من چند جا خونده بودم قیمت ویندوز در خارج 800دلار هست حالا یادم رفته کجا بود این بود که باعث خندم شد
در ضمن این مسایل خنده داره نیست بلکه شعور یک لینوکس کار رو می روسونه که حتی شده برای کارهای جزیش از نرم افزار مجوز داز استفاده می کنه؟ شما هم اینقدر جوش نزن
من فقط کمک خواستم بکنم میفهمی.... در ضمن... حالا این لینک رو ببینید .
http://gate.blogfa.com/post-6.aspx هزينه ها و قيمتهاي مالكيت
قيمت نسخه سرور ويندوز 2000 تقريباً700 دلار ميباشد برنامههاي جانبي هزينهاي جدانگانه و اضافه دارند. كاربران معمولاً هزاران دلار براي برنامههايي ميپردازند كه برروي لينوكس بطور رايگان در دسترس ميباشند.
در لينوكس ر ايگان بوده و بسياري از شركتها بستههاي نرم افزاري تجاري خود را هزينه بسيار پاييني برروي آن ارائه ميإهند . برنامهها و مستندات آنها باهزينهاي كم و يا رايگان در دسترس ميباشد هيچ كونه محدوديتي از نظر اجازه نامه وجود ندارد. بنا براين لينوكس ميتواند روي هر تعداد سيستمي كه شما ميخواهيد بدون هر گونه هزينه اضافي نصب گردد. هزينه كلي مالكيت لينوكس بسيار اندك است
اونجوری که از ظاهرش معلومه این رو چند سال پیش گفته اونم ویندوز2000نه ایکس پی حالا خودتون بگید ایکس پی در خارج چند. اورجینال تو ایران ...منظور من نبود .. اصل خارجه****در ضمن اینم قبول دارم که ویندوز الان ارزون شده190$ یا بیشتر
دیگه بهره این تاپیک بسته شه