انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: PAP authentication failed  (دفعات بازدید: 4042 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
PAP authentication failed
« : 26 دی 1387، 11:43 ب‌ظ »
دوستان سلام

من چند وقتي است كه وقتي مي خوام به اينترنت وصل بشم و plog مي گيريم پيغام pap authentication failed بهم مي ده. مطمئن هستم يوزر و پسوردم را درست زدم. مودمم زيمنس است و تا حالا 100 باز با دستور pppoeconf دوبازه كانكشن ساختم ولي بعضي مواقع كانكت مي شم ولي در بيشتر مواقع نمي دونم چه بلائي سرش مياد ](*,). از ubuntu 8.04 هم استفاده مي كنم. از شاتل هم سرويس مي گيرم. مي شه يه نفر منو راهنمائي كنه. ثواب داره. مي دونم خيلي از بروبچ اين مشكل را دارند. آخه قبل از اينكه بيام و عنوان باز كنم يه جستجوي حسابي تو چند تا فروم و انجمن و سايت و... كردم ولي جواب درست و حسابي نديدم.
ممنون

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: PAP authentication failed
« پاسخ #1 : 27 دی 1387، 12:34 ق‌ظ »
دوست عزیز مودم شما LAN داره؟

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 27 دی 1387، 11:02 ق‌ظ »
سلامNarbeH عزيز
بله لن داره قبلا هم كانكت مي شدم ولي نمي دونم چرا بيشتر اوقات كانكت نمي شه و اين پيغام را مي ده. البته با ويندوز هيچ مشكلي ندارم ولي در اوبنتو اين مشكل را دارم

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #3 : 27 دی 1387، 01:14 ب‌ظ »
سلامNarbeH عزيز
بله لن داره قبلا هم كانكت مي شدم ولي نمي دونم چرا بيشتر اوقات كانكت نمي شه و اين پيغام را مي ده. البته با ويندوز هيچ مشكلي ندارم ولي در اوبنتو اين مشكل را دارم

ببینید. وقتی مودم شما پورت LAN داره شما میتونید از طریق Panel مودمتون (زیمنس فکر کنم 192.168.254.254 است) مشخصاتتونو که در pppoeconf میزنید و اونجا وارد کنید. یعنی شما مودم رو روی PPPoE/PPPoA قرار دهید. که دیگه توی لینوکس و هم ویندوز و هم سی دی های لایو بدون ساختن Connection به اینترنت متصل باشید.
برای وارد شدن به Panel در FireFox بزنید 192.168.254.254
اگه این نبود حتما و حتما روی جعبه ی مودم یا دفترچه ی راهنما نوشته.  ;)

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 28 دی 1387، 01:23 ق‌ظ »
سلام دوست عزيز

آدرس مودمم
198.168.1.1/doc/index.htm است اين را زدم و صفحه page error مياد ولي در ويندوز درست كار مي كنه

گزينه هاش هم اينهاست

Configuration
WAN
LAN
PPP
NAT
Virtual Server
Bridge Filtering
DNS
Save Settings / Reboot

Admin Privilege
WAN Status
ATM Status
ADSL Configuration
Route Table
Learned MAC Table
RIP Configuration
Misc Configuration
TCP Status
Reset to Factory Default

Firewall

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #5 : 28 دی 1387، 01:54 ق‌ظ »
توی اوبونتو می‌تونی 198.168.1.1 رو پینگ کنی ؟

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 28 دی 1387، 10:49 ق‌ظ »
سلام دوستان

دوستان عزیز فعلا مشکلم حل شد ولی بعد دوباره چطور بشه نمی دونم. به اینصورت هم حل شد رفتم داخل network setting و روی point to point connection و بروبرتی properties گرفتم بعد در تب جنرال نوع کانکشنم را pppoE گذاشتم و یوزر و بسوردم هم زدم ودر تب مودم ethernet interface هم eth0 گداشتم در تب option هم همه موارد را تیک گذاشتم. حالا مشکل چه بود را نمی دونم این کارها را کردم و جواب گرفتم.
دوستان از توجهتون خیلی ممنون هستم. این مراحل را براتون گذاشتم که وقت شما هم بیهوده نرفته باشه و یه چیزی یاد گرفته باشید.

موفق باشید

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #7 : 28 دی 1387، 06:35 ب‌ظ »
سلام دوستان

دوستان عزیز فعلا مشکلم حل شد ولی بعد دوباره چطور بشه نمی دونم. به اینصورت هم حل شد رفتم داخل network setting و روی point to point connection و بروبرتی properties گرفتم بعد در تب جنرال نوع کانکشنم را pppoE گذاشتم و یوزر و بسوردم هم زدم ودر تب مودم ethernet interface هم eth0 گداشتم در تب option هم همه موارد را تیک گذاشتم. حالا مشکل چه بود را نمی دونم این کارها را کردم و جواب گرفتم.
دوستان از توجهتون خیلی ممنون هستم. این مراحل را براتون گذاشتم که وقت شما هم بیهوده نرفته باشه و یه چیزی یاد گرفته باشید.

موفق باشید

همینو من میگم.  ;) مشکل حل شد و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
بهنام نظر تو چیست؟

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #8 : 28 دی 1387، 07:00 ب‌ظ »
نظر خاصی ندارم .خوبه دیگه جواب گرفته  ;D

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 29 دی 1387، 12:12 ق‌ظ »
سلام دوست عزيز

دوستان ولي يه چيز ديگه ممكن است بعد از نصب توزيع بعدي با مشكل مواجه شوم. ولي چطور مي تونم براي هميشه از شر اين مشكل راحت بشم نمي دونم. اگه مي شه يه راهنمائي كنيد كه مرتبه بعدي وقت انجمن و بچه ها گرفته نشه و هم اينكه اين صفحه يه مرجع خوب برا بچه ها بشه. اين تنظيماتي هم كه كردم يه نفر بهم گفته بود كه ببين كارت شبكه ات نصب است يا نه و در سايت در ويكي تنظيماتي را در مورد مودم توضيح داده بود كه من هم شانسي رفتم و همون كارها را انجام دادم و شانسي گرفت ??? :o. ولي واقعا نمي دونستم كه دارم چيكار مي كنم . همين جوري كوركورانه انجام دادم و اين زياد خوب نيست.

موفق باشيد

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #10 : 29 دی 1387، 01:28 ب‌ظ »
سلام دوست عزيز

دوستان ولي يه چيز ديگه ممكن است بعد از نصب توزيع بعدي با مشكل مواجه شوم. ولي چطور مي تونم براي هميشه از شر اين مشكل راحت بشم نمي دونم. اگه مي شه يه راهنمائي كنيد كه مرتبه بعدي وقت انجمن و بچه ها گرفته نشه و هم اينكه اين صفحه يه مرجع خوب برا بچه ها بشه. اين تنظيماتي هم كه كردم يه نفر بهم گفته بود كه ببين كارت شبكه ات نصب است يا نه و در سايت در ويكي تنظيماتي را در مورد مودم توضيح داده بود كه من هم شانسي رفتم و همون كارها را انجام دادم و شانسي گرفت ??? :o. ولي واقعا نمي دونستم كه دارم چيكار مي كنم . همين جوري كوركورانه انجام دادم و اين زياد خوب نيست.

موفق باشيد

دوست عزیز این مراحل رو درست رفتین. دیگه مشکلی پیش نمیاد. اگه هم اومد دوستان هستن.  ;) به همون ترتیبی که برای config مودم رفتین دوباره طی کنید و ببینید چطوریه و اگه مشکلی بود همینجا مطرح کنید.
با تشکر  ;)