انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب کارت گرافیگ NVIDIA Geforce GT 750M 4GB در لپ تاپ Acer-Aspire V5-573G  (دفعات بازدید: 2936 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nader.area

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
دوستان چه جوری باید کارت گرافیک NVIDA Geforce GT 750M 4GB رو روی لپ تاپ Aser-Aspire V5-573G نصب کنم یه راهنمایی کنید.
« آخرین ویرایش: 07 دی 1392، 10:49 ق‌ظ توسط nader.area »

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
به صورت پیشفرض راه‌انداز متن‌باز نصبه ولی اگه راه‌انداز شرکت انویدیا رو می‌خوای ۲ راه‌داری :
۱- یکی اینکه فایل run رو برای کارت‌گرافیک خودت از تارنمای انویدیا (سایت انویدیا) یا جای دیگه دانلود کنی. (البته نصبش رو دقیقا نمی‌دونم چه‌طوریه)
۲- از طریق نرم‌افزار Additional Drivers نصب کنی. :)
« آخرین ویرایش: 03 دی 1392، 01:33 ب‌ظ توسط علی بهمنی جلالی »

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
توزیعت چیه؟ دقت که حتما درایور 319.17 یا بالاتر رو نصب کنی.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین nader.area

• Newbie
  • *
دوستان عزیز لطفا کمک کنید من تازه کار هستم .من تونستم به کمک یکی از دوستان روی لپ تاپم این کارت گرافیک رو نصب کنم اما دوتا مشکل دارم .
1:وقتی که سیستم میاد بالا باید حتما نور صفحه نمایش رو  به صورت دستی تنظیم کنم.چه جوری می شه این فرایند رو اتوماتیک کرد و مثل ویندوز کثیف اوبونتو خودش به صورت اتوماتیک این کار انجام بده در ضمن numpad هم خاموش واون هم باید دستی روشن بشه.
2:مهمترین مشکل من الان اینه که وقتی به صورت نرم افزاری سیستم رو خاموش می کنم لپ تاپ خاموش نمیشه و یه صفحه نیمه روشن ظاهر می شه و همون طوری می مونه و باید دستی خاموشش کنم.که اصلا خوب نیست.
3.از کجا بفهمم که  لپ تاپم چقدر انرژی مصرف می کنه و درجه حرارت قسمت های مختلف اون چقدره.
نکته:الان روی لپ تاپم اوبونتو 13.10 نصبه و آپگرید هم شده.

آفلاین nader.area

• Newbie
  • *
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,78097.msg655957.html#msg655957

شرمنده این جواب سوال من نبود چرا؟چون من از لپ تاپ استفاده می کنم و مادر بوردش گیگا نیست.در ضمن من اوبنتو 13.10 رو نصب کردم تنها همین مشکلاتی رو که پست قبلی گفتم دارم اگر می تونید بگین این مشکلات رو چه جور حل کنم ممنون از همه عزیزان