انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب بسته های .run  (دفعات بازدید: 3110 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
نصب بسته های .run
« : 02 دی 1392، 04:40 ب‌ظ »
سلام من فایل qt-creator-opensource-linux-x86-3.0.0.run دانلود کردم حالا تو اوبونتو چجوری نصب کنم ؟

بعد برای برنامه نویسسی با پایتون تو qt-creator باید چیکار کنم؟

نیازی هست پایتون که بصورت پیش فرض نصب هست را دانلود و نصب کنم؟

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
پاسخ : نصب بسته های .run
« پاسخ #1 : 02 دی 1392، 05:01 ب‌ظ »
واسه پایتون که این را نمی خواهد  ;D ;D ;D

فقط کافیه pyqt4 را نصب کنی که فکر کنم ۲۰ مگ بود واسه گرافیک هم qt-desinner را می خواهد نه این

به هر حال واسه نصبش باید وارد پوشه اش بش چون فکر کنم تو Downloads باشه باید تو ترمینال این کدا را بزنی

اول وارد پوشه می شیم
cd ~/Downloadsبعد بهش اجازه اجرا می دهیم
chmod +x qt-creator-opensource-linux-x86-3.0.0.run
وحالا اجراش می کنیم
./qt-creator-opensource-linux-x86-3.0.0.run
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 02 دی 1392، 05:06 ب‌ظ »
سلام
خطای زیرو گرفت

No marker found, stopped after 1.00 MiB.

بعد پس qt-creator چیه؟

« آخرین ویرایش: 02 دی 1392، 05:08 ب‌ظ توسط Amir Ali-68 »

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 02 دی 1392، 05:37 ب‌ظ »
سلام
خطای زیرو گرفت

No marker found, stopped after 1.00 MiB.

بعد پس qt-creator چیه؟
این ماله سی پلاس پلاسه
درمورد خطا هم نمی دونم. از مخازن نصب کن ولی فکر کنم کامل دانلود نشده

دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 دی 1392، 06:24 ب‌ظ »
میخام با پایتون برنامه نویسی کنم (در آینده که یکم راه افتادم یه برنامه مثل ماشین حساب و حسابداری و .. بنویسم)

واقعا خسته شدم الان یماهه از هرکی میپرسم یه چیزی میگه  اونم تازه نه بطور کامل ۰کلی فایل دانلود کردم ولی بکارم نیمدند. بعنوان مثال آخرین چیزی که دانلود کرده بودم qt-creator بود که شما گفتید مال سی پلاس پلاسه هست و ربطی به پایتون نداره درسته دیگه؟

میشه از اول اول اول (صفر صفر صفر) بگید چیکار کنم ؟چی دانلود کنم ؟و چگونه نصب کنم ؟

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #5 : 02 دی 1392، 07:17 ب‌ظ »
در ابتدا باید نگاهت رو عوض کنی. لینوکس مثل ویندوز نیست که یه برنامه که می‌خوای نصب کنی بری از سایت دانلود کنی و...
توی لینوکس چیزی وجود داره به نام «مخازن نرم‌افزاری» و «مدیر بسته». تقریبا تمام بسته‌های مورد نیاز در این مخازن وجود داره و درصورت نیاز بهینه‌سازی‌هایی مخصوص توزیع مورد استفاده روش صورت گرفته.
در نتیجه اگه به‌طور مثال می‌خوای qt-creator رو نصب کنی باید در مخازن توزیعت دنبالش بگردی (در مورد اوبونتو، توی software center).

دوم این‌که اگر می‌خوای از صفر پایتون رو یاد بگیری ابتدا باید مفاهیم و طرز کار پایتون رو یاد بگیری، بعد از این‌که تا حدود خوبی مسلط به پایتون شدی، بری سمت GUI.
برای شروع توصیه می‌کنم کتاب عالی A byte of Python رو دانلود و مطالعه کنی (:

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 دی 1392، 07:50 ب‌ظ »
میخام با پایتون برنامه نویسی کنم (در آینده که یکم راه افتادم یه برنامه مثل ماشین حساب و حسابداری و .. بنویسم)

واقعا خسته شدم الان یماهه از هرکی میپرسم یه چیزی میگه  اونم تازه نه بطور کامل ۰کلی فایل دانلود کردم ولی بکارم نیمدند. بعنوان مثال آخرین چیزی که دانلود کرده بودم qt-creator بود که شما گفتید مال سی پلاس پلاسه هست و ربطی به پایتون نداره درسته دیگه؟

میشه از اول اول اول (صفر صفر صفر) بگید چیکار کنم ؟چی دانلود کنم ؟و چگونه نصب کنم ؟
الان من چه چیز ناقصی گفتم؟؟
در ضمن کدوم از بچه ها بهت گفته واسه برنامه نویسی پایتون به همرای کیوت این را نصب کن اونم از سایتش نه از مخازن؟؟

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 02 دی 1392، 08:05 ب‌ظ »
شما را نمی گم که  ;) 

در کل دوستان دیگه چیزهایی که توضیح میدن درسته ولی  دقیقا جواب من نیستند.

