جنا ب آقای حبیبی
با سلام
این دومین باری است که وظیفه خود می دانم که از شما بابت راهنمایی سریع و خوبتان تشکر نمایم انشااله در ظل توجهات باری تعالی موئد باشید (اسم جنابعالی برایم آشناست آیا تحصلکرده دانشگاه صنعتی اصفهان نیستیتد؟ دوره 58-64)
ضمن عرض سلام خدمت آن دوست دیگر عرض کنم که قطعا اگر می توانستم بطور کامل از ویندوز به سمت لینوکس مهاجرت کنم این کار را انجام می دادم
ولی بطور مثال آیا لینوکس برنامه هایی برای ترسیم و محاسبات ساختمان در حد autocad یا etabsو sap یا safeدارد چرا در لینوکس هنوز دنبال نصب wine یا vitualbox ...هستیم.
از حق که نمی توان گذشت بالاخره ما نمک خورده ویندوز و شرکت مایکرو سافت هستیم . بخواهیم یا نخواهیم هنوز ویندوز در دسکتاپ حرف اول را می زند . من بطور مثال علیرغم تلاش و پیگیرهای یکساله ونصب انواع لینوکس و نصب مودم نتوانسته ام در لینوکس به اینترنت متصل شوم و وابسته به ویندوز هستم و تمام جستجوی اینترنتی برای لنوکس را در ویندوز انجام می دهم
اگر قرار است مهاجرت از ویندوز به لینوکس صورت پذیرد بطور قطع نیاز به یک دوره انتقالی است. آن هم با راهنمایی دوستان عزیزی همچون شماست .
آیا نصب دوگانه لینوکس و ویندوز برای کسی که قبلا ویندوز کار کرده راه گریزو چاره اندیشی برای کاهش وابستگی به ویندوز نیست؟ قطعا" هست و این امیدوار کننده برای تنفس در فضای آزاد لینوکس و برنامه های متن باز است.
موید باشید