0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
همچین تمی هم واسه xfce وجود داره؟ اصلا xfce قابلیت اینطوری شدن رو داره؟
من با xfce زیاد کار نکردم ولی تو بحث های xfce ما به علیرضا میگیم استاد پس فکر نمی کنم اضافه تر از اونی که علیرضا گفته٫ شدنی باشه (البته فکر می کنم!) من تو خیلی جاها بخصوص پست دسکتاپ من از خود علیرضا شنیدم که xfce خیلی قابلیت سفارشی کردن داره حالا سوالم اینه سفارشی سازیش در حد kde هست؟؟؟
والا راستش من با KDE خیلی کار نکردمراستش دیروز نصبش کردم و کلی منتظر شدم تا دانلود شد و نصب شد!بعد نیم ساعت هم پاکش کردم! زیبا بود ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نیومد(یه جوریه )
نقلقول از: علیرضااااا در 04 دی 1392، 10:35 قظنقلقول از: DDG در 04 دی 1392، 02:38 قظهمچین تمی هم واسه xfce وجود داره؟ اصلا xfce قابلیت اینطوری شدن رو داره؟ Xfce منوها و ... رو شفاف میکنه ولی کل پنجره رو شفاف میکنه مثل ایناگه منظورت بخش windows manager tweaks تو setting هست که میدونم، ولی این kde تم شیشه ایش خیلی شیشه ای شده لامصب اصلا یه جوریه!
نقلقول از: DDG در 04 دی 1392، 02:38 قظهمچین تمی هم واسه xfce وجود داره؟ اصلا xfce قابلیت اینطوری شدن رو داره؟ Xfce منوها و ... رو شفاف میکنه ولی کل پنجره رو شفاف میکنه مثل این
نقلقولوالا راستش من با KDE خیلی کار نکردمراستش دیروز نصبش کردم و کلی منتظر شدم تا دانلود شد و نصب شد!بعد نیم ساعت هم پاکش کردم! زیبا بود ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نیومد(یه جوریه )همیشه اینجوریه. من از اول گنوم رو دوست داشتم. خداییش هم گنوم 2 عالی بود.یادش بخیر اوبونتو 8.10 و اوپن سوسه 11 و ... من هم دفعه اولی که KDE رو نصب کردم به نظرم یه جوری اومد و دوباره سریع برگشتم سر گنوم. ولی به این فکر افتادم که کنار گنوم نصبش کنم و بعضی موقع ها یه سرکی توش بکشم. اما این لامصب کار رو به جایی کشوند که ببین : رو ویندوزم هم دیگه KDE مینصبم!!اما جدی و بی طرف که بخوام بگم ، از نظر امکانات و جزییات ، از هر دسکتاپ دیگه ای که تا حالا دیدم بهتر بنظر میاد ، وقتی باهاش کار میکنی احساس میکنی اون پشتیبانیه پشتش هست و فکر خیلی جاها که خودت هم بهش فکر نمیکنی براش شده..
شنیده بودم روی مک و ویندوز هم نصب میشه ولی اینطور که از این عکسا معلومه انگار قابلیت های نسخه لینوکسیش رو نداره ولی هرچی باشه باید روان تر از میزکار ویندوز باشه؟نه؟ اگه آره بی زحمت به مام بگو چطور رو ویندوز نصبیدی مام بنصبیم