در مورد qt-creator هم به یه بنده خدایی ایمیل زدم (یه وب سایت دیگه بود) که اینو گفت البته ازش خاسته بودم لینک بده ولی متاسفانه مثل اینکه خوب سوالمو نخونده بود بعد دانلود کردم و تو نصبش دچار مشکل شدم و این جا مطرح کردم شما گفتید که ماله سی پلاس پلاسه
 حالا بماند که کی بود.

کتاب پایتونو هم تا حدودی خوندم

خوب الان چی کار کنم؟ شما الان بفرمایید که بترتیب چه چیزایی را نصب کنم.

اگه بخوام بطور جدا از سایتش دانلود کنم چی میشه چه فرقی داره؟

تو سافت سنتر  pyqt4 را تایپ کردم ۱۱ تا مورد ردیف کرد حالا کدوم؟

فرق qt-creator با qt-desinner تو چیه؟
« آخرین ویرایش: 02 دی 1392، 08:13 ب‌ظ توسط Amir Ali-68 »

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 دی 1392، 08:30 ب‌ظ »
شما را نمی گم که  ;) 

در کل دوستان دیگه چیزهایی که توضیح میدن درسته ولی  دقیقا جواب من نیستند.

در مورد qt-creator هم به یه بنده خدایی ایمیل زدم (یه وب سایت دیگه بود) که اینو گفت البته ازش خاسته بودم لینک بده ولی متاسفانه مثل اینکه خوب سوالمو نخونده بود بعد دانلود کردم و تو نصبش دچار مشکل شدم و این جا مطرح کردم شما گفتید که ماله سی پلاس پلاسه
 حالا بماند که کی بود.

کتاب پایتونو هم تا حدودی خوندم

خوب الان چی کار کنم؟ شما الان بفرمایید که بترتیب چه چیزایی را نصب کنم.

اگه بخوام بطور جدا از سایتش دانلود کنم چی میشه چه فرقی داره؟

تو سافت سنتر  pyqt4 را تایپ کردم ۱۱ تا مورد ردیف کرد حالا کدوم؟

فرق qt-creator با qt-desinner تو چیه؟
می گم شاید بهتر باشه شما دقیق بگی چی می خواهی تا ما بهت بگیم چه چیزی را نصب کنیم
در مورد تفاوتشون من نمی دونم ولی qt-desinner فقط باهاش می شه محیط گرافیکی را طراحی کرد نگاه

و فرمتش ui که به درد پایتون نمی خوره ولی با استفاده از یک ابزار به py تبدیلش می کنیم و اونوقت کد بزنیم
حالا من ازت یک سوال بپرسم چرا اینقدر اصرار داری چیز دانلود کنی
من واسه یادگیری پایتون کتاب 1600 صفحه ای Learning Python را خوندم اما هیچی دانلود نکردم فقط خود پایتون 3 که به صورت پبش فرض نصب هست

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #9 : 02 دی 1392، 09:18 ب‌ظ »

گرچه این سوال مربوط به عنوان نیست...
بهترین راه اینه که انگلیسی‌ت رو قوی کنی و tutorial های انگلیسی رو بخونی
اگه از گنوم یا unity خوشت میاد و استفاده می‌کنی برو سراغ PyGTK (و اگه می‌خوای خیلی آپدیت باشی PyGobject یا همون PyGI)
اما اگه از KDE خوشت میاد احتمالا با PyQt میونت بهتر باشه.
بعدش مثلاً توی گوگل بزن PyGK tutorial یا PyQt tutorial
و pdf هاش رو کامل و باحوصله بخون.
سوال‌هات رو هم توی تاپیک‌های جدا بپرس. اگه توی فروم‌های تخصصی (فارسی یا انگلیسی) بپرسی هم بهتره.

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 02 دی 1392، 10:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
می گم شاید بهتر باشه شما دقیق بگی چی می خواهی تا ما بهت بگیم چه چیزی را نصب کنیم

حدود ۶ ماهی هست که با اوبونتو آشنا شدم

پایتون را برای برنامه نویسی انتخاب کردم بدلیل اینکه تو ویندوز و هم تو لینوکس کاربرد داره.

فعلا هدفم اینکه تا حدود ساله دیگه یه برنامه حسابداری بتونم بنویسم ( البته شایدم کمتر) بخاطر همین بود که دنبال یه زبان برنامه نویسی قوی میگشتم که به پایتون برخوردم (اولش میخاستم دلفی نصب کنم که با پایتون آشنا شدم)

برای اینکه بگید از کجا باید شروع کنم کافیست ؟

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 02 دی 1392، 11:29 ب‌ظ »
نقل‌قول

حدود ۶ ماهی هست که با اوبونتو آشنا شدم

پایتون را برای برنامه نویسی انتخاب کردم بدلیل اینکه تو ویندوز و هم تو لینوکس کاربرد داره.

فعلا هدفم اینکه تا حدود ساله دیگه یه برنامه حسابداری بتونم بنویسم ( البته شایدم کمتر) بخاطر همین بود که دنبال یه زبان برنامه نویسی قوی میگشتم که به پایتون برخوردم (اولش میخاستم دلفی نصب کنم که با پایتون آشنا شدم)

برای اینکه بگید از کجا باید شروع کنم کافیست ؟
مشکلت چیه؟؟ واسه شروع که همون پایتون(python3) با یک ویرایش گر متن (gedit)کافیه اول تو محیط متنی بنویس بعد بیاد سراغ گرافیک