انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: [پایتون]-تفاوت ماژول با کلاس و زمان استفاده از هر کدام (حل شد)  (دفعات بازدید: 3528 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
آیا ماژول همون کار کلاس رو نمی کنه؟ مگه کارش مثل کلاس قابلیت استفاده مججد از کد و ... نیست؟ با این حساب چه زمانی باید از هر کدوم استفاده کنیم؟
« آخرین ویرایش: 21 آذر 1392، 07:30 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین amin-asa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
آیا ماژول همون کار کلاس رو نمی کنه؟ مگه کارش مثل کلاس قابلیت استفاده مججد از کد و ... نیست؟ با این حساب چه زمانی باید از هر کدوم استفاده کنیم؟

سالار جان استاد مایی ولی اینو من بگم خدمتت.

ما یکسری تابع - متغییر (مثلا PI) و کلاس ها رو تعریف میکنیم. درست. حالا اینها رو کجا ذخیره کنیم معلومه توی ماژول. هر وقت لازم شد هم اون ماژول رو import میکنیم و از اشیایی که درون اون تعریف شدن استفاده میکنیم. :)

با این تعریف دیگه فکر نکنم شبیه هم باشن شاید هم باشن :P
* زندگی خالی نیست *
* مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست *
* آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد *

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم

سالار جان استاد مایی ولی اینو من بگم خدمتت.

ما یکسری تابع - متغییر (مثلا PI) و کلاس ها رو تعریف میکنیم. درست. حالا اینها رو کجا ذخیره کنیم معلومه توی ماژول. هر وقت لازم شد هم اون ماژول رو import میکنیم و از اشیایی که درون اون تعریف شدن استفاده میکنیم. :)

با این تعریف دیگه فکر نکنم شبیه هم باشن شاید هم باشن :P
استاد و شاگرد نداریم :) دست بالای دست زیاده. یه روز ما مشکل داریم یه روز شما، مهم اینه که به هم کمک کنیم :)
یعنی ماژول دربرگیرنده ی کلاسه؟ من تازه پایتون رو شروع کردم و تنها چیزی که در موردش تاحالا خوندم اینه که می تونیم از توابع و جملات یک ماژول استفاده کنیم و ما دقیقا هم این کار رو با کلاس ها می کنیم. یکم بیشتر توضیح می دی؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
استاد و شاگرد نداریم :) دست بالای دست زیاده. یه روز ما مشکل داریم یه روز شما، مهم اینه که به هم کمک کنیم :)
یعنی ماژول دربرگیرنده ی کلاسه؟ من تازه پایتون رو شروع کردم و تنها چیزی که در موردش تاحالا خوندم اینه که می تونیم از توابع و جملات یک ماژول استفاده کنیم و ما دقیقا هم این کار رو با کلاس ها می کنیم. یکم بیشتر توضیح می دی؟
ماژول معادل کتابخانه در C++ است، یعنی یک فایله که شامل یک سری کده (می‌تونه کلاس باشه و یا تابع و یا ترکیبی از این دو). اونوقت شما در یک برنامه این ماژول رو فراخوانی می‌کنید (با دستور import که معادل #include  در C++ است).

آفلاین amin-asa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
نقل‌قول

فرضا کلاسی بنام Draw داریم حالا این کلاس رو یا ما نوشتیم یا یکی دیگه. نمیتونیم هر دفعه که این کلاس رو لازم داشتیم کدش رو توی برنامه کپی کنیم. پس چکار میکنیم؟ نویسنده کلاس رو توی یه فایل قرار میده و مثلا اسمش رو میذاره paint که میشه ماژول paint.

برنامه نویس این ماژول paint رو import میکنه و حالا میشه از این کلاس که نامش Draw بود تو کدی که داره مینویسه استفاده کرد. :)
* زندگی خالی نیست *
* مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست *
* آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد *