0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
su
su -c "دستور"
منظورت روته اونکه کد: [انتخاب]suکد: [انتخاب]su -c "دستور"
نقلقول از: mojtabarezaei76 در 29 آذر 1392، 03:15 بظمنظورت روته اونکه کد: [انتخاب]suکد: [انتخاب]su -c "دستور"ممنون دوست عزیزمن می خوام فایلهایی که تو قسمت etc/yum.repos.d به نامهای fedora.repoوfedora-updates.repo وfedora-updates-testing.repoرو ویرایش کنم وقتی که این فایلها رو با برنامه gedit باز میکنم و تغییرات اعمال میکنم نمیتونم این تغییرات ذخیره کنم فکر کنم باید به صورت دسترسی ادمین وارد بشم تا اجازه تغییر بده حالا موندم چیکار کنم
su -c "gedit /etc/yum.repos.d/fedora.repo "
نقلقول از: kases در 29 آذر 1392، 03:30 بظنقلقول از: mojtabarezaei76 در 29 آذر 1392، 03:15 بظمنظورت روته اونکه کد: [انتخاب]suکد: [انتخاب]su -c "دستور"ممنون دوست عزیزمن می خوام فایلهایی که تو قسمت etc/yum.repos.d به نامهای fedora.repoوfedora-updates.repo وfedora-updates-testing.repoرو ویرایش کنم وقتی که این فایلها رو با برنامه gedit باز میکنم و تغییرات اعمال میکنم نمیتونم این تغییرات ذخیره کنم فکر کنم باید به صورت دسترسی ادمین وارد بشم تا اجازه تغییر بده حالا موندم چیکار کنم اینجوزی کد: [انتخاب]su -c "gedit /etc/yum.repos.d/fedora.repo "فقط بعدش ازت پسورد روت را می خواهد
نقلقول از: mojtabarezaei76 در 29 آذر 1392، 03:40 بظنقلقول از: kases در 29 آذر 1392، 03:30 بظنقلقول از: mojtabarezaei76 در 29 آذر 1392، 03:15 بظمنظورت روته اونکه کد: [انتخاب]suکد: [انتخاب]su -c "دستور"ممنون دوست عزیزمن می خوام فایلهایی که تو قسمت etc/yum.repos.d به نامهای fedora.repoوfedora-updates.repo وfedora-updates-testing.repoرو ویرایش کنم وقتی که این فایلها رو با برنامه gedit باز میکنم و تغییرات اعمال میکنم نمیتونم این تغییرات ذخیره کنم فکر کنم باید به صورت دسترسی ادمین وارد بشم تا اجازه تغییر بده حالا موندم چیکار کنم اینجوزی کد: [انتخاب]su -c "gedit /etc/yum.repos.d/fedora.repo "فقط بعدش ازت پسورد روت را می خواهدایول داداش مشکل حل شد دستت درد نکنه هزراتا لایک داری:guitar: