چند تا میل زدم و بهش هم گفتم  اما جواب ایمیلامو اینجوری داد شما به اینترنت متصلید ](*,) ??? >:( واقعیت داره به خاطر همین دیگه از کسی توقع کمک ندارم کمک ه  کمک یه ضرب امثله ادم باید به کسی رو بیاره که شرمسار نشه  در ضمن یادم رفت بگم که من ابنتو رو دانلود کردم اما هیچی خراب بگذریم فدورا 10 رو هم دانلود کردم برای کامپیوتر های معمولی حالا من واقعا میخوام هر کی که فدورا نداره بهم بگه خودم میارم دم خونشون رفتم تولاگ تهران هر کاری کردم که ورود بشم نشود یوزر رو میدادم پسوردم میدادم بعد ورورد رو میزدم میگفت یک پیغام ارسال شد حذف شود به خاطر همین هم دست کشیدم حالا من که میخواستم کمک کنم میگم با حداکثر قیمت اگه اون ور تهران باشه کسی که سی دی میخواد رو بهش 500تومن میدم ام کسی که نزدیکمون باشه250الا300تومن بهش میدم و البته هر موقعه که تونستم امروز یا فردا به کس که سی دی میخواد میدم منظورم اینه که من به هر کی که بتونم کمک میکنم از کسی هم توقع کمک ندارم اینه سعید زبردست
والا اگه منظورتون از سعید زبردست منم، من که اصلا متوجه نشدم جریان چیه و من چی گفتم یا کی به کیه!
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